Alba Queen Hotel 5* Side
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Alba Queen Hotel 5* Side

Alba Queen Hotel je udaljen oko 65km od Antalije, oko 55km od aerodroma a od samog centra Sidea oko 8km.

Poseti sajt

Plaža: Poseduje svoju peščanu plažu, upotreba ležaljki se dodatno ne naplaćuje.

Sobe: Standard sobe imaju površinu od 26m² i poseduju balkon sa pogledom na more (direktan ili delimičan pogled) ili na okolinu hotela, mini bar (voda i bezalkoholna pića), TV, telefon, ketler i fen. Family sobe imaju površinu od 41m² i sastoje se od dve sobe, u jednoj je francuski ležaj a u drugoj dva odvojena kreveta.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2008. godine i zauzima površinu od 18.750m². Pored glavnog restorana u sklopu hotela nalaze se 2 à la carte restorana, snack bar na plaži kao i bar kod bazena. Za najmladje hotel je organizovao mini club i mini disco. Butik, frizer, doktor na poziv, servis za pranje veša. Dnevne sportske aktivnosti, uživo muzika, pikado, odbojka na plaži, teniski teren, fitness centar. Hotel ima spoljašnji bazen sa 4 tobogana, manji dečiji bazen i unutrašnji bazen. Wi-Fi je dostupan u lobiju i baru kod bazena. U sklopu Spa centra nalazi se sauna, tursko kupatilo (hamam) i parno kupatilo.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive –  doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina (samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima). Pored glavnih obroka, klijenti mogu uživati u kolačima, sladoledu i raznim užinama.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.