Barut Hemera 5* Side
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Barut Hemera 5* Side

Nalazi se na oko 3km od centra Sidea, oko 8km od Manavgata, oko 75km od Antalije i oko 60km od internacionalnog aerodroma u Antaliji.

Poseti sajt

Plaža: Hotel poseduje 80m dugačku peščanu plažu, Korišćenje suncobrana, ležaljki i peškira na plaži se ne plaća.

Sobe: Hotel ima ukupno 380 smeštajnih jedinica.Superior land view sobe: Površine su oko 32 m². Svaka soba poseduje balkon, centralnu klimu, sef, ketler i set za kafu i čaj, mini bar, LCD TV sa digitalnom SAT, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, bade mantil, papuče, tepih, Wi-Fi internet. Superior Landview sobe imaju pogled na baštu. Superior side sea view sobe: Površine su oko 32 m². Svaka soba poseduje balkon, centralnu klimu, sef, ketler i set za kafu i čaj, mini bar, LCD TV sa digitalnom SAT, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, bade mantil, papuče, tepih, Wi-Fi internet. Superior Side Sea View sobe imaju bočni pogled na more. Superior room with jacuzzi on balcony:  Površine su oko 32 m². Svaka soba poseduje balkon gde je na raspolaganju jacuzzi, centralnu klimu, sef, ketler i set za kafu i čaj, mini bar, LCD TV sa digitalnom SAT, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, bade mantil, papuče, tepih, Wi-Fi internet. Ovaj tip soba ima pogled na baštu. Deluxe garden view sobe: Površine su oko 34 m². Svaka soba poseduje balkon, centralnu klimu, sef, ketler i set za kafu i čaj, mini bar, LCD TV sa digitalnom SAT, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, bade mantil, papuče, tepih, Wi-Fi internet. Ove sobe imaju pogled na baštu.Family room:  Površine su oko 41 m². Sobu čine dve spavaće sobe razvojene vratima. Jedna spavaća soba ima francuski ležaj, a u drugoj se nalaze dva odvojena ležaja. Svaka soba poseduje balkon, centralnu klimu, sef, ketler i set za kafu i čaj, mini bar, SAT TV, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, bade mantil, papuče, tepih, Wi-Fi internet.

Hotelski sadržaj: Hotel je izgrađen 1990. godine na površini od 55.000m² kao kompleks malih zgrada sa 3 ili 4 sprata. Renoviran je u zimskoj sezoni 2019/20. godine. Ima glavni restoran, à la carte restorane (turski, riblji, italijanski i internacionalni), barove, poslastičarnicu, spa centar.Za decu su tu: dečiji bazen, igralište, mini klub, tinejdž klub. Rent-a-car, doktor na poziv, fotograf, servis za pranje i peglanje veša, telefon i faks, mini market, butici, juvelir, frizer. Hotel poseduje otvoreni bazen sa dva tobogana, relax i quiet bazen, zatvoreni (zimi se greje) i dečiji bazen, fitness centar. Od aktivnosti i sportova gostima su na raspolaganju tenis, stoni tenis, streljaštvo, igre u bazenu, aerobic, mini golf, odbojka na plaži, kanu, pedalina, diskoteka, animacije, bioskop (u zimskoj sezoni), besplatan WI-Fi u javnim prostorijama i sobama. Tursko kupatilo, sauna.

Usluga: Usluga je na bazi Ultra All Inclusive koncepta, doručak, ručak, večera (samoposluživanje izbor više jela prema hotelskim pravilima), užine, kasna večera, kolači, palačinke, sladoled u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su pored dijetalnog dostupni na zahtev i veganski i gluten-free meni. Side Lounge lobby bar je otvoren 24 sata. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.