Concorde Marco Polo 4* Tunis
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Concorde Marco Polo 4* Tunis

Hotel se nalazi u mestu Yasmine Hammamet, direktno na svojoj peščanoj plaži, na oko 60 km od aerodroma u Tunisu i na oko 95 km od aerodroma u Monastiru. Udaljen je 8 km od Starog grada u Hammametu.

Poseti sajt

Plaža: Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke, suncobrane i peškire za plažu i bazen.

Sobe: Sve sobe imaju klima uređaj, balkon ili terasu, kupatilo, fen, telefon, mini frižider, SAT TV i sef. U delu soba je besplatno dostupan Wi-Fi internet.Standard sobe su površine oko 31 m² Family sobe su površine oko 47 m² sastoje se od odvojene dnevne sobe sa sofom na razvlačenje.

Hotelski sadržaj: Hotel je izgrađen u elegantnom arapskom stilu i nudi sve pogodnosti za opuštajući odmor sa porodicom, prijateljima ili partnerom. Hotel Concorde Marco Polo pripada poznatom lancu hotela Barcelo. Hotel raspolaže ukupno sa 464 svetle i prostrane sobe i apartmanima koji omogućavaju različite vrste boravka i sve imaju balkon ili terasu sa pogledom na more, bazen ili baštu. Gostima je na raspolaganju glavni restoran “Tunis” za nepušače, dva a la carte restorana, snack restoran, više barova. Katamaran, pedaline, vožnja kanuom, jedrenje od maja do oktoba na zahtev i zavisno od vremenskih prilika. Konferencijska sala, lekar na poziv, suvenirnica, butik. Glavni spoljašnji bazen površine 1800 m2 sa dva integrisana hidromasažna bazena, unutrašnji bazen koji se greje zimi i dečiji bazen, mini klub (za decu 4-12 godina), dnevni animacioni programi, fitnes sala, stoni tenis, odbojka na plaži, boćanje, aerobik, teniski teren sa tvrdom podlogom, reketi i loptice uz depozit, dnevna animacija za decu i odrasle, večernji programi i muzika. Besplatna soba za fitnes.

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna i bezalkoholna pića u hotelskim barovima i restoranima leti do 01:00 h , a od novembra do aprila do 24:00 h. Gostima su na raspolaganju a la carte restorani: Samarkanda ( azijska kuhinja), Mediterranee( italijanska kuhinja) uz prethodnu rezervaciju. U ponudi je i nekoliko barova: Lounge Oasis, Lobby Cartage i La Plaza.

Napomena: Svi gosti su u obavezi da nose “All inclusive” narukvicu u svrhu identifikacije. Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.