Champion Holiday Village 5* Kemer
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Champion Holiday Village 5* Kemer

Hotel se nalazi u mestu Beldibi, oko 14km od centra Kemera, 25km od Antalije i  oko 45km od aerodroma u Antaliji.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima svoju plažu od sitnog šljunka i peska. Ležaljke i suncobrani se ne plaćaju dok se za peškire ostavlja depozit.

Sobe: Hotel raspolaže sa 244 sobe (svaka je vrlo elegantno i posebno stilizovana). Sve sobe su opremljene:  balkonom ili terasom, SAT TV-om, telefonom, klima uređajem, mini barom (dnevno se dopunjuje vodom), sefom (uz naplatu) i fenom. Sve sobe imaju pogld na vrt. Bunkbed 2 sobe namenjene su isključivo porodicama sa dvoje dece (2 odrasle osobe + 2 dece od 2 do 12.99 ). Agencija raspolaže sa ograničenim brojem ovih soba. 

Hotelski sadržaj: Champion Club Holiday Village je otvoren 1988. renoviran 2019. godine i prostire se na površini od 42.000m². Toplo preporučujemo hotel, naročito porodicama sa decom. U okviru kluba su glavni restoran, 2 à la carte restorana (turski i riblji specijaliteti), snack bar, café bar.         Doktor, diskoteka, konferencijska sala, fotograf, faks, pranje veša, frizerski salon, prodavnice. Bazen, dečiji bazen, relaksacioni bazen, bazen sa tobaganima, teniski teren, aerobic, akvabic, stoni tenis, pikado, boćanje, odbojka na plaži, mini fudbal, vaterpolo, fitness sala (samo za odrasle). Hamam (tursko kupatilo), jacuzzi. 

Usluga: Hotel ima uslugu All Inclusive – samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine,kao i sva domaća alkoholna i bezalkohona pića, kafa,čajevi i voće.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.