Adalya Artside 5* Side
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Adalya Artside 5* Side

Nalazi se oko 10km od centra Sidea, Evrenseki. Udaljen je oko 15km od Manavgata i oko 60km od aerodroma.

Poseti sajt

Plaža: Hotel je udaljen oko 300m od peščano-šljunkovite plaže na kojoj je upotreba ležaljki i suncobrana besplatna, dok se peškiri dobijaju uz depozit.

Sobe: Sve sobe imaju balkon, klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar (voda i sokovi po dolasku, nakon toga samo voda), set za kafu i čaj, kupatilo sa tušem/kadom i fen.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2005. a renoviran je 2012. godine. Prostire se na površini od 27.000m2 i čine ga četiri zgrade. Hotel ima ukupno 417 soba (standard, family i suite sobe). Tu su još glavni restoran “Sultan”, 5 à la carte restorana (Divan – turski, Garda – italijanski, Zhen Guen – kineski, Barbeque i Fish – riblji), barovi (Lobby, Pool, Beach, Disco, Amphi i Perge bar) i poslastičarnica.Za decu tu su dečiji bazen sa toboganima, mini club, mini disco i animacije. Mini market, lekar, konferencijske sale, šoping centar, servis za pranje veša, frizerski salon, rentiranje bicikala i automobila.   Od Spa sadržaja hotel ima saunu, tursko kupatilo i zatvoreni bazen. Hotel ima 3 bazena od čega su 2 sa toboganima (ukupno 5 tobogana), dečiji bazen (sa jednim toboganom), fitness centar, teniski teren (reketi i teniske loptice dobijaju se uz depozit), stoni tenis, aerobic u vodi, step, aerobic, trambolina, skvoš, pikado, odbojka na plaži, boćanje, Wi-Fi internet u lobiju i razne animacije.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu), užine, čaj i sladoled u određeno vreme tokom dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića kao i à la carte restorani.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.