Dosinia Luxury Resort 5* Kemer
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Dosinia Luxury Resort 5* Kemer

Nalazi se u Kemeru, Beldibi na oko 10km od centra Kemera i oko 45km od aerodroma u Antaliji. 

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu od koje ga deli ulica. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira na plaži je besplatna.

Sobe: Hotel raspolaže sa 440 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon, sef (ne plaća se), mini bar (dopunjuje se samo na dan dolaska vodom i bezalkoholnim pićem), ketler, WiFi internet, TV sa satelitskim kanalima, fen, klima uređaj. Standardne sobe imaju površinu oko 22m², porodične sobe imaju površinu oko 33m² i sastoje se od dve spavaće sobe. Garden block sobe imaju površinu od 26m² i nalaze se u dvospratnim blokovima blizu glavne zgrade. Standard Bunkbed i Standard Bunkbed 2  sobe namenjene su isključivo porodicama sa dvoje dece (2 odrasle osobe + 2 dece od 3 do 11.99 ), imaju površinu od 26m². Agencija raspolaže sa ograničenim brojem ovih soba. Swim Up sobe su samo za odrasle, imaju površinu od 26m², sastoje se od jedne spavaće sobe i poseduju terasu sa izlazom na bazen. Love suite sobe imaju površinu od 22m² i imaju pogled na more i bazen.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2017. godine i prostire se na 30.000m². Raspolaže sa 440 smeštajnih jedinica, nekoliko restorana i barova. Za decu su tu mini club (4-12 godina), mini disco, animacije, dečiji bazen, krevetac na zahtev. Butik, juvelirnica, gift shop, butik kože, fotograf, doktor, rent-a-car. Aqua park, bazeni (otvoreni bazen, jedan zatvoreni bazen za odrasle i jedan za decu), aerobic, fitness, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, amfiteatar, animacije. Sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, slana soba, fitness.

Usluga: Hotel nudi uslugu Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, užina, ručak, kolači, sladoled, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Osim glavnog restorana, hotel raspolaže i sa 2 à la carte restorana (italijanski i riblji, uz doplatu i obaveznu rezervaciju unapred) i nekoliko barova.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.