Constance Ephelia 5* Sejšeli
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Constance Ephelia 5* Sejšeli

Ovaj ekskluzivni i family-friendly hotel nalazi se u Port Launay, jednoj od najlepših plaža na Maheu, na površini od 120 ha, okružen je bujnom tropskom vegetacijom i izlazi na dve plaže. Pogodan je za romantični odmor, ali i porodičnu avanturu. Ima u svom sklopu recepciju, lobi, spa, bašte, suvenirnicu, butik, frizerski salon, wi-fi, tri a la carte restorana, dva restorana na bazi švedskog stola, pet barova, pet bazena, dečiji klub sa animacijom, dečiji bazen.   

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola ili u a la carte restoranu, kod punog pansiona uključeni su doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera na bazi švedskog stola ili u a la carte restoranu. 

Besplatne usluge/aktivnosti: đakuzi, sauna, odbojka, skvoš, stoni tenis, teretana, aerobik, katamaran, kajak, snorkling, teniski teren.

Za mladence (medeni mesec) obezbeđeni su specijalni popusti na sve tipove smeštaja i usluge. Više informacija u agenciji.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: masaže, kozmetički tretmani, joga, penjanje, pecanje, ronjenje, ronilački kurs (PADI)

Smeštajne jedinice: 313

Tropical Garden Room: 46-50 m2, dvokrevetna soba, na južnoj strani, pogled na baštu, kupatilo, tuš, WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, stanica za punjenje iPod-a, wifi, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, terasa ili balkon.

Junior Suite: 61-70 m2, na južnoj strani, pogled na more, pogled na baštu, pogled na bazen, odvojen deo za sedenje, kupatilo, tuš, kada, WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, sistem za muziku, stanica za punjenje iPod-a, wifi, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, terasa ili balkon.

Senior Suite: 71-80 m2, na severnoj strani, pogled na more, pogled na bazen, pogled na baštu, odvojen deo za sedenje, kupatilo, tuš, kada, WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, sistem za muziku, stanica za punjenje iPod-a, wifi, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, terasa ili balkon.