Tajland Puket

Cena od 1.450 eur 1.250 eur / po osobi

GRUPNI POLASCI NA TAJLAND PO PROMOTIVNIM CENAMA

10.01.2024-22.01.2024. (10 noćenja / 13 dana) - dostupno

12.01.2024-24.01.2024. (10 noćenja / 13 dana) - poslednja mesta

24.01.2024-05.02.2024. (10 noćenja / 13 dana) - poslednja mesta

16.02.2024-28.02.2024. (10 noćenja / 13 dana) - dostupno

11.04.2024-20.04.2024. (8 noćenja / 10 dana) - dostupno

01.05.2024-10.05.2024. (8 noćenja / 10 dana) - dostupno

Update u vezi sa Covid-19 uslovima ulaska na Tajland: Od 01. oktobra 2022. godine ukinuti su svi Covid19 uslovi ulaska, te putnici više neće morati da, po dolasku u Tajland, pokažu dokumente vezane za COVID-19, kao što su potvrda o vakcinaciji ili rezultat testa na COVID-19.

Prelepa plaža na Tajlandu. Ostvro puket, predivna obala, plaža sa sitnim peskom i džunla koja je okružuje.

 

Putovanje na Tajland nas dovodi u zemlju koja je kraljevina u Jugoistočnoj Aziji koja izlazi na Tajlandski zaliv i Južnokinesko more sa istočne strane, dok njene zapadne obale zapljuskuje Andamansko more. 

Tajland je zemlja osmeha, slonova, nestvarnih prirodnih bogatstava, kulture, istorije i srdačnih ljudi. Sa oko 70 miliona stanovnika, preko 2.800 kilometara dugom obalom, brojnim festivalima i događajima, kulturno-istorijskim spomenicima i predivnim ostrvima, pravi je raj za avanturiste, putnike, istraživače, hedoniste.

 

Tajland Putovanje - putnici agencije Your Way na izletu Big Budha na ostrvu Puket.

 

Vodimo Vas na ostrvo Puket (Phuket), najveće tajlandsko ostrvo smešteno u Andamansko more. Na Puketu ćete pronaći lepe plaže, brojne vidikovce, hramove, rezervate, uživaćete u lokalnoj gastronomiji, gostoljubivosti lokalnog stanovništva ali i u ludom noćnom životu.

 

Pi pi island na Tajlandu

 

Najbolje destinacije na Tajlandu

Najpoznatije plaže na ostrvu Puket su: Patong, Karon, Kata, Rawai, Kamala, Kata Yai, Kata Noi, Mai Khao. Postoje i brojne uvale sa skrivenim plažama na kojima nema izgrađene infrastrukture i one su pravi dragulj ovog ostrva.

 • Old Phuket Town je mesto koje će Vam dočarati istoriju i kulturu ostrva – šetnjom ulicama Starog grada vidi se diverzitet kulture, religije i multietničnost zajednice. Uticaj tajlandskog, kineskog, indijskog, evropskog i muslimanskih naroda ogleda se u sino-portugalskoj arhitekturi, a posebno u kućama koje su građene u nizu, u kojima su živeli trgovci koji su naselili ovaj prostor. Neke od tih kuća danas su sačuvane u okviru muzeja (Phuket Thai Hua muzej i Peranakan Nithat muzej), dok su neke adaptirane u restorane, kafee ili smeštajne objekte. Ono što u ovom gradiću ne treba propustiti je noćni market Lat Yai koji se održava nedeljom, a na kojoj posetioci mogu isprobati najrazličitiju lokalnu hranu.
 • Patong plaža (Patong beach) nalazi se na zapadnoj obali ostrva i turistički je najrazvijenije mesto, sa brojnim hotelima, restoranima, radnjama, galerijama, barovima i spa centrima. Ima plažu dugu 3 kilometra, sa sitnim peskom i u obliku polumeseca. Posebno je poznat noćni život u ulici Bang La sa brojnim barovima i klubovima.
 • U neposrednoj blizini Patonga smeštene su mirnije i skrivenije plaže poput Freedom plaže i Tri Trang plaže. Patong predstavlja i sjajnu polaznu tačku za istraživanje atrakcija na samom ostrvu i u njegovoj okolini.
 • Najlepši vidikovac za posmatranje zalaska sunca je Prompthem Cape, uzvišenje na krajnjem jugu ostrva.

 

Raya Island, ostrvo koje obilazimo u sklopu izleta na putovanju na Tajland.

 

Mesta koja obilazimo tokom putovanja na Tajland

 • Big Buddha je budistički hram na ostrvu Puket, na Nakkerd brdu. Statua Bude od belog mermera visoka je 45 metara, a izgrađena je od donacija. I danas možete donirati parče mermera na koje se može upisati vaše ime i time doprineti izgradnju ovog hrama. Smešten na uzvišenju, od Velikog Bude pruža se predivan pogled na zalive Chalong i Phang Nga, plaže Kata i Karon.
 • Najveći i najposećeniji budistički hram na ostrvu je Wat Chalong, izgrađen početkom 19. veka, sa stupom koja je visoka 60 metara, a u njenoj unutrašnjosti čuva se fragment Budine kosti, brojne zlatne statue, slike i ilustracije.
 • Jedno od najpoznatijih mesta u čitavoj Jugoistočnoj Aziji su Phi Phi ostrva. Sastoje se iz dva velika ostrva Phi Phi Le i Phi Phi Don i 4 manja ostrva (Koh Yung, Koh Mai Phai, Koh Pida Nok i Koh Pida Nai).
 • Maja zaliv (Maya Bay) nalazi se na ostrvu Phi Phi Le i svetski je poznat zbog filma Plaža, koji je Leonardo Di Kaprio snimao upravo na ovom mestu. Lepota Maja zaliva opravdava svoju svetsku slavu zbog neverovatne tirkizne vode, plaže sa snežnobelim puderastim peskom i krečnjačkim stenama koje se izdižu ka nebu. Čitava oblast poznata je po egzotičnom podvodnom svetu i važi za jedno od najlepših mesta za ronjenje ili snorkling, ali i brojnim pećinama, živopisnim zalivima i plaži majmuna – Monkey beach.

 

Tajland, slika plaže okružene planinama. Predivan prizor slikan odozgo.

 

 • Ostrvo Khao Ping Kan nalazi se oko 25 kilometara severno od Puketa, u zalivu Phang Nga, a svetsku slavu steklo je iz filma o Džejms Bondu - ‘The Man With The Golden Gun’, pa se danas češće može čuti da ga zovu James Bond Island. Krečnjačka stena visoka je 20 metara, zovu je Ko Tapu, što u prevodu može značiti šiljak, nokat ili krabino oko. Zbog osetljivosti krečnjaka, na ovu stenu je zabranjeno popeti se, ali se u njenoj okolini nalaze brojne krečnjačke stene, tipične za ovo podneblje, gde kanuima možete ući u male pećine, dovesti do skrivenih zaliva ili istražiti Koh Panyi – lokalno muslimansko selo izgrađeno na stubovima iznad mora, sa brojnim restoranima i morskom hranom sa svežom ribom i plodovima mora, brojnim suvenirnicama, ali i sa džamijom, školom, ambulantom i policijskom stanicom.
 • Raya Islands (Racha Islands) su ostrva na oko 15 kilometara južno od Puketa. Sastoje se od dva ostrva – Koh raya Yai i Koh Raya Noi, odnosno od malog i velikog ostrva, a region je poznat po brojnim ronilačkim školama i omiljen je iskusnim roniocima. Poseta ovim ostrvima garantuje uživanje na plažama sa belim sitnim peskom i u providnom tirkiznom moru.
 • Similan ostrva (Similan Islands) možda su najimpresivnija grupa ostrva koja možete posetiti sa Puketa. Sastoje se od 11 manjih ostrva sa nestvarno lepim plažama, snežnobelim peskom, vodom toliko providnom da se senke brodića preslikavaju na njoj, a ukoliko se popnete na veliku gromadnu stenu, bićete nagrađeni pogledom na jedan od najlepših zaliva na svetu. U okolini ostrva nalaze se koralni grebeni gde možete roniti, a neretko će oko vas plivati i kornjače.

 

Big Budha Temple na Tajlandu, najveći buda na Puketu.

 

Zaključak o putovanju na Tajland

Tajland zaista nudi mnogobrojne opcije za svakog putnika. Za one željne aktivnog odmora, tu su pešačenje do vidikovaca, vožnje zipline-om kroz gustu džunglu, vožnja kanuima. Za hedoniste tu su brojne plaže, od skrivenih i malih uvala do svetski poznatih plaža, zaliva i ostrva; možete istraživati kulturu i religiju kroz posete muzejima i hramovima. Na Tajlandu upoznaćete se sa morskim svetom kroz snorkling, ronjenje ili posetom Akvarijumima. Uživaćete u ludom noćnom provodu, u barovima i klubovima; uživati u gastronomiji u restoranima, na noćnim marketima, okusiti tom yum, pad thai, kao pad ali i lokalno voće i poslastice ili se okrepiti hladnim Chang, Singha ili Leo pivom.

Aranžmani za Tajland

Naše prikazane grupne ponude su promotivnog karaktera i broj mesta je ograničen, rezervišite svoje mesto po promo ceni što pre, budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs ili telefona: +381112120301

Polasci

 • 10.1.2024. - 22.1.2024.

  13 dana / 10 noći

  Od 1.750 eur 1.550 eur
 • 12.1.2024. - 24.1.2024.

  13 dana / 10 noći

  Od 1.700 eur 1.500 eur
 • 24.1.2024. - 5.2.2024.

  13 dana / 10 noći

  Od 1.650 eur 1.450 eur
 • 16.2.2024. - 28.2.2024.

  13 dana / 10 noći

  Od 1.650 eur 1.450 eur
 • 11.4.2024. - 20.4.2024.

  10 dana / 8 noći

  Od 1.450 eur 1.250 eur
 • 1.5.2024. - 10.5.2024.

  10 dana / 8 noći

  Od 1.450 eur 1.250 eur

Plan i program puta

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA ZA POLASKE 10.01.2024; 24.01.2024; 16.02.2024.  - 10 noći / 13 dana

DAN 1: BEOGRAD – DOHA 

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” tri sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) u 11:45h – let QR 232. Sletanje u Dohu u 18:45h po lokalnom vremenu. 

DAN 2: DOHA – PUKET 

Presedanje na let za Puket. Let iz Dohe (DOH) za Puket (HKT) u 02:15h – let QR 840. Sletanje na međunarodni aerodrom na Puketu u 12:45h po lokalnom vremenu. Po obavljanju carinskih i ulaznih procedura, upućujemo se ka Patongu. Transfer do izabranog smeštaja. Check in u sobe prema pravilima izabranog hotela, slobodno vreme za odmor na plaži. Noćenje.

DAN 3: PUKET – fakultativni izlet James Bond ostrvo – Phang Nga zaliv - Pha Panyi 

Fakultativni izlet do Phang Nga zaliva, gde ćemo imati prilike da vidimo velike krečnjačke stene koje izviru iz zeleno-plave vode, sa bujnom vegetacijom, a sa kanua moći ćemo da prođemo ispod stena i da zavirimo u male pećine. Posećujemo plutajuće selo Pha Panyi gde imamo priliku da se okrepimo, isprobamo lokalne specijalitete i vidimo kako žive stanovnici ovog sela. Videćemo i čuvenu stenu Ko Tapu koja je svetsku slavu stekla zbog filma “Čovek sa zlatnim pištoljem” a po njemu dobila i drugo ime – ostrvo Džejms Bond. Povratak u Patong. Noćenje.  

fakultativni izlet James Bond ostrvo – Phang Nga zaliv - Pha Panyi

DAN 4: PUKET – fakultativni izlet Freedom plaža

Današnji dan određen je za fakultativni izlet do Freedom plaže gde ćemo uključiti sva svoja hedonistička čula i odmoriti na sitnom belom pesku i kupanju u tirkiznom moru. Možemo se popeti na okolne stene, a bićemo nagrađeni prelepim pogledom na plažu i zaliv. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Freedom plaža

DAN 5: PUKET – fakultativni izlet Pi Pi ostrva (Koh Phi Phi – Maya bay)

Fakultativni izlet za ostva Pi Pi (Koh Phi Phi). Obilazak ostrva koja se sastoje od 6 ostrva od kojih su najveća Phi Phi Don koje je najrazvijenije i na kome se nalaze brojni restorani, i Phi Phi Le na kome se nalazi čuveni Maya zaliv. Obilazak započinjemo snorklingom i upoznajemo se sa podvodnim svetom ove regije. Potom imamo prilike da vidimo divlje majmune na Monkey plaži. Zatim sledi vožnja kroz smaragdnu Pi Leh lagunu sa brojnim stenama koje izlaze iz vode. Iskrcavamo se na čuvenu plažu u Maya zalivu pamtimo osećaj puderastog peska između prstiju i plivamo u nerelanom plavetnilu ove popularne plaže. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Pi Pi ostrva (Koh Phi Phi – Maya bay)

DAN 6: PUKET – fakultativni izlet Big Buddha i hram Chalong

Fakultativni izlet do velikog Bude gde se upoznajemo sa budizmom, slušamo o kulturi Tajlanda, i uživamo u panoramskom pogledu na zaliv i plaže Katu i Karon. Potom posećujemo Wat Chalong, budističku stupu koja čuva fragment Budine kosti, veliku relikviju za budiste, i obilazimo pogatu unutrašnjost hrama. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Big Buddha i hram Chalong

DAN 7: PUKET – fakultativni izlet Raya Island 

Fakultativni izlet za ostrvo Raya ili Racha, koja se nalaze na oko 15 kilometara južno od Puketa, gde ćemo dan provesti na predivnoj plaži sa snežnobelim peskom i providnim tirkiznim morem, a ljubitelji ronjenja i snorklinga mogu otkriti bogad podvodni svet u obližnjim koralnim grebenima. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Raya Island

DAN 8: PUKET – fakultativni izlet zipline ili penjanje na Black Rock vidikovac

Slobodan dan ili fakultativni izlet vožnje zipline-om kroz gustu džunglu. Adrenalin i uzbuđenje dok se vozimo kroz krošnje gustog rastinja. Fakultativni izlet hajking do vidikovca Black Rock na jugozapadnom delu ostrva. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet zipline ili penjanje na Black Rock vidikovac

DAN 9: PUKET – slobodan dan ili fakultativni čas thai kuvanja

Slobodan dan za uživanje i odmor na plaži. Mogućnost fakultativnog časa kuvanja thai specijaliteta, gde ćemo se bliže upoznati sa namirnicama, procesom pripreme poznatih specijaliteta, a na kraju i uživati u plodovima svog rada uz ukusnu večeru. Noćenje. 

 fakultativni čas thai kuvanja

DAN 10: PUKET – fakultativni izlet Phuket Old Town i noćni market

Fakultativni izlet za Old Town, šetnja kroz gradić koji svojom arhitekturom oslikava istoriju i kulturu ostrva, istraživanje lokalnih specijaliteta i ulične hrane na čuvenom noćnom marketu.  Povratak u Patong. Noćenje. 

akultativni izlet Phuket Old Town i noćni market

DAN 11: PUKET – slobodan dan

Slobodan dan za uživanje i odmor na plaži. Noćenje. 

DAN 12: PUKET - DOHA

Napuštanje soba prema pravilima izabranog hotela. Slobodno vreme do transfera prema aerodromu. Let iz Puketa (HKT) za Dohu u 22:30h – let QR 841.

DAN 13: DOHA – BEOGRAD

.Sletanje u Dohu u 01:35h po lokalnom vremenu. Presedanje na let za Beograd. Let iz Dohe za Beograd u 07:10h – let QR 231. Dolazak u Beograd u 10:45h. Kraj putovanja. 

 

 

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA ZA POLAZAK 12.01.2024. – 10 noći / 13 dana

DAN 1: BEOGRAD – DUBAI 

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” tri sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) u 23:05h – let FZ 1750.

DAN 2: DUBAI – KRABI - PUKET 

Sletanje u Dubai u 07:25h po lokalnom vremenu. Presedanje na let za Krabi. Let iz Dubaija (DXB) za Krabi (KBV) u 10:25h – let FZ 1481. Sletanje na međunarodni aerodrom na Puketu u 19:45h po lokalnom vremenu. Po obavljanju carinskih i ulaznih procedura, upućujemo se ka Patongu. Transfer do izabranog smeštaja. Check in u sobe prema pravilima izabranog hotela. Noćenje.

DAN 3: PUKET – fakultativni izlet James Bond ostrvo – Phang Nga zaliv - Pha Panyi 

Fakultativni izlet do Phang Nga zaliva, gde ćemo imati prilike da vidimo velike krečnjačke stene koje izviru iz zeleno-plave vode, sa bujnom vegetacijom, a sa kanua moći ćemo da prođemo ispod stena i da zavirimo u male pećine. Posećujemo plutajuće selo Pha Panyi gde imamo priliku da se okrepimo, isprobamo lokalne specijalitete i vidimo kako žive stanovnici ovog sela. Videćemo i čuvenu stenu Ko Tapu koja je svetsku slavu stekla zbog filma “Čovek sa zlatnim pištoljem” a po njemu dobila i drugo ime – ostrvo Džejms Bond. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet James Bond ostrvo – Phang Nga zaliv - Pha Panyi

DAN 4: PUKET – fakultativni izlet Freedom plaža

Današnji dan određen je za fakultativni izlet do Freedom plaže gde ćemo uključiti sva svoja hedonistička čula i odmoriti na sitnom belom pesku i kupanju u tirkiznom moru. Možemo se popeti na okolne stene, a bićemo nagrađeni prelepim pogledom na plažu i zaliv. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Freedom plaža

DAN 5: PUKET – fakultativni izlet Pi Pi ostrva (Koh Phi Phi – Maya bay)

Fakultativni izlet za ostva Pi Pi (Koh Phi Phi). Obilazak ostrva koja se sastoje od 6 ostrva od kojih su najveća Phi Phi Don koje je najrazvijenije i na kome se nalaze brojni restorani, i Phi Phi Le na kome se nalazi čuveni Maya zaliv. Obilazak započinjemo snorklingom i upoznajemo se sa podvodnim svetom ove regije. Potom imamo prilike da vidimo divlje majmune na Monkey plaži. Zatim sledi vožnja kroz smaragdnu Pi Leh lagunu sa brojnim stenama koje izlaze iz vode. Iskrcavamo se na čuvenu plažu u Maya zalivu pamtimo osećaj puderastog peska između prstiju i plivamo u nerelanom plavetnilu ove popularne plaže. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Pi Pi ostrva (Koh Phi Phi – Maya bay)

DAN 6: PUKET – fakultativni izlet Big Buddha i hram Chalong

Fakultativni izlet do velikog Bude gde se upoznajemo sa budizmom, slušamo o kulturi Tajlanda, i uživamo u panoramskom pogledu na zaliv i plaže Katu i Karon. Potom posećujemo Wat Chalong, budističku stupu koja čuva fragment Budine kosti, veliku relikviju za budiste, i obilazimo pogatu unutrašnjost hrama. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Big Buddha i hram Chalong

DAN 7: PUKET – fakultativni izlet Raya Island 

Fakultativni izlet za ostrvo Raya ili Racha, koja se nalaze na oko 15 kilometara južno od Puketa, gde ćemo dan provesti na predivnoj plaži sa snežnobelim peskom i providnim tirkiznim morem, a ljubitelji ronjenja i snorklinga mogu otkriti bogad podvodni svet u obližnjim koralnim grebenima. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Raya Island

DAN 8: PUKET – fakultativni izlet zipline ili penjanje na Black Rock vidikovac

Slobodan dan ili fakultativni izlet vožnje zipline-om kroz gustu džunglu. Adrenalin i uzbuđenje dok se vozimo kroz krošnje gustog rastinja. Fakultativni izlet hajking do vidikovca Black Rock na jugozapadnom delu ostrva. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet zipline ili penjanje na Black Rock vidikovac

DAN 9: PUKET – slobodan dan ili fakultativni čas thai kuvanja

Slobodan dan za uživanje i odmor na plaži. Mogućnost fakultativnog časa kuvanja thai specijaliteta, gde ćemo se bliže upoznati sa namirnicama, procesom pripreme poznatih specijaliteta, a na kraju i uživati u plodovima svog rada uz ukusnu večeru. Noćenje. 

 fakultativni čas thai kuvanja

DAN 10: PUKET – fakultativni izlet Phuket Old Town i noćni market

Fakultativni izlet za Old Town, šetnja kroz gradić koji svojom arhitekturom oslikava istoriju i kulturu ostrva, istraživanje lokalnih specijaliteta i ulične hrane na čuvenom noćnom marketu.  Povratak u Patong. Noćenje. 

akultativni izlet Phuket Old Town i noćni market

DAN 11: PUKET – slobodan dan

Slobodan dan za uživanje i odmor na plaži. Noćenje. 

DAN 12: PUKET – KRABI - DUBAI 

Napuštanje soba prema pravilima izabranog hotela. Slobodno vreme do transfera prema aerodromu Krabi. Let iz Krabija (KBV) za Dubai u 23:35h – let FZ 1482.

DAN 13: DOHA – BEOGRAD

Sletanje u Dubai u 03:45h po lokalnom vremenu. Presedanje na let za Beograd. Let iz Dubaija za Beograd u 09:05h – let FZ 1745. Dolazak u Beograd u 12:15h. Kraj putovanja. 

 

 

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA ZA POLASKE 11.04.2024. I 01.05.2024. -  8 noći / 10 dana

DAN 1: BEOGRAD – DOHA 

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” tri sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) u 13:20h – let QR 232. Sletanje u Dohu u 19:15h po lokalnom vremenu. Presedanje na let za Puket. Let iz Dohe (DOH) za Puket (HKT) u 20:30h – let QR 842.

DAN 2: DOHA – PUKET 

Sletanje na međunarodni aerodrom na Puketu u 07:45h po lokalnom vremenu. Po obavljanju carinskih i ulaznih procedura, upućujemo se ka Patongu. Transfer do izabranog smeštaja. Check in u sobe prema pravilima izabranog hotela, slobodno vreme za odmor na plaži. Noćenje.

DAN 3: PUKET – fakultativni izlet James Bond ostrvo – Phang Nga zaliv - Pha Panyi 

Fakultativni izlet do Phang Nga zaliva, gde ćemo imati prilike da vidimo velike krečnjačke stene koje izviru iz zeleno-plave vode, sa bujnom vegetacijom, a sa kanua moći ćemo da prođemo ispod stena i da zavirimo u male pećine. Posećujemo plutajuće selo Pha Panyi gde imamo priliku da se okrepimo, isprobamo lokalne specijalitete i vidimo kako žive stanovnici ovog sela. Videćemo i čuvenu stenu Ko Tapu koja je svetsku slavu stekla zbog filma “Čovek sa zlatnim pištoljem” a po njemu dobila i drugo ime – ostrvo Džejms Bond. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet James Bond ostrvo – Phang Nga zaliv - Pha Panyi

DAN 4: PUKET – fakultativni izlet Freedom plaža

Današnji dan određen je za fakultativni izlet do Freedom plaže gde ćemo uključiti sva svoja hedonistička čula i odmoriti na sitnom belom pesku i kupanju u tirkiznom moru. Možemo se popeti na okolne stene, a bićemo nagrađeni prelepim pogledom na plažu i zaliv. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Freedom plaža

DAN 5: PUKET – fakultativni izlet Pi Pi ostrva (Koh Phi Phi – Maya bay)

Fakultativni izlet za ostva Pi Pi (Koh Phi Phi). Obilazak ostrva koja se sastoje od 6 ostrva od kojih su najveća Phi Phi Don koje je najrazvijenije i na kome se nalaze brojni restorani, i Phi Phi Le na kome se nalazi čuveni Maya zaliv. Obilazak započinjemo snorklingom i upoznajemo se sa podvodnim svetom ove regije. Potom imamo prilike da vidimo divlje majmune na Monkey plaži. Zatim sledi vožnja kroz smaragdnu Pi Leh lagunu sa brojnim stenama koje izlaze iz vode. Iskrcavamo se na čuvenu plažu u Maya zalivu pamtimo osećaj puderastog peska između prstiju i plivamo u nerelanom plavetnilu ove popularne plaže. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Pi Pi ostrva (Koh Phi Phi – Maya bay)

DAN 6: PUKET – fakultativni izlet Big Buddha i hram Chalong

Fakultativni izlet do velikog Bude gde se upoznajemo sa budizmom, slušamo o kulturi Tajlanda, i uživamo u panoramskom pogledu na zaliv i plaže Katu i Karon. Potom posećujemo Wat Chalong, budističku stupu koja čuva fragment Budine kosti, veliku relikviju za budiste, i obilazimo pogatu unutrašnjost hrama. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Big Buddha i hram Chalong

DAN 7: PUKET – fakultativni izlet Raya Island 

Fakultativni izlet za ostrvo Raya ili Racha, koja se nalaze na oko 15 kilometara južno od Puketa, gde ćemo dan provesti na predivnoj plaži sa snežnobelim peskom i providnim tirkiznim morem, a ljubitelji ronjenja i snorklinga mogu otkriti bogad podvodni svet u obližnjim koralnim grebenima. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet Raya Island

DAN 8: PUKET – fakultativni izlet zipline ili penjanje na Black Rock vidikovac

Slobodan dan ili fakultativni izlet vožnje zipline-om kroz gustu džunglu. Adrenalin i uzbuđenje dok se vozimo kroz krošnje gustog rastinja. Fakultativni izlet hajking do vidikovca Black Rock na jugozapadnom delu ostrva. Povratak u Patong. Noćenje. 

fakultativni izlet zipline ili penjanje na Black Rock vidikovac

DAN 9: PUKET - DOHA

Napuštanje soba prema pravilima izabranog hotela. Slobodno vreme do transfera prema aerodromu. Let iz Puketa (HKT) za Dohu u 09:15h – let QR 979. Transfer do smeštaja. Check in u sobe prema pravilima izabranog hotela, slobodno vreme za obilazak Dohe i aktivnosti po želji. Noćenje.

DAN 10: DOHA – BEOGRAD

Transfer do aerodroma u ranim jutarnjim časovima, let iz Dohe za Beograd u 07:35h – let QR 231. Dolazak u Beograd u 12:20h. Kraj putovanja. 

Cene i uslovi

TERMINI I CENE ARANŽMANA: 

Prikazana je cena aranžmana po osobi u EUR.  

Termin putovanja:

10.01- 22.01.2024.

Broj dana / noći:

13 dana / 10 noći

Hotel:

Aspery Hotel Patong 3*

Nipa Resort Patong Beach 4*

PROMO cena:

1550 €

1790 €

Regularna cena:

1750 €

1990 €

Promo cena važi do:

01.11.2023. ili do rasprodaje kapaciteta

 

Termin putovanja:

12.01- 24.01.2024.

Broj dana / noći:

13 dana / 10 noći

Hotel:

Aspery Hotel Patong 3*

Nipa Resort Patong Beach 4*

PROMO cena:

1490 €

1790 €

Regularna cena:

1690 €

1990 €

Promo cena važi do:

01.11.2023. ili do rasprodaje kapaciteta

 

Termin putovanja:

24.01- 05.02.2024.

Broj dana / noći:

13 dana / 10 noći

Hotel:

Aspery Hotel Patong 3*

Nipa Resort Patong Beach 4*

PROMO cena:

1450 €

1650 €

Regularna cena:

1650 €

1850 €

Promo cena važi do:

10.12.2023. ili do rasprodaje kapaciteta

 

Termin putovanja:

16.02- 28.02.2024.

Broj dana / noći:

13 dana / 10 noći

Hotel:

Aspery Hotel Patong 3*

Nipa Resort Patong Beach 4*

PROMO cena:

1450 €

1650 €

Regularna cena:

1650 €

1850 €

Promo cena važi do:

10.12.2023. ili do rasprodaje kapaciteta

 

Termin putovanja:

11.04- 20.04.2024.

Broj dana / noći:

10 dana / 8 noći

Hotel:

Aspery Hotel Patong 3*

Nipa Resort Patong Beach 4*

PROMO cena:

1250 €

1450 €

Regularna cena:

1450 €

1650 €

Promo cena važi do:

17.02.2024. ili do rasprodaje kapaciteta

 

Termin putovanja:

01.05- 10.05.2024.

Broj dana / noći:

10 dana / 8 noći

Hotel:

Aspery Hotel Patong 3*

Nipa Resort Patong Beach 4*

PROMO cena:

1250 €

1450 €

Regularna cena:

1450 €

1650 €

Promo cena važi do:

08.03.2024. ili do rasprodaje kapaciteta

Cena aranžmana obuhvata:

 • Povratnu avio kartu sa presedanjem, ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Puket – Beograd
 • Ručni prtljag 7kg, čekirani 23kg
 • 10 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u standardnoj sobi u hotelu Aspery Hotel Patong 3*  ili 10 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u hotelu Nipa Resort 4* za termine 10.01.2024; 12.01.2024; 24.01.2024; 16.02.2024;
 • 7 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u standardnoj sobi u hotelu Aspery Hotel Patong 3* ili 7 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u hotelu Nipa Resort 4* za termine 11.04.2024; 01.05.2024;
 • 1 noćenje na bazi noćenja u standardnoj sobi u hotelu u Embassy Suites By Hilton Doha Old Town 4* za termine 11.04.2024; 01.05.2024;
 • Transfer na relaciji aerodrom – izabrani hotel – aerodrom
 • Usluge predstavnika agencije tokom trajanja putovanja
 • Kompletnu organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19
 • Troškove pribavljanja vize za Tajland (85 EUR)
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uzeti u osiguravajućoj kući, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se avans u iznosu 200 eur po osobi, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 30 dana pred polazak na putovanje. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

COVID-19 USLOVI PUTOVANJA NA TAJLAND:

Od 01. oktobra 2022. godine putnici više neće morati da po dolasku u Tajland, pokažu dokumente vezane za COVID-19, kao što su potvrda o vakcinaciji ili rezultat testa na COVID-19.

Sve ulazne formalnosti podložne su promeni, te je neophodno proveriti sve detalje neposredno pred put.

VIZA ZA TAJLAND:

Turistička viza sa jednim ulaskom i boravkom do 60 dana dobija se posredstvom Konzulata Kraljevine Tajland u Beogradu. Od 1. novembra 2022. godine vize za ulazak u Kraljevinu Tajland se izdaju u elektronskom formatu i dostavljaju se na Vašu e-mail adresu. S tim u vezi, potrebno je da dostavite tražene informacije i dokumentaciju u elektronskom formatu, po sledećem redosledu i na sledeći način:

TURISTIČKA VIZA (single entry)

Sa turističkom vizom (sa jednim ulaskom) možete da boravite u zemlji do 60 dana, uz mogućnost produžetka boravka u najbližem Imigracionom birou u Tajlandu za dodatnih 30 dana ("visa extension")

1. Generalni podaci (šaljete ih u tekstu e-maila):

- broj mobilnog telefona

- bračno stanje

- zanimanje

- naziv firme u kojoj ste zaposleni (ako ste zaposleni) ili fakulteta (za studente)

- ako ste već bili u Tajlandu: mesec i godina poslednje posete

2. Sken u boji stranice pasoša sa Vašim podacima, uz napomenu da pasoš mora važiti još najmanje 6 meseci od datuma ulaska u Tajland (skenirano na skener uređaju u .jpg formatu, nije prihvatljivo fotografisanje pasoša)

3. Skenovi unutrašnjih stranica pasoša gde se nalaze pečati sa putovanja u proteklih 12 meseci (skenirano na skener uređaju u .jpg formatu, nije prihvatljivo fotografisanje stranica pasoša). Ukoliko niste nigde putovali u prethodnih godinu dana, skenirajte prvu stranicu pasoša, naspram stranice sa Vašim podacima.

4. Sken u boji prednje strane lične karte sa Vašim podacima (skenirano na skener uređaju u .jpg formatu, nije prihvatljivo fotografisanje lične karte)

5. Sken kolor fotografije aplikanta 5 x 5 cm (skenirano na skener uređaju u .jpg formatu)

6. Fotografija aplikanta u .jpg formatu, koji pored lica drži prednju stranu pasoša, radi upoređivanja (može biti “selfie”, a može Vas i neko fotografisati)

7. Rezervisana avio karta iz koje se vidi ulaz i izlaz iz Tajlanda (.pdf dokument, nije prihvatljiv screenshot)

8. Potvrda rezervisanog smeštaja (za prvih nekoliko noćenja) ili ako odsedate kod privatnog lica, pozivno pismo u kojem se navodi na kojoj adresi ćete biti smešteni (.pdf dokument, nije prihvatljiv screenshot)

9. Potvrda o zaposlenju na engleskom sa navedenim primanjima u poslednja tri meseca adresirana na Royal Thai Embassy Athens ili Izvod iz banke o sredstvima na računu u poslednja tri meseca (u .jpg ili .pdf formatu). 

Studenti samo treba da dostave sken index-a, tj. stranica sa slikom i podacima (u .jpg formatu).

10. Popunjen Declaration formular (u prilogu - važi za sve aplikante, osim za decu koja nemaju potpis u pasošu). Popunite i potpišite, bilo direktno u pdf dokumentu uz insertovanje skeniranog potpisa, bilo tako što ćete ga odštampati, popuniti ručno, a zatim skenirati na skener uređaju u .jpg formatu, nije prihvatljivo fotografisanje dokumenta).

Svu gore navedenu dokumentaciju dostavljajte u jednom e-mailu!

NAPOMENE:

Ambasada / Konzulat zadržavaju diskreciono pravo da podnosiocu zahteva za vizu zatraže i dodatnu dokumentaciju.

Ukoliko niste u mogućnosti da gore navedenu dokumentaciju samostalno dostavite u elektronskom obliku, moguće je da je lično dostavite u originalu, uz prethodno zakazivanje termina za dostavu dokumentacije, putem e-maila: info@thaiconsulate.rs.

Cena turističke vize je 70 eur.

Plaćanje se vrši u dinarskoj provvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese na dan izdavanja računa (nakon registracije Vaše uplate započinje proces obrade dokumentacije) ili u gotovini u eurima u slučaju ličnog podnošenja dokumentacije.

Za vizu se može aplicirati najviše 80 dana pre putovanja. Preporuka je aplicirati za vizu odmah po prijavi za aranžman.

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nie potrebna je turistička viza za ulazak u Brazil, za boravak do 30 dana.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.

NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je turstička agencija Your Way, sa licencom OTP 229/2021, Kategorija A
 • Program br 10: Tajland Puket 10.01.2024. 12.01.2024; 24.01.2024; 16.02.2024; 11.04.2024; i 01.05.2024. od 31.05.2023. Cenovnik br. 1 od 31.05.2023.
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti Uslovi Putovanja turističke agencije Your Way DOO.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane agencije.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Za fakultativne izlete putnici se odlučuju na samom putovanju, i uplaćuju ih kod lokalne turističke agencije, organizatora fakultativnog izleta. Opisi i cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera.

 • James Bond ostrvo - 75 EUR
 • Freedom beach - 20 EUR
 • Koh Phi Phi - 75 EUR
 • Big Buddha, hram Chalong, Phuket Old Town - 35 EUR
 • Raya Island - 60 EUR
 • Similan Island - 95 EUR

*Ukoliko putnici izaberu sve izlete, ceo paket izleta je 340 EUR.

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

WWW.YOURWAY.RS

Smeštaj

Aspery Hotel 3*

LOKACIJA: 5/41-51 Patong Beach Road, Patong Beach, 83150 Patong Beach, Tajland
SAJT HOTELA

Aspery hotel se nalazi na izvanrednoj lokacji, udaljen svega 200 metara od Patong plaže. Hotel je modernog dizajna i poseduje bazen na krovu. U neposrednoj blizini nalazi se veliki broj restorana i barova.

Aspery Hotel Puket - Thaliland

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto). 

Superior dvokrevetna soba: oko 32 m2, modernog interijera, pogled na grad ili baštu, sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen, klima, telefon, TV, ketler, sef, balkon. Ove sobe se mogu nalaziti u glavnoj zgradi hotela ili u aneksu udaljenom 50 metara od glavne zgrade.

 

Nipa Resort Patong Beach 4*

LOKACIJA: Sainamyen Road 33, Patong Beach
SAJT HOTELA

Nipa Resort hotel se nalazi na oko 700 metara od plaže Patong, i spoj je tradicionalnog thai i modernog stila. Ima recepciju, veliki otvoreni bazen. restoran sa tradicionalnim i morskim specijalitetima i zapadnjačkom kuhinjom, spa i wellness centar. 

Nipa Resort Patong Beach 4*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom.

Smeštajne jedinice: 117

Deluxe double / twin room: oko 36 m2, sa bračnim krevetom ili odvojenim krevetima, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen, bade-mantil, radni sto, klima, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon. 

 

Embassy Suites By Hilton Doha Old Town 4*

LOKACIJA: Jabr Bin Mohammed Street, Doha, Qatar
SAJT HOTELA

Embassy Suites By Hilton hotel se nalazi u starom delu Dohe 800 metara udaljenosti od centra i 2000 metara udaljenosti od nacionalnog muzeja. Ima recepciju, otvoreni bazen, restoran, bar lob, spa i wellness centar. 

Embassy Suites By Hilton Doha Old Town 4*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje. 

Smeštajne jedinice: 45

King studio: oko 36 m2, sa bračnim krevetom ili odvojenim krevetima, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen, bade-mantil, radni sto, klima, mini-bar uz doplatu, sef, TV, telefon.