Tajland Bangkok i Ko Samui

Cena od 1.990 eur 1.790 eur / po osobi

GRUPNI POLASCI PO PROMOTIVNIM CENAMA

10.01.2024-22.01.2024. (11 noćenja / 13 dana) - popunjeno

25.01.2024-06.02.2024. (11 noćenja / 13 dana) - popunjeno

30.04.2024-12.05.2024. (10 noćenja / 13 dana) - poslednja mesta

 • smeštaj u odabranim hotelima visoke kategorije
 • povratni transfer avionom bez doplate na relaciji Bangkok - Ko Samui - Bangkok
 • licencirani vodič tokom celokupnog trajanja putovanja

Kraljevina Tajland je zemlja u Jugoistočnoj Aziji koja izlazi na Tajlandski zaliv i Južnokinesko more sa istočne strane, dok njene zapadne obale zapljuskuje Andamansko more. Zemlja osmeha, slonova, nestvarnih prirodnih bogatstava, kulture, istorije i srdačnih ljudi. Sa oko 70 miliona stanovnika, preko 2.800 kilometara dugom obalom, brojnim festivalima i događajima, kulturno-istorijskim spomenicima i predivnim ostrvima, pravi je raj za avanturiste, putnike, istraživače, hedoniste. 

Grand Palace u Bangkoku najpoznatija je građevina i nezaobilazna destinacija za sve putnike na Tajlandu.

Prilikom ovog putovanja na Tajland, posetićemo glavni grad Bangkok i ostrvo Ko Samui (Koh Samui) jedno od najlepših ostrva u Tajlandskom zalivu.

Bangkok

Bangkok, ujedno i glavni grad Tajlanda, je jedna od najuzbudljivijih metropola u jugoistočnoj Aziji. Grad je prepun kulturnih i istorijskih znamenitosti, a takođe je poznat i po bogatom noćnom životu. Tokom boravka u Bangkoku, bićemo smešteni u delu grada Sukumvit (Sukhumvit) koji se nalazi u centralnom delu grada. Sukumvit je poznat kao moderan deo Tajlandske prestonice sa brojnim barovima, restoranima, tržnim centrima i noćnim klubovima. Odlično je povezan sa ostalim delovima grada.

Puno ime Bangkoka ima čak 168 slova i to je najduže ime jednog grada na svetu. Skraćena verzija je ,,Krung Thep Maha Nakhon’’ ili ,,Krung Thep’’ što u prevodu znači ,,Grad anđela’’. Ogromna je azijska metropola koja spaja nespojivo, tradiciju s modernim, vekovima stare budističke hramove i ogromne šoping centre. Ulice su prepune kuhinja na točkovima i aromatične hrane, preovladava šarenilo boja, mešavina uličnih mirisa sa najfinijim parfemima, a noviji deo Bangkoka, četvrt Siam obiluje ogromnim kompleksima šoping centara i poslovnih zgrada, zbog čega bismo ga mogli nazvati Njujorkom istoka. 

Kraljevska palata (Grand palace) – predstavlja najveću turističku atrakciju u Bangkoku. Datira još iz 1782. godine i u svojoj originalnoj verziji predstavlja kopiju palate iz stare prestonice Ajutaje (Ayutthaya), ali je vremenom nadograđivana. Kompleks je podeljen na dva dela: Hram Smaragdnog Bude i Kraljevsku rezidenciju. U ranom 20. veku palata je bila ključna u tajlandskoj vladi jer su se tu nalazili sudovi i administracija.

Za Hram svitanja / Hram zore (Wat Arun) veruje se da je jedan od najstarijih hramova u Bangkoku. Ime je dobio po indijskom Bogu zore Arunu i znači Hram zore, svitanja. Uprkos imenu, hram je najlepše posmatrati na zalasku sunca, kada je sunce iza hrama i daje mu poseban sjaj.

Hram ležećeg bude (Wat Pho) je ime dobio po najvećem kipu Bude na svetu koji leži. Kip je dugačak 45m, visok 15m, a ceo je prekriven zlatnim listićima, oči su mu napravljene od bisera. Pre hrama, ovo područje je bilo centar edukacije tajlandske medicine, a i danas se tamo nalazi Medicinski fakultet.

Panorama grada Bangkoka i pogled na moderni deo grada pod nazivom Sukumvit

Ostrvo Ko Samui

Ko Samui je prelepo tropsko ostvro smešteno u Tajlandskom zalivu, južno od glavnog grada. Pored Puketa ovo ostrvo je jedna od najpopularnijih destinacija na Tajlandu, poznato po svojim predivnim plažama, tirkiznoj boji mora, tropskoj vegetaciji i obilju aktivnosti za turiste. 

Ostrvo Ko Samui u Tajlandskom zalivu, jedno od najpopularnijih letovališta na Tajlandu. Poznato po otvorenosti za tursite koji vole da istražuju tropska ostrva.

Plaže na ostrvu Ko Samui

Najpoznatije plaže na ostrvu Ko Samui su: Chaweng, Lamai, Bophut i druge. Postoje i brojne uvale sa skrivenim plažama na kojima nema izgrađene infrastrukture i one su pravi dragulj ovog ostrva. 

Chaweng je plaža na istočnoj obali ostrva. Dugačka je više od 7 kilometara i jedna je od najpopularnijih destinacija na ostrvu. Karatkerišu je čisto more, beli pesak i tirkizna moja vode. Duž plaže postoji veliki broj barova i resorana u kojima možete uživati u nekim od najpoznatijih specijaliteta.

Lamai plaža se nalazi u južnom delu ostrva, poseduje prelepo more i nekoliko delova za ronjenje i snorkling. Plaža je dužine oko 4 km i manje je posećena od Chaweng plaže, pa time privlači sve one koji žele mirniju atmosveru tokom dana. U noćnim i večernjim satima u brojnim barovima na plaži možete se dobro zabaviti.

Na severnoj strani ostrva nalazi se plaža gradić Bophut i istoimena plaža. Plaža je poznata po tradicionalnoj kuhinji i manjim restoranima koji se nalaze duž nje. Pogodna je za odmor u miru i tišini, a pored tirkiznog mora možete obići stari grad Bophut i uživati u tradicionalnim vrednostima Tajlanda.

Prelepa Chaweng plaža na ostrvu Koh Samui.

Šta još obilazimo na ostruv Ko Samui?

Osim plaža na ostrvu se nalazi veliki broj prelepih hramova kao što su Wat Plai Laem i Wat Phra Yai, poznat po velikim skulpturama zlatnih buda.

Hram Wat Plai Laem je poznat po svojoj predivnoj arhitekturi, sa šarenim zgradama i pagodama koje se uzdižu iznad jezera. Glavna atrakcija hrama je prelepa statua Bude Guan Jing, visoka 18 metara, koja se nalazi u centralnom delu jezera. Pored ove statue, u hramu su i druge manje statue raznih bogova, kao i  poznata statua Kuan Yin, boginje milosrđa. U blizini se nalazi i zgrada koja služi kao muzej, gde se čuvaju razne umetničke predmete i artefakti.

Hram na ostrvu Ko Samui na Tajlandu. Jedan od najlepših hramova na ovoj destinaciji.

Hram Wat Phra Yai se nalazi na brdu, tako da posetioci mogu uživati u prelepom pogledu na obližnje plaže i okolne delove ostrva. Iznad hrama se uzdiže statua zlatnog bude visoka 12 metara koju možete videti iz raznih delova ostrva. Ova zlatna statua je najpoznatija atrakcija na ostrvu pa je obilazak ovog hrama obavezna aktivnost prilikom boravka na ostrvu Ko Samui.

Putnici agencije Your Way na putovanju u Tajland. Puket, Big Budha.

Aranžmani za putovanje na Tajland

Na ovoj turi vodimo Vas u glavni grad Tajlanda Bangkok i na ostrvo Ko Samui. U našoj ponudi možete pronaći i aranžmane za putovanje na ostrvo Puket kao i kombinaciju boravka u Bangkoku i na Puketu. Budite slobdoni da nas kontaktirate na e mail info@yourway.rs ili telefona: +381112120301

Polasci

 • 10.1.2024. - 22.1.2024.

  13 dana / 11 noći

  Od 2.050 eur 1.850 eur
 • 25.1.2024. - 6.2.2024.

  13 dana / 11 noći

  Od 2.050 eur 1.850 eur
 • 30.4.2024. - 12.5.2024.

  13 dana / 10 noći

  Od 1.990 eur 1.790 eur

Plan i program puta

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA ZA TERMINE 11.01.2024. I 25.01.2024.

DAN 1: BEOGRAD – AMSTERDAM

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” tri sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) u 12:30h – let KL 1906. Sletanje u Amsterdam u 15:10h i presedanje na let za Bangkok (BKK) u 17:05h – let KL 875. 

DAN 2: AMSTERDAM – BANGKOK

Sletanje na međunarodni aerodrom u Bangkoku u 10:05h po lokalnom vremenu. Po obavljanju carinskih i ulaznih procedura, transfer do hotela. Check in u sobe prema pravilima hotela, slobodno vreme za odmor. Upoznajemo se sa prestonicom, njenim različitim kvartovima i probamo prve lokalne specijalitete. Uveče možemo otići na neki od vidikovaca na neboderima – Baiyoke ili Sky Walk. Noćenje.

DAN 3: BANGKOK – fakultativni izlet obilazak grada 

Fakultativni izlet obilaska Bangkoka, odnosno najvećih atrakcija prestonice Tajlanda. Počinjemo od Kraljecske Palate (Grand Palace) čiju je gradnju započeo osnivač čakri dinastije, kralj Rama I, kada ona i postaje rezidencija kraljeva. Pri kompleksu nalazi se i Hram smaragdnog Bude koji se smatra najvećom svetinjom u zemlji, a Buda je isklesan od zelenog žada. Porom posećujemo Hram Svitanja ili Hram Zore (Wat Arun), kao i Hram ležećeg Bude (Wat Pho) gde je Buda prikazan u trenutku ulaska u nirvanu, a statua je duga 46 metara i visoka 15 metara. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 4: BANGKOK – fakultativni izlet ploveća pijaca i train market

Današnji dan određen je za fakultativni izlet ploveće pijace, odnosno Damnoen Saduak, koja se nalazi na oko 100 milometara od Bangkoka, i ovo malo mesto ima dugu istoriju trgovine. U gradiću su u 18. veku izgrađeni kanali, a mi ćemo imati prilike da se čamcem krećemo kroz kanale i posećujemo trgovce, kao što su to nekada radili tajlandski zemljoradnici. Posećujemo i čuveni “train market” gde voz prolazi kroz sam centar pijace, i gde prodavci ubrzano podižu tende i sklanjaju tezge kako bi voz prošao. Nakon prolaska, sve se velikom brzinom vraća u početno stanje, i mi imamo prilike da razgledamo i kupujemo cveće, različito voće i povrće. Povratak u hotel. Noćenje. 

DAN 5: BANGKOK – KOH SAMUI

Napuštanje soba i transfer do aerodroma. Čekiranje na let za Koh Samui. Dolazak na ostrvo Samui, drugo najveće tajlandsko ostrvo, posle Puketa. Transfer do hotela. Slobodno vreme za odmor. Noćenje. 

DAN 6: KOH SAMUI – fakultativni izlet obilazak ostrva

Doručak. Fakultativni izlet obilaska ostrva Samui. Izlet započinjemo posetom stenama Hin Ta Hin Yai koje se nalaze na Lamai plaži, a čućemo i zamiljive price o njihovom izgledu i legendama koje za njih vezuju. Potom obilazimo hram Plai Laem (Wat Plai Laem) gde je poznata statua boginje koja ima 18 ruku, a iz hrama se pruža pogled na jezero. Posećujemo i hram Velikog Bude koji je najpoznatija atrakcija ostrva. Statua se vidi i sa nekoliko kilometara udaljenosti. Zatim se upućujemo do vodopada Na Mueang koji je visok 18 metara i najimpresivniji je vodopad na ostrvu, sa prelepim kamenim formacijama i manjim bazenom u kome se može kupati. Posećujemo i farmu kokosa a porom se vraćamo u hotel. Noćenje. 

DAN 7: KOH SAMUI – fakultativni izlet Ang Thong Marine 

Fakultativni izlet za Nacionalni park Ang Thong Marine, koji se nalazi oko 30 kilometara istočno od Samuija, a čini ga arhipelag od 42 ostrva. Imaćemo prilike za snorkling, treking to vidikovca, istraživanje ostrva, plaža i laguna. Povratak u hotel. Noćenje. 

DAN 8: KOH SAMUI – fakultativni izlet obilazak plaža

Doručak. Fakultativni izlet obilaska najlepših plaža gde prvo posećujemo Lipa Nai sa kristalnom vodom i lepim prirodnim hladom, a potom idemo do Nathon plaže, a za kraj dana odlazimo do Mae Nam plaže i odmaramo u čuvenom Tree house-u. Povratak u hotel. Noćenje. 

DAN 09: KOH SAMUI – fakultativni izlet Koh Tao – ostvo kornjače

Doručak. Fakultativni izlet za ostrvo Tao (Koh Tao) koje zovu i ostrvo kornjače, upravo zbog oblika ostrva. Posećujemo jedan od najfotografisanijih vidikovaca – John Suwan, a imaćemo prillike i za snorkling i plivanje u prelepim tirkiznim i smaragdnozelenim vodama ostrva. Povratak na Samui. Noćenje. 

DAN 10: KOH SAMUI – slobodan dan

Doručak. Slobodno vreme za odmor i uživanje. Možemo posetiti lokalni noćni market i isprobati tradicionalne specijalitete. Noćenje.

DAN 11: KOH SAMUI – slobodan dan

Doručak. Slobodno vreme. Noćenje. 

DAN 12: KOH SAMUI - BANGKOK

Napuštanje soba prema pravilima hotela. Transfer do aerodroma i let za Bangkok. Dolazak u hotel. Slobodno vreme za kupovinu suvenira, i uživanje u noćnom životu. Noćenje. 

DAN 13: BANGKOK – AMSTERDAM - BEOGRAD

Transfer do aerodroma i let za Amsterdam u 12:35h – let KL 876. Dolazak u Amsterdam u 19:05h po lokalnom vremenu i presedanje na let za Beograd u 20:35h – let KL 1899. Dolazak u Beograd u 22:55h. Kraj putovanja. 

 

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA ZA TERMIN 30.04.2024.

DAN 1: BEOGRAD – DOHA

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” tri sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) u 13:20h – let QR 232. Sletanje u Dohu u 19:15h. 

DAN 2: DOHA – BANGKOK

Presedanje na let za Bangkok (BKK) u 11:10h – let QR 834. Sletanje na međunarodni aerodrom u Bangkoku u 12:20h po lokalnom vremenu. Po obavljanju carinskih i ulaznih procedura, transfer do hotela. Check in u sobe prema pravilima hotela, slobodno vreme za odmor. Upoznajemo se sa prestonicom, njenim različitim kvartovima i probamo prve lokalne specijalitete. Uveče možemo otići na neki od vidikovaca na neboderima – Baiyoke ili Sky Walk. Noćenje.

DAN 3: BANGKOK – fakultativni izlet obilazak grada 

Fakultativni izlet obilaska Bangkoka, odnosno najvećih atrakcija prestonice Tajlanda. Počinjemo od Kraljecske Palate (Grand Palace) čiju je gradnju započeo osnivač čakri dinastije, kralj Rama I, kada ona i postaje rezidencija kraljeva. Pri kompleksu nalazi se i Hram smaragdnog Bude koji se smatra najvećom svetinjom u zemlji, a Buda je isklesan od zelenog žada. Porom posećujemo Hram Svitanja ili Hram Zore (Wat Arun), kao i Hram ležećeg Bude (Wat Pho) gde je Buda prikazan u trenutku ulaska u nirvanu, a statua je duga 46 metara i visoka 15 metara. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 4: BANGKOK – fakultativni izlet ploveća pijaca i train market

Današnji dan određen je za fakultativni izlet ploveće pijace, odnosno Damnoen Saduak, koja se nalazi na oko 100 milometara od Bangkoka, i ovo malo mesto ima dugu istoriju trgovine. U gradiću su u 18. veku izgrađeni kanali, a mi ćemo imati prilike da se čamcem krećemo kroz kanale i posećujemo trgovce, kao što su to nekada radili tajlandski zemljoradnici. Posećujemo i čuveni “train market” gde voz prolazi kroz sam centar pijace, i gde prodavci ubrzano podižu tende i sklanjaju tezge kako bi voz prošao. Nakon prolaska, sve se velikom brzinom vraća u početno stanje, i mi imamo prilike da razgledamo i kupujemo cveće, različito voće i povrće. Povratak u hotel. Noćenje. 

DAN 5: BANGKOK – KOH SAMUI

Napuštanje soba i transfer do aerodroma. Čekiranje na let za Koh Samui. Dolazak na ostrvo Samui, drugo najveće tajlandsko ostrvo, posle Puketa. Transfer do hotela. Slobodno vreme za odmor. Noćenje. 

DAN 6: KOH SAMUI – fakultativni izlet obilazak ostrva

Doručak. Fakultativni izlet obilaska ostrva Samui. Izlet započinjemo posetom stenama Hin Ta Hin Yai koje se nalaze na Lamai plaži, a čućemo i zamiljive price o njihovom izgledu i legendama koje za njih vezuju. Potom obilazimo hram Plai Laem (Wat Plai Laem) gde je poznata statua boginje koja ima 18 ruku, a iz hrama se pruža pogled na jezero. Posećujemo i hram Velikog Bude koji je najpoznatija atrakcija ostrva. Statua se vidi i sa nekoliko kilometara udaljenosti. Zatim se upućujemo do vodopada Na Mueang koji je visok 18 metara i najimpresivniji je vodopad na ostrvu, sa prelepim kamenim formacijama i manjim bazenom u kome se može kupati. Posećujemo i farmu kokosa a porom se vraćamo u hotel. Noćenje. 

DAN 7: KOH SAMUI – fakultativni izlet Ang Thong Marine 

Fakultativni izlet za Nacionalni park Ang Thong Marine, koji se nalazi oko 30 kilometara istočno od Samuija, a čini ga arhipelag od 42 ostrva. Imaćemo prilike za snorkling, treking to vidikovca, istraživanje ostrva, plaža i laguna. Povratak u hotel. Noćenje. 

DAN 8: KOH SAMUI – fakultativni izlet obilazak plaža

Doručak. Fakultativni izlet obilaska najlepših plaža gde prvo posećujemo Lipa Nai sa kristalnom vodom i lepim prirodnim hladom, a potom idemo do Nathon plaže, a za kraj dana odlazimo do Mae Nam plaže i odmaramo u čuvenom Tree house-u. Povratak u hotel. Noćenje. 

DAN 9: KOH SAMUI – fakultativni izlet Koh Tao – ostvo kornjače

Doručak. Fakultativni izlet za ostrvo Tao (Koh Tao) koje zovu i ostrvo kornjače, upravo zbog oblika ostrva. Posećujemo jedan od najfotografisanijih vidikovaca – John Suwan, a imaćemo prillike i za snorkling i plivanje u prelepim tirkiznim i smaragdnozelenim vodama ostrva. Povratak na Samui. Noćenje. 

DAN 10: KOH SAMUI – slobodan dan

Doručak. Slobodno vreme za odmor i uživanje. Možemo posetiti lokalni noćni market i isprobati tradicionalne specijalitete. Noćenje.

DAN 11: KOH SAMUI - BANGKOK

Napuštanje soba prema pravilima hotela. Transfer do aerodroma i let za Bangkok. Dolazak u hotel. Slobodno vreme za kupovinu suvenira, i uživanje u noćnom životu. Noćenje. 

DAN 12: BANGKOK – DOHA - BEOGRAD

Doručak, slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma i let za Dohu u 20:00h – let QR 835. Dolazak u Dohu u 23:00h po lokalnom vremenu i presedanje na let za Beograd u 20:35h – let KL 1899. Dolazak u Beograd u 22:55h. Kraj putovanja. 

DAN 13: DOHA - BEOGRAD

Presedanje na let za Beograd u 07:35h – let QR 231. Dolazak u Beograd u 12:20h. Kraj putovanja. 

Cene i uslovi

TERMINI I CENE ARANŽMANA: 

Prikazana je cena aranžmana po osobi u EUR.  

Termin putovanja:

10.01. - 22.01.2024.

Broj dana / noći:

13 dana / 11 noći

Hotel:

GLOW Sukhumvit 71 4* / The Canale Samui Resort 4*

PROMO cena:

1850 €

Regularna cena:

2050 €

Promo cena važi do:

09.10.2023. ili do rasprodaje kapaciteta

 

Termin putovanja:

25.01. - 06.02.2024.

Broj dana / noći:

13 dana / 11 noći

Hotel:

GLOW Sukhumvit 71 4* / The Canale Samui Resort 4*

PROMO cena:

1850 €

Regularna cena:

2050 €

Promo cena važi do:

22.10.2023. ili do rasprodaje kapaciteta

 

Termin putovanja:

30.04. - 12.05.2024.

Broj dana / noći:

13 dana / 10 noći

Hotel:

The Quartier Hotel Phomphong Sukhumvit 4* / The Canale Samui Resort 4*

PROMO cena:

1790 €

Regularna cena:

1890 €

Promo cena važi do:

01.03.2024. ili do rasprodaje kapaciteta

Cena aranžmana obuhvata:

 • Povratnu avio kartu sa presedanjem, ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Bangkok – Beograd, sa ručnim prtljagom 7kg, čekirani 23kg
 • Povratnu avio kartu, ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Bangkok – Ko Samui – Bangkok, sa ručnim prtljagom 7kg, čekirani 20kg
 • 3+1 noćenja na bazi noćenja u deluxe sobi u hotelu GLOW Sukhumvit 71 – 4* za termine 10.01.2024. i 25.01.2024.
 • 3+1 noćenja na bazi noćenja u deluxe sobi u hotelu The Quartier Hotel Phomphong – 4* za termin 30.04.2024.
 • 7 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u standard sobi u hotelu The Canale Samui Resort 4* za termine 10.01.2024. i 25.01.2024.
 • 6 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u standard sobi u hotelu The Canale Samui Resort 4* za termin 30.04.2024.
 • Transfere prema planu i programu
 • Usluge predstavnika agencije tokom trajanja putovanja
 • Kompletnu organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe koja iznosi 370 EUR
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19 (može se uzeti u agenciji Your Way, Uniqa, cena osiguranja za 14 dana, osobe između 19-70 godina, paket Standard, pokrića do 15.000,00 € iznosi, sa doplatkom za COVID pokriće 1408,21 RSD)
 • Troškove pribavljanja vize za Tajland (8400 RSD)
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uzeti u osiguravajućoj kući, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se avans u iznosu 200 eur po osobi, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 30 dana pred polazak na putovanje. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

Plaćanje na rate moguće platnim karticama Banca Intesa ili putem čekova građana.

COVID-19 USLOVI PUTOVANJA:

Od 01. oktobra 2022. godine putnici nisu obavezni da po dolasku u Tajland, pokažu dokumente vezane za COVID-19, kao što su potvrda o vakcinaciji ili rezultat testa na COVID-19.

Sve ulazne formalnosti podložne su promeni, te je neophodno proveriti sve detalje neposredno pred put..

VIZA ZA TAJLAND:

Turistička viza sa jednim ulaskom i boravkom do 60 dana dobija se posredstvom Konzulata Kraljevine Tajland u Beogradu. Od 1. novembra 2022. godine vize za ulazak u Kraljevinu Tajland se izdaju u elektronskom formatu i dostavljaju se na Vašu e-mail adresu. S tim u vezi, potrebno je da dostavite tražene informacije i dokumentaciju u elektronskom formatu, na sledećem linku: https://www.vizacentar.rs/

Sa turističkom vizom (sa jednim ulaskom) možete da boravite u zemlji do 60 dana, uz mogućnost produžetka boravka u najbližem Imigracionom birou u Tajlandu za dodatnih 30 dana ("visa extension")

Cena turističke vize je 8400 RSD.

Plaćanje se vrši u dinarskoj provvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese na dan izdavanja računa (nakon registracije Vaše uplate započinje proces obrade dokumentacije) ili u gotovini u eurima u slučaju ličnog podnošenja dokumentacije.

Za vizu se može aplicirati najviše 80 dana pre putovanja. Preporuka je aplicirati za vizu odmah po prijavi za aranžman.

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.

NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je turstička agencija Your Way, sa licencom OTP 229/2021, Kategorija A
 • Program br 5: Tajland Bangkok i Puket Cenovnik br. 2 od 08.06.2023.
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti Uslovi Putovanja turističke agencije Your Way DOO.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane agencije.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

Za fakultativne izlete putnici se odlučuju na samom putovanju, i uplaćuju ih kod lokalne turističke agencije, organizatora fakultativnog izleta. Opisi i cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera.

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

WWW.YOURWAY.RS

Smeštaj

GLOW Sukhumvit 71  4*

LOKACIJA: 1015, 29 Sukhumvit 71 Rd Khlong Tan Nuea, Watthana, Wattana, 10110 Bangkok, Tajland
SAJT HOTELA 

GLOW Sukhumvit 71 - 4* hotel je izuzetno moderan hotel koji se nalazi u delu grada Sukhumvit u centralnom delu Bangkoka, a udaljen je 25 km od aerodroma Suvarnabhumi. Ima recepciju koja radi 24 sata, prelepi moderni bazen sa barom na krovu sa predivnim pogledom, restoran sa otvorenom tarasom i pogled na grad, lobi i fitnes centar.

GLOW Sukhumvit 71 Hotel, 4*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje.

Smeštajne jedinice: 108

Deluxe dvokrevetna soba: oko 36 m2, modernog interijera, sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen, pegla, daska za peglanje, klima, telefon, TV, ketler, sef, balkon.

 

The Quartier Boutique Hotel Sukhumvit Bangkok 4*

LOKACIJA: 413 Soi Sukhumvit 49 Khlong Tan Nuea, Watthana, Wattana, 10110 Bangkok, Thailand
SAJT HOTELA

Ovaj moderni butik hotel se nalazi u oblasti Sukhumvit u Bangkoku, ima recepciju, bar, restoran, teretanu, terasu, bazen na krovu.  

The Quartier Boutique Hotel Sukhumvit Bangkok 4*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom. 

Smeštajne jedinice: 40

Deluxe room: oko 22m2, dva odvojena ili jedan veliki bračni krevet,  sobe sa sopstvenim kupatilom sa WC, tušem ili kadom, fen, klima, sto, sef, TV, telefon, frižider, ketler. 

 

The Canale Samui Resort 4*

LOKACIJA: 80/41 Moo 3 Bophut, 84320 Chaweng, Thailand
SAJT HOTELA

The Canale Samui Resort 4* je noviji resort smešten u mestu Chaweng, udaljen 200 metara od prelepe istoimene plaže. Ceo kompleks hotela je moderno opremljen. Poseduje recepciju sa lobijem, lepo uređenu baštu, bazen na otvorenom, bar i restoran. 

The Canale Samui Resort 4*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto). 

Standard dvokrevetna soba: oko 25 m2, modernog interijera, pogled na baštu, sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, fen, klima, telefon, TV, ketler, sef, balkon. Za sobe na gornjem spratu na raspolaganju je lift.