Arum Barut Collection 5* Side
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Arum Barut Collection 5* Side

Udaljen je oko 3km od centra Sidea, oko 60km od aerodroma Antalija i oko 70km do centra Antalije.

Poseti sajt

Plaža: Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži sa paviljonom i delom samo za odrasle. Upotreba ležaljki, suncobrana i peškira se dodatno ne naplaćuje. Zbog kamenja u vodi preporučuje se obuća za plažu.

Sobe: Sve sobe imaju klima uređaj, kupatilo (kada ili tuš kabina), fen za kosu, bademantil i papuče, satelitsku TV, mini bar (svakodnevno se dopunjava vodom, sokovima i pivom), ketler, set za kafu i čaj, sef, WiFi i balkon. Nalaze se u glavnoj zgradi, mogu imati land view i sea side view.Superior sobe su veličine oko 33m², sastoje se od jedne prostorije (francuski ležaj ili dva odvojena) i delom za sedenje.Deluxe sea view sobe imaju površinu oko 33m² i nalaze u glavnoj zgradi.Family sobe imaju površinu od 45 do 50m², nalaze se u glavnoj zgradi i sastoje se iz dve spavaće sobe odvojene kliznim vratima, u jednoj se nalazi francuski lešaj sa delom za sedenje, a u drugoj jedan singl krevet. Na balkonu ima set za sedenje.

Hotelski sadržaj: Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži sa paviljonom i delom samo za odrasle. Upotreba ležaljki, suncobrana i peškira se dodatno ne naplaćuje. Zbog kamenja u vodi preporučuje se obuća za plažu. Rent-a-car, menjačnica, usluge doktora i medicinskog osoblja, fotografa, pranja i peglanja veša, faksa, frizer. Otvoreni bazen, bazen sa toboganima, zatvoreni bazen, dečiji zatvoreni i otvoreni bazen, tokom zime greju se 2 zatvorena bazena (jedan je dečiji) disko, animacije u toku dana i veceri, mala biblioteka, aerobic, zumba, pilates, gimnastika u vodi, fitness centar, odbojka na pesku, vaterpolo, teren za tenis, stoni tenis, pikado, mini golf. Tursko upatilo (hamam), sauna. 

Usluga: Hotel pruža uslugu Ultra All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu), ponoćna užina (sendviči), užine, kafa, kolači i sladoled u određeno vreme tokom dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, à la carte restorani uz neophodnu prethodnu rezervaciju.Gostima su na rapolaganju u glavnom restoranu vegan, vegatarian, laktose i gluten free meni, kao i Bary Star concept za uzrast (0-3 godine).

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.