Couples Swept Away 5* Jamajka
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Couples Swept Away 5* Jamajka

Hotel se nalazi na 7 Miles Beach plaži, koja je jedna od najlepših na Jamajci. U hotelu se nalazi kazino, igraonica, noćni klub, butik, suvenirnica, frizerski salon, pet a la carte restorana, jedan buffet restoran, osam kafića, terasa, bašta, tri bazena.

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte restoranu, pića, užine, pića iz minibara, ekskurzije (nekoliko puta nedeljno).

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy, sauna, wellness bar, odbojka na pesku, košarka, stoni tenis, teretana, aerobik, joga, zumba, skijanje na vodi, jedrenje, katamaran, kajak, windsurfing, snorkling, golf kursevi, tenis, animacije u toku dana, muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Ronjenje, spa, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 312

Garden Verandah: 34-40 m2, apartman, na spratu, na strani ulice, pogled na baštu, bračni krevet, tuš kabina, bademantil, fen, klima, ventilator, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon/terasa. 

Great House Verandah: 34-40 m2, apartman, na spratu, na strani ulice i bazena, pogled na baštu, bračni krevet, tuš kabina, bademantil, fen, klima, ventilator, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon/terasa.

Atrium: 26-30 m2, apartman, na strani bašte, pogled na baštu, bračni krevet, tuš kabina, bademantil, fen, klima, ventilator, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon/terasa.

Ocean Verandah: 36-40 m2, apartman, na spratu, na strani mora, pogled na baštu i delimičan pogled na more, bračni krevet, tuš kabina, bademantil, fen, klima, ventilator, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon/terasa.

Beachfront Suite: 34-40 m2, apartman, na plaži, pogled na more, bračni krevet, tuš kabina, bademantil, fen, klima, ventilator, minibar, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon/terasa.