Beachscape Kin Ha Villas & Suites 3+* Meksiko
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Beachscape Kin Ha Villas & Suites 3+* Meksiko

Smeštaj je lociran u hotelskoj zoni na plaži. Poseduje sobe sa potpuno opremljenom kuhinjom. U hotelu se nalazi recepcija, suvenirnica, jedan buffet restoran, kafić, prostorija za doručak, lobi, bar, terasa, bašta i jedan bazen.

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom podrazumeva buffet doručak (švedski sto) kao i američki doručak. Polupansion podrazumeva doručak i večeru na bazi švedskog stola. All inclusive usluga podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, kao i pića od 11am-10pm i užine.

Besplatne usluge/aktivnosti: Bilijar i teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, skijanje na vodi, banana brod, katamaran i džet ski.

Smeštajne jedinice: 137

Room: 41-45 m2, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, sudopera, fen, klima, sef, TV, telefon, balkon/terasa.

Suites: 71-80 m2m renoviran, odvojena spavaća soba, deo za sedenje, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, ventilator, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, kuhinja, trpezarija, šporet, mikrotalasna, aparat za kafu, frižider, balkon/terasa.

Two Bedroom Suites: Dve odvojene spavaće sobe, deo za sedenje, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, ventilator, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, kuhinja, trpezarija, šporet, mikrotalasna, aparat za kafu, frižider, balkon/terasa.