Arena Beach Grand Hotel 4* Maldivi
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Arena Beach Grand Hotel 4* Maldivi

Arena Beach hotel nalazi se na obali ostrva Maafushi, na turističkoj plaži, i ima predivan pogled na plavu lagunu. Čim kročite ispred ostrva, naći ćete se na puderastoj plaži koja izlazi na tirkiznu lagunu kojom je ostrvo okruženo. Arena Beach hotel kompleks obuhvata četiri zgrade – Arena Beach, Arena Grand, Arena Fushi i Arena Veli. Arena Grand je otvorena 2016. godine, ima sedam spratova i 31 sobu. U svom sastavu ima restoran koji ima švedski sto za doručak i večeru, i a la carte uslugu u toku dana. U restoranu služi se lokalna i internacionalna hrana. Na svom vrhu ima terasu sa predivnim pogledom na lagunu i ostrvo.

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod rezervisane usluge polupansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, kod rezervisanog punog pansiona uključen je švedski sto za doručak, ručak i večeru (bez pića). 

Smeštajne jedinice: 31

Deluxe Double Room with Balcony and City View: 17 m2, može imati jedan bračni krevet ili dva odvojena twin kreveta. Ima u svom sastavu kupatilo sa tušem, WC, peškirima. Poseduje TV, telefon, sef, klimu, peškire, fen, čajnik, mini-bar (uz doplatu).