Meksiko Individualno putovanje

Cena od 1.140 eur / po osobi

Posetite mesta kao što su Plaja Del Karmen, Kankun, Tulum i još mnoge druge...

Individualni polasci tokom cele godine.

Meksiko je zemlja smeštena na severnoameričkom kontinentu i pripada Latinskoj Americi. Izlazi na dva okeana – Pacifik i Atlantski, a na teritoriju Meksika smestile su se planine, tri planinska vrha preko 5000 metara nadmorske visine, aktivni i ugašeni vulkani, prašume, cenote, pećine, topli izvori, predivne obale i nestvarne plaže. Njegova teritorija krije i mnogobrojna nalazišta drevnih civilizacija Maja, Asteka, Olmeka, Tolteka, kao i značajne spomenike iz perioda španske kolonizacije

Putovanje u Meksiko pokazaće vam jednistveno mesto gde se susreće drevna civilizacija, nestvarna priroda i Karipsko more

Meksiko putovanje, Tulum slikan iz vazduha, obala na rivijeri maja sa tirkiznim morem i obalom posutom belim peskom i mnoštvom palmi. Savršen prizor.

Bitne informacije o Meksiku

Danas je Meksiko pravi raj za putnike, gde mogu uživati u predivnoj prirodi i istoriji, posetiti mnogobrojne istorijske spomenike i uživati u predivnim vodama Karipskog mora i Pacifika.

Na jugoistoku zemlje smešteno je poluostrvno Jukatan, koje izlazi na Karipsko more i Meksički zaliv, a na njegovoj teritoriji smeštene su dve savezne države – istoimena Jukatan i Kintana Ro. Upravo u njima smešteni su Kankun (Cancun), Plaja del Karmen (Playa del Carmen), Tulum, Kozumel, Holboš (Holbox), Isla Muheres (Isla Mujeres), Riviera Maja, gradovi Valjadolid (Valladolid) i Merida, mnogobrojne cenote, čuveni spomenici majanske civilizacije poput Čičen Ice i Kobe, kao i beskrajne plaže sa belim puderastim peskom i tirkiznim morem. 

 

Čičen Ica piramida u okviru isotimenog konpleksa iz vremena Maja i Inki. Prelepa građevina na uređenom zeleznom travnjaku.

 

Smeštaj u Meksiku

Najbolja opcija je izabrati smeštaj u nekom od velikih turističkih centara koje predstavlja dobru polaznu tačku za obilazak svih značajnih lokaliteta na ovom području. Kankun (Cancun) je pre svega poznat po predivnim plažama sa belim peskom, tirkiznom vodom koja prosto ostavlja bez daha, i velikom izboru hotela. 

Plaja del Karmen (Playa del Carmen) nalazi se malo južnije od Kankuna, i prava je košnica ljudi, smeštena na predivnu obalu, sa mnogobrojnim kafićima, restoranima, smeštajima, barovima na plaži, suvenirnicama, diskotekama. Još južnije od nje smeštena je Riviera Maja i grad i plaža Tulum koji predstavljaju mirniju opciju, ima boho vajb, a tu su smeštaji nešto drugačijeg koncepta. 

Rivijera Hotelijera u mestu Kankun. Obala sa preko 100 hotela iz najpoznatijih svetskih lanaca hotela. Tirkizna obala i savršeno plava boja mora.

 

Šta ne propustiti na  putovanju u Meksiku?

Prva na listi stvari koje ne bi trebalo da propustite da obiđete je svakako Čičen Ica (Chichen Itza) – arheološko nalazište iz perioda Maja sa svojim „El Kastiljom“ – čuvenom stepenastom piramidom, Hramom ratnika, opservatorijom. U njenoj blizini nalazi se grad Valjadolid (Valladolid), sa očuvanom španskom arhitekturom i poznate Ik Kil cenote.

Koba (Coba) je majanska piramida nedaleko od Tuluma, na koju se možete popeti, a sa koje se pruža neverovatan pogled na prašumu. U samom Tulumu takođe se nalaze ostaci tvrđave koja se izdiže iznad predivne plaže, a na njoj se sunčaju mnogobrojne iguane, i upravo to je najčešća fotografija na razglednicama iz Meksika. 

Cenote su prirodni bazeni nastali u krečnjačkim stenama, ispunjene su slatkom vodom, a kroz otvor na vrhu ulazi svetlost i prelama se preko predivnih boja vode i stena. Cenota ima jako puno na čitavom ovom području, a naš savet je da obiđete neke manje poznate kako biste u miru uživali u kupanju u smaragdnoj vodi i skakanju sa visokih stena. 

Severno od Kankuna nalaze se još neka prirodna čuda ove regije – ostrvo Holboš (Isla Holbox) u čijoj se blizini nalazi predivna prirodna laguna sa kolonijama pelikana i flamingosa, potom Las Coloradas i Rio Lagartos – neverovatne vodene površine roze boje smeštene nasuprot tirkizne boje mora. 

Ostrvo Isla Muheres (Isla Mujeres) nalazi se preko puta Kankuna, a do njega možete doći trajektom i uživati u hrani lokalnih restorana, miru na predivnoj plaži, ili u kupanju sa delfinima u okviru centra „Dolphin Discovery“ koji se nalazi na ostrvu. Ostrvo Kozumel, sa druge strane je raj za ronioce zbog drugog po veličini koralnog grebena na svetu. 

Cenote u Meksiku su prirodni bazeni nastali propadanjem krečnjačkog tla. Na izletu tokom putovanja u Meksiko obilazimo ovo prelepo čudo prirode.

 

Ostale aktivnosti u Meksiku

U ovoj regiji nalaze se i sjajni tematski parkovi u kojima možete provesti nezaboravan avanturistički dan – park Xcaret i Xel Ha su jedni od onih u kojima možete roniti, prelaziti prepreke, plivati, voziti se brodićima, uživati u toboganima.

Ovaj region ima tropsku klimu tokom cele kalendarske godine, i jedini period kada treba izbegavati posetu je mesec septembar, kada su mogući uraganski vetrovi. 

Hrana u Meksiku obiluje raznovrsnim ukusima, bojama i mirisima, a ono što bi svakako trebalo da probate su čilakile, buritosi, takosi, fahite, kesadilje. Od pića je svakako najpoznatija tekila koja se dobija iz kaktusa, kao i mnogobrojna piva. 

Kako god poželite da provedete svoje vreme u Meksiku, mi smo tu da za vas obezbedimo najboljie putovanje koje je baš prema Važim željama i afinitetima. Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs  ili telefona: +381 11 2120301

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD – MESTO PRESEDANJA (PARIZ / FRANKFURT / CIRIH / AMSTERDAM / ISTANBUL)

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) za mesto presedanja (Pariz/Frankfurt/Cirih/Amsterdam/Istanbul) prema izabranom avio prevozniku i avio karti. Presedanje na let za Kankun (Cancun). 

DAN 2: MESTO PRESEDANJA (PARIZ / FRANKFURT / CIRIH / AMSTERDAM / ISTANBUL) – KANKUN – IZABRANI SMEŠTAJ

Dolazak na međunarodni aerodrom u Kankunu (CUN). U zavisnosti od izabranog smeštaja i izabrane usluge transfera, dolazak do smeštaja. Čekiranje u sobe prema pravilima izabranog hotela. Izabrana usluga. Noćenje.

DAN 3-8: KANKUN/ PLAJA DEL KARMEN / TULUM

Vreme predviđeno za odmor i uživanje u tropskom raju i Karipskom moru. Mogućnost fakultativnih izleta za Čičen Icu, Valjadolid, cenote, Tulum, kobe, Las Coloradas, tematske parkove, Kozumel... 6 noćenja, izabrana usluga.

DAN 9: IZABRANI SMEŠTAJ – KANKUN – MESTO PRESEDANJA (PARIZ / FRANKFURT / CIRIH / AMSTERDAM / ISTANBUL)

Napuštanje soba u vreme predviđeno pravilima izabranog hotela. Slobodno vreme do međunarodnog aerodroma u Kankunu. Čekiranje i predaja prtljaga za let za mesto presedanja. 

DAN 10: MESTO PRESEDANJA (PARIZ / FRANKFURT / CIRIH / AMSTERDAM / ISTANBUL)– BEOGRAD

Sletanje u mesto presedanja. Presedanje na let za Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

Cene i uslovi

TERMINI PUTOVANJA:

Datum polaska:Tokom cele godine
Datum povratka:Tokom cele godine
Broj dana / broj noćenja: Po želji putnika (prikazani primeri na 10 dana / 7 noćenja)

AVIO KARTA MEKSIKO:

Prikazane su najpovoljnije cene avio karata. Raspoloživost mesta na letovima i cene menjaju se svakog dana. Za specijalne ponude avio karata i promocije avio kompanija, prijavite se na naš newsletter na dnu strane. https://www.yourway.rs/kontakt

Avio prevoznik:

Mesto presedanja:

Mogućnost otkaza:

Prtljag:

Cena po putniku:
 

Ručni:

Čekirani:

 

Turkish Airlines

Istanbul

X

8 kg

23 kg

880 €

KLM

Amsterdam 

✓ uz uslove

8 kg

23 kg

900 €

Air France

Pariz

✓ uz uslove

7 kg

23 kg

925 €

Lufthansa

Frankfurt

X

7 kg

23 kg

 1140 €

Swiss

Cirih

X

7 kg

23 kg

 1260 €

SMEŠTAJ MEKSIKO:

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku, za period od 7 noćenja. Za više opcija smeštajnih jednica (različitih tipova soba i bungalova), pošaljite nam upit sa sledećim podacima (broj putnika, okviran period putovanja, vrstu smeštaja i usluge) na: info@yourway.rs

Sve opise hotela možete pronaći klikom na ime hotela.

PLAJA DEL KARMEN (PLAYA DEL CARMEN)
Hoteli:

Noćenje sa doručkom:

Pun pansion:

All inclusive:

Tukan Hotel, 3*

260 €

440 €

X

Casa Melisa, 3*

260 €

X

X

Riviera del Sol, 3*

400 €

X

X

Hacienda Paradise, 3+*

312 €

X

X

Aspira Hotel & Beach Club, 4*

260 €

X

X

Reef Coco Beach, 4*

X

X

645 €

La Pasion Butique Hotel by Bunik, 4*

280 €

X

X

HM Playa Del Carmen, 4*

470 €

X

X

Magic Blue Spa Boutique Hotel, 4*

430 €

X

X

BlueBay Grad Esmeralda, 4+*

X

X

675 €

Sandos Caracol, 4+*

X

X

730 €

The Reef 28, 5*

440 €

X

840 €

Grand Riviera Princess, 5*

X

X

740 €

Ocean Maya Royale, 5*

X

X

710 €

Iberostar Paraiso del Mar, 5*

X

X

690 €

KANKUN (CANCUN)
Hoteli:

Noćenje sa doručkom:

Polupansion:

All inclusive:

Dos Playas Beach House, 3*

X

X

415 €

NYX, 3+*

260 €

X

440 €

Beachscape Kin Ha Villas & Suites, 3+*

470 €

715 €

X

Aloft Cancun, 3+*

350 €

X

X

Grand Osasis Cancun, 4*

X

X

590 €

El Beso at Ocean Coral & Turquesa, 5*

X

X

690 €

Catalonia Costa Mujeres, 5*

X

X

710 €

Iberostar Selection Cancun, 5*

X

X

950 €

Grand Park Royal Cancun, 5*

X

X

750 €

Grand Palladium Costa Mujeres Resort & Spa, 5*

X

X

1100 €

Sandos Cancun, 5*

X

X

740 €

Paradisus Cancun, 5*

X

X

870 €

Dreams Natura Resort & Spa, 5*

X

X

990 €

Hilton Cancun, 5*

X

X

890 €

TRS Coran Hotel, 5*

X

X

1190 €

TULUM (RIVIERA MAYA)
Hoteli:

Noćenje sa doručkom:

All inclusive:

Hip Hotel Tulum, 3*

750 €

X

Ahau Tulum, 3*

1480 €

X

Kai Tulum, 4*

1320 €

X

Papaya Playa, 4*

1733 €

X

Carpe Diem Tulum by NAH Hotels, 4*

2030 € 

X

Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa, 4+*

X

690 €

Kore Tulum Retreat, 5*

X

670 €

Bahia Principe Luxury Akumal, 5*

X

790 €

Dreams Tulum Resort & Spa, 5*

X

890 €

CENA ARANŽMANA:

Dobija se tako što se sabere cena izabrane avio karte i izabranog smeštaja (sobe i usluge). Primer najpovoljnije ponude po putniku bio bi: avio karta Turkish Airlines 880 EUR + smeštaj 7 noćenja – noćenje sa doručkom u Tukan Hotel 3* (standardna soba) 260 EUR = ukupna cena aranžmana po putniku: 1140 EUR.

PRIMER KALKULACIJE CENE:

AVIO KARTA:

SMEŠTAJ:

CENA SMEŠTAJA:

UKUPNA CENA PO OSOBI:

880 €

Tukan Hotel 3*, noćenje sa doručkom

260 €

1140 €

880 €

Grand Oasis Cancun 4*, all inclusive 

590 €

1470 €

880 €

Kore retreat Tulum 5*, all inclusive

670 €

1550 €

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratnu avio kartu ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Kankun – Beograd
 • Smeštaj u izabranom hotelu, za 7 noćenja, prema izabranoj usluzi, u izabranoj sobi (smeštajnoj jedinici)
 • Kompletnu organizaciju putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Transfer na relaciji aerodrom Kankun – izabrani smeštaj – aerodrom Kankun
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19 (može se uzeti u agenciji Your Way, Uniqa, cena osiguranja za 10 dana, osobe između 19-70 godina, paket Standard, pokrića do 15.000,00 € iznosi 937,00 RSD, doplata za Covid-19 +468,50 RSD = ukupno po osobi 1405,50 RSD)
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uzeti u agenciji Your Way, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 40% cene hotelske rezervacije, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 21 dan pred polazak na putovanje. Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se puna cena avio karte. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

COVID-19 USLOVI PUTOVANJA U MEKSIKO:

Državljani Srbije mogu, uz posedovanje odgovarajuće vize, bez posebnih ograničenja da uđu u Meksiko. Meksiko nije usvojio ograničenja ulaska stranaca u zemlju, ali se preduzimaju odgovarajuće mere ukoliko osobe ispoljavaju simptome na korona virus. Po dolasku u Meksiko, putnici su dužni da popune upitnik za identifikaciju faktora rizika (https://afac.hostingerapp.com/).

Putnici su u obavezi da poseduju zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid-19.

Neke avio kompanije traže posedovanje negativnog PCR testa prilikom čekiranja na let (oba smera), ne stariji od 96 sati ili 72 sata, u zavisnosti od kompanije. U svim hotelima iz naše ponude moguće je uraditi testiranje pred povratak. Potrebno je samo prilikom prijavljivanja u hotel najaviti da je potrebno testiranje. Plaćanje je na licu mesta.

Sve ulazne formalnosti podložne su promeni, te je neophodno proveriti sve detalje neposredno pred put.

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana. Promotivne i niže tarife avio karata nisu refundabilne, te se u slučaju storniranja vrši samo povraćaj aerodromskih taksi.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije potrebna je viza za ulazak u Meksiko. Viza je besplatna i dobija se u ambasadi Meksika u Beogradu. Obavezno je lično prisustvo. U slučaju da putnika ima važeću vizu za Sjedinjene Američke države, nije potrebno da pribavlja vizu za Meksiko.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.

NAPOMENE:

 • Posrednik putovanja je YOUR WAY putnička agencija
 • Organizator putovanja poseduje licencu OTP 152/2022, kategorije A
 • Cenovnik br. 1 važi od 21.10.2021.
 • Program br. 5 Meksiko individualno, od 21.10.2021.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Za fakultativne izlete putnici se odlučuju na samom putovanju, i uplaćuju ih kod lokalne turističke agencije, organizatora fakultativnog izleta. Ponuda fakultativnih izleta razlikuje se od hotela do hotela, a u ponudi su najčešće: Čičen Ica (Chichen Itza), Valjadolid, cenote, Tulum i Kobe, Isla Muheres, Holboš (Holbox), Las Coloradas, Rio Lagartos, Kozumel, Tematski parkovi Xcaret i Xel Ha .

 

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

Smeštaj

SMEŠTAJI PLAJA DEL KARMEN (PLAYA DEL CARMEN):

Tukan Hotel, 3*

LOKACIJA: Playa del Carmen, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel Tukan nalazi se u blizini mora, u tihom i mirnom delu Plaje del Karmen. U hotelu se nalazi recepcija, beach bar, snack bar, bar, terasa, bašta i bazen. 

Tukan hotel Plaja del Karmen Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je noćenje sa doručkom.

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana.

Smeštajne jedinice: 176

Deluxe Room: 21-25 sqm, renovirana, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, ventilator, sef, TV, balkon/terasa.

 

Casa Melisa, 3*

LOKACIJA: Playa del Carmen, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel je smešten uz plažu, na udaljenosti od 50 m. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, servis za pranje veša, terasa i bazen.

Casa Melisa Plaja del Karmen Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je noćenje sa doručkom (kontinentalni).

Smeštajne jedinice: 

Standard Oceanview: Pogled na more, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, ventilator, TV, aparat za kafu, frižider, balkon.

Standard Oceanfront: Pogled na more, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, ventilator, TV, aparat za kafu, frižider, balkon.

 

Riviera del Sol, 3*

LOKACIJA: Playa del Carmen, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na pešačkoj zoni, a od plaže je udalje svega par metara. U hotelu se nalazi recepcija, restoran gde se služi doručak, terasa i bazen.

Riviera del Sol Plaja del Karmen Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je noćenje sa doručkom (a la carte ili kontinentalni).

Besplatne usluge/aktivnosti: Joga.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže, kanu, kajak.

Smeštajne jedinice: 

Standard Room: 21-25 m2, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, ventilator, minibar, sef, TV, DVD plejer, ketler za čaj/kafu, balkon/terasa, vino kao piće dobrodošlice.

 

Hacienda Paradise, 3+*

LOKACIJA: Playa del Carmen, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Mali butik hotel sa baštom i bazenom, opremljen u meksičkom stilu. Poseduje recepciju, lobi, restoran gde se služi doručak, terasu i servis za pranje veša.

Hacienda Paradise Plaja del Karmen Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola ili kontinentalni doručak.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže.

Smeštajne jedinice: 

Colonial Terrace: 26-30 m2, pogled na baštu, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, ogledalo, klima, minibar, TV, iPod stanica, telefon, rani check in i kasni check out.

Colonial Balcony: 26-30 m2, pogled na baštu, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, ogledalo, klima, minibar, TV, iPod stanica, telefon, rani check in i kasni check out.

 

Aspira Hotel & Beach Club, 4*

LOKACIJA: Playa del Carmen, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Nalazi se u blizini Pete avenije u Plaji del Karmen, ima bazen, recepciju, hotelski sef, wi fi, resotran na bazi švedskog stola, bar i terasu.

Aspira Hotel Beach Club Plaja del Karmen Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je noćenje sa doručkom.

Smeštajne jedinice: 38

Junior Suite: 41-45m2, kupatilo, toalet, fen, klima, ventilator, sef, pegla, TV, telefon, balkon.

Master Suite: 51-60 m2, odvojena spavaća soba, kupatilo, toalet, fen, klima, ventilator, sef, pegla, TV, telefon, balkon.

 

Reef Coco Beach, 4*

LOKACIJA: Playa del Carmen, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel poseduje recepciju, noćni klub, butik, prodavnicu nakita, tri a la carte restorana italijanske, meksičke i japanske kuhinje, jedan buffet restoran, privatni beach bar, lobi bar, bar na bazenu, snack bar, usluge medicinske stručne pomoći i jedan bazen.

Reef Coco Beach Plaja del Karmen Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte restoranu, pića od 09am-02am i užine.

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy, odbojka, košarka, vaterpolo, stoni tenis, bilijar, mini golf, teretana, aerobik, kajak, snorkling, animacije u toku dana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Tenis, iznajmljivanje bicikla, spa, sauna, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 

Promo Room: Kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, fen, ogledalo, klima, ventilator, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, frižider, balkon/terasa.

Superior Room: Kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, fen, ogledalo, klima, ventilator, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, frižider, balkon/terasa.

Premium Room: Kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, fen, ogledalo, klima, ventilator, minibar, bezalkoholna pića, pivo, sef,  pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, aparat za kafu,   frižider, balkon/terasa, pristup lounge klubu, odvojen deo na plaži.

 

La Pasion Boutique Hotel by Bunik, 4*

LOKACIJA: Playa del Carmen, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel je izgradjen u kolonijalnom stilu, veoma ušuškan i udoban. Poseduje recepciju, lobi, jedan restoran, bar na krovu, terasu, tri bazena, đakuzi.

La Pasion Boutique Hotel by Bunik Plaja del Karmen Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je noćenje sa doručkom (kontinentalni ili na bazi švedskog stola).

Smeštajne jedinice: 

Double City View: 21-25m2, pogled na grad, krevet, tuš kabina, fen, klima, minibar, sef, TV, balkon.

Double Gardenview:  : 21-25m2, pogled na baštu, krevet, tuš kabina, fen, klima, minibar, sef, TV, balkon.

 

HM Playa Del Carmen, 4*

LOKACIJA: Playa del Carmen, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel poseduje bazen u središnjem delu, oko koga se nalaze sobe. Hotel je udaljen od centra oko 150 m, a od plaže oko 200 m. Plaža koja je u blizini je peščana, javna i u okolini se nalazi veliki broj kafića i restorana. 

HM Hotel Plaja del Karmen Meksiko

Ishrana (vrstausluge): Usluga je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.

Smeštajne jedinice: 

Standard Room:  36-40 m2, nepušačka soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, jedno kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, TV, telefon i frižider.

Junior Suite: 36-40 m2, nepušačka soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, jedno kupatilo, tuš kabina, fen, sef, sto za šminkanje, klima, ventilator, TV, telefon, frižider i balkon.

 

Magic Blue Spa Boutique Hotel, 4*

LOKACIJA: Playa del Carmen, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel je namenjen odraslim osobama, nalazi se u blizini centra Plaje del Karmen, udaljen od plaže oko 300 metara. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, jedan a la carte restoran, bar na bazenu, bazen, terasa. 

Magic Blue Spa Boutique Hotel Plaja del Karmen

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje bez obroka, ili noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.

Smeštajne jedinice: 46 

Superior Room: Kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, fen, kozmetički sto, klima, mini bar, sef, TV, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasa.

 

BlueBay Grand Esmeralda, 4+*

LOKACIJA: Playa del Carmen, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel poseduje recepciju, lobi, pozorište, butik, mini market, suvenirnicu, prodavnicu nakita, frizerski salon, aparate za pića, pet a la carte restorana italijanske, azijske, francuske kuhinje kao i kuhinje sa specijalitetima ribe i morskih plodova. U hotelu se nalaze i dva buffet restorana, kafić, privatni beach bar, snack bar, terasa, bašta i dva bazena.

Blue Bay Grand Esmeralda Plaja del Karmen Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte restoranu, pića (bezalkoholna, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, domaća žestina), pića iz minibara,

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka na pesku, bilijar, teretana, kajak, windsurfing, tenis, animacije u toku dana, muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Ronjenje, spa, saune i masaže.

Smeštajne jedinice: 

Deluxe Garden View Room: Pogled na baštu, nepušačka soba, kupatilo, tuš kabina ili kada, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, ketler za kafu/čaj, balkon/terasa.

 

Sandos Caracol, 4+*

LOKACIJA: Playa del Carmen, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel u meksičkom stilu u šumi i u neposrednoj blizini cenota. San svakog ljubitelja prirode. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, pozorište, butik, mini market, suvenirnica, frizerski salon, šest a la carte restorana italijanske, azijske, španske, meksičke, mediteranske kuhinje, kao i roštilj specijalitete ali i one veganske. Takodje, u hotelu su još tri buffet restorana, privatan beach bar, lobi bar, bar na bazenu, osam kafića, terasa, tri bazena i aqua park.

Sandos Caracol Plaja del Karmen Meksiko

Ishrana (vrstausluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte restoranu, pića (bezalkoholna, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, žestina), užina, pića iz minibara,

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy, sauna, odbojka, košarka, stoni tenis, bilijar, pikado, teretana, aerobik, joga, zumba, ples, kajak, pedal boat, tenis, iznajmljivanje bicikla, animacije u toku dana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Golf, ronjenje, spa i masaže.

Smeštajne jedinice: 

Standard Room: 36-40 m2, nepušačka soba, tuš kabina, kupatilo, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, balkon ili terasa.

Eco Family Superior: 36-40 m2, renovirana soba, nepušačka soba, krevet na sprat, kupatilo, tuš kabina, jacuzzy, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, balkon/terasa, 24h room servis.

Eco Family Suites: : 51-60 m2, renovirana soba, nepušačka soba, krevet na sprat, odvojena spavaća soba, dva kupatila, tuš kabina, jacuzzy, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, balkon/terasa, 24h room servis.

Eco Family Penthouse: 61-70 m2, renovirana soba, nepušačka soba, krevet na sprat, sofa, odvojena spavaća soba, dva kupatila, tuš kabina, jacuzzy, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, balkon/terasa, 24h room servis.

Select Club Superior Room: 36-40 m2, renovirana soba, nepušačka soba, kupatilo, tuš kabina, jacuzzy, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, balkon/terasa, 24h room servis, odvojen check in i check out, odvojen deo na plaži, pristup VIP delu, voće i penušavo vino po dolasku u hotel.

Select Club Deluxe Room:  36-40 m2, renovirana soba, nepušačka soba, deo za sedenje, kauč, kupatilo, tuš kabina, jacuzzy, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, balkon/terasa, 24h room servis, odvojen check in i check out, odvojen deo na plaži, pristup VIP delu, voće i penušavo vino po dolasku u hotel.

 

The Reef 28, 5*

LOKACIJA: Playa del Carmen, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel za odrasle. Uživaćete u bazenu na krovu zgrade, sa prelepim pogledom na Playa del Carmen. U hotelu se nalazi recepcija, suvenirnica, tri a la carte restorana meksičke, azijske i italijanske kuhinje, lobi, bar na bazenu, tri kafića, terasa i infinity bazen.

The Reef 28 Plaja del Karmen Meksiko

Ishrana(vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak (na bazi švedskog stola ili američki), ručak (na bazi švedskog stola ili a la carte) i večeru (na bazi švedskog stola ili a la carte), pića (bezalkoholna, kafa, čaj, pivo, domaća pića, lokalna žestina, voda 10-02am), užina od 10am-06pm i od 10pm-02am, strana žestoka pića od 10am-02am, pića iz minibara. 

Besplatne usluge/aktivnosti: Bilijar, teretana, animacije u toku dana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, masaže, kozmetički tretmani, katamaran, kanu, kajak, snorkling, ronjenje.

Smeštajne jedinice: 

Junior Suite: 46-50 m2, pogled na grad, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, kupatilo, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, klima, ventilator, minibar, bezalkoholna pića. Voda, sef, pegla i daska za peglanje, TV, aparat za kafu, ketler za čaj/kafu, balkon.

Master Suites: 46-50 m2, pogled na grad, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, odvojena soba, deo za sedenje, kupatilo, tuš kabina, kada, jacuzzy, bademantil, papuče, fen, klima, ventilator, minibar, bezalkoholna pića. Voda, sef, pegla i daska za peglanje, TV, aparat za kafu, ketler za čaj/kafu, balkon.

 

Grand Riviera Princess, 5*

LOKACIJA: Playa del Carmen, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Odličan hotel za luksuzni porodični odmor, otmenog dizajna i mnogo različitih prostorija za odasle i decu. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, diskoteka, pozorište, butik, mini market, suvenirnica, prodavnica nakita, sedam a la carte restorana italijanske, azijske, meksičke kuhinje, specijaliteti ribe i morskih plodova, roštilja i stejkova. U hotelu se nalaze još dva buffet restorana, bar na bazenu, snack bar, kafić, terasa i osam bazena.

Grand Riviera Princess hotel Plaja del Karmen Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte restoranu, pića (bezalkoholna, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, žestina), užina, kafa, čaj i peciva, kao i pića iz minibara.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka, košarka, fudbal, stoni tenis, paddle tenis, bilijar, teretana, aqua fitnes, jedrenje, kajak, snorkling, tenis, animacije u toku dana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Jet ski, ronjenje, spa, jacuzzy, sauna i masaže.

Smeštajne jedinice: 

Junior Suites: Pogled na baštu, nepušačka soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa.

Deluxe Junior Suites: Pogled na baštu i bazen, nepušačka soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa.

Deluxe Family Club Junior Suites: Nepušačka soba, sofa, krevet na sprat, kupatilo, tuš kabina, jacuzzy, bademantil, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa.

Laguna Villa Suite: Nepušačka soba, deo za sedenje, kupatilo, tuš kabina, jacuzzy, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon ili terasa, 24h room servis , odvojen check in i check out, pristup lounge klubu, doručak u lounge-u, odvojeni deo na plaži.

Platinum Suites: Nepušačka soba, deo za sedenje, kupatilo, tuš kabina, jacuzzy, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon ili terasa, 24h room servis,  odvojen check in i check out, pristup lounge klubu, doručak u lounge-u, odvojeni deo na plaži, pristup VIP delu.

 

Ocean Maya Royale, 5*

LOKACIJA: Playa del Carmen, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel se nalazi direktno na plaži Playa Punt Bete. U smeštaju postoji recepcija, lobi, pozorište, butik, mini market, suvenirnica, kiosk, četiri a la carte restorana, jedan buffet restoran, kafić, lobi bar, bar na bazenu, snack bar, terasa, bašta i dva bazena.

Ocean Maya Royale hotel Plaja del Karmen Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte restoranu, pića (bezalkoholna, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, žestina), užina od 11am-05:30pm kao i pića iz minibara.

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy, sauna, odbojka, košarka, stoni tenis, teretana, joga, aerobik, kajak, tenis, animacije u toku dana, muzika uživo. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, masaže, katamaran, golf i ronjenje.

Smeštajne jedinice: 

Maya Royal Deluxe Room: 31-35 m2, nepušačka soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, bezalkoholna pića, pivo, sef, pegla i daska za peglanje, TV, radio, ketler za kafu/čaj, balkon/terasa.

Maya Royal Deluxe Oceanview Room:  31-35 m2, pogled na more, nepušačka soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, bezalkoholna pića, pivo, sef, pegla i daska za peglanje, TV, radio, ketler za kafu/čaj, balkon/terasa.

Privilege Junior Suites: 31- 35 m2, nepušačka soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, bezalkoholna pića, pivo, sef, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica,   radio, aparat za kafu, ketler za kafu/čaj, balkon/terasa, 24h room servis, privilegovan room servis, pristup lounge klubu, odvojen deo na plaži.

 

Iberostar Paraiso del Mar, 5*

LOKACIJA: Playa del Carmen, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na snežno beloj, peščanoj plaži, i predstavlja jedan od najluksuznijih rizortova na Rivijeri Maja. Hotel poseduje recepciju, lobi, diskoteku, kazino, butik, mini market, suvenirnicu, parfimeriju, prodavnicu nakita, pet a la carte restorana, dva buffet restorana, lobi bar, bar na bazenu, kafić, terasu, baštu i dva bazena. 

Iberostar Paraiso del mar Plaja del Karmen Meksiko

Ishrana(vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte restoranu, pića (bezalkoholna, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, žestina), užina i strana žestoka pića.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka, boćanje, stoni tenis, teretana, aerobik, fitnes, zumba, kajak, dnevne animacije i muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Golf, tenis, ronjenje, spa, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 

Standard Room: 36-40 m2, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, ventilator, minibar, bezalkoholna pića, pivo, voda, sef, pegla i daska za peglanje, TV, ketler za kafu/čaj, balkon, 24h room servis.

Standard Room near the pool: 36-40 m2, na strani bazena, okrenut ka moru, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, ventilator, minibar, bezalkoholna pića, pivo, voda, sef, pegla i daska za peglanje, TV, ketler za kafu/čaj, balkon, 24h room servis.

Junior Suites: 41-45 m2, na strani bazena, okrenut ka moru, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje,  tuš kabina, kupatilo, fen, klima, ventilator, minibar, bezalkoholna pića, pivo, voda, sef, pegla i daska za peglanje, TV, ketler za kafu/čaj, balkon, 24h room servis.

 

SMEŠTAJI KANKUN (CANCUN): 

Dos Playas Beach House, 3*

LOKACIJA: Cancun, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel je karakterističan za porodičnu atmosferu. Trajekt koji operiše do Isla Mujeres je u neposrednoj blizini. U hotelu se nalazi recepcija, jedan a la carte restoran, buffer restoran, bar na bazenu, snack bar, kafić, terasa za sunčanje i dva bazena.

Dos Playas Beach House Kankun Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručan (švedski sto ili kontinentalni), ručak i večeru na bazi švedskog stola, pića (bezalkoholna, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, lokalna žestina 10:30am-0am) i užine.

Besplatne usluge/aktivnosti: Tenis i dnevne animacije.

Smeštajne jedinice: 165

Double Room: Nepušačka soba, kombinovana dnevna soba i spavaća soba, kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, sef, TV, telefon i frižider.

 

Nyx Hotel 3+*

LOKACIJA: Cancun, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel se nalazi u blizini bele, peščane plaže i plave, tirkizne boje mora. U okolini je veliki izbor lokala, u kojima se odigrava noćni život Kankuna. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, tri a la carte restorana, buffet restoran, lobi bar, bar na bazenu, kafić, snack bar, room service, terasa, bašta i dva bazena.

Nyx hotel Kankun Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom podrazumeva buffet doručak (švedski sto) kao i kontinentalni doručak. All inclusive usluga podrazumeva doručak (buffet ili kontinentalni), ručak i večeru a la carte, kao i pića i užinu.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka na pesku, bilijar, teretana, živa muzika.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa i masaže.

Smeštajne jedinice: 196

Standard Room: 21-25 m2, nepušačka soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, aparat za kafu. 

Deluxe Room: 36-40 m2, nepušačka soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, aparat za kafu, balkon.

Junior Suites: 51-60 m2, apartman, pogled na more, nepušačka soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, aparat za kafu, balkon/terasa.

Master Suites: 51-60 m2, apartman, pogled na more, nepušačka soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, aparat za kafu, balkon/terasa.

 

Beachscape Kin Ha Villas & Suites, 3+*

LOKACIJA: Cancun, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Smeštaj je lociran u hotelskoj zoni na plaži. Poseduje sobe sa potpuno opremljenom kuhinjom. U hotelu se nalazi recepcija, suvenirnica, jedan buffet restoran, kafić, prostorija za doručak, lobi, bar, terasa, bašta i jedan bazen.

Beachscape Kin Ha Villas Suites Kankun Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom podrazumeva buffet doručak (švedski sto) kao i američki doručak. Polupansion podrazumeva doručak i večeru na bazi švedskog stola. All inclusive usluga podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, kao i pića od 11am-10pm i užine.

Besplatne usluge/aktivnosti: Bilijar i teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, skijanje na vodi, banana brod, katamaran i džet ski.

Smeštajne jedinice: 137

Room: 41-45 m2, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, sudopera, fen, klima, sef, TV, telefon, balkon/terasa.

Suites: 71-80 m2m renoviran, odvojena spavaća soba, deo za sedenje, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, ventilator, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, kuhinja, trpezarija, šporet, mikrotalasna, aparat za kafu, frižider, balkon/terasa.

Two Bedroom Suites: Dve odvojene spavaće sobe, deo za sedenje, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, ventilator, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, kuhinja, trpezarija, šporet, mikrotalasna, aparat za kafu, frižider, balkon/terasa.

 

Aloft Cancun, 3+*

LOKACIJA: Cancun, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel Aloft Cancun je savremeni hotel sa wellness & spa kapacitetom i bazenom na krovu, na samoj plaži u hotelskom delu grada. U okolini se nalazi veliki broj kafića i restorana koji su na raspolaganju gostima, kako ovaj hotel nudi samo uslugu noćenja sa doručkom. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, restoran, bar na bazenu, terasa i bazen.

Aloft hotel Kankun Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom podrazumeva buffet doručak (švedski sto).

Besplatne usluge i aktivnosti: Velnes centar, bilijar, teretana.

Smeštajne jedinice:

Partial Lagoon View: U centralnoj zgradi, delimičan pogled na lagunu, jedna soba, sto, kupatilo, tuš, fen, klima, minibar, sef, pegla, TV, telefon, kafa/čaj.

Lagoon View: U centralnoj zgradi, delimičan pogled na lagunu, jedna soba, sto, kupatilo, tuš, fen, klima, minibar, sef, pegla, TV, telefon, kafa/čaj.

Ocean View: U centralnoj zgradi, pogled na more, jedna soba, sto, kupatilo, tuš, fen, klima, minibar, sef, pegla, TV, telefon, kafa/čaj.

 

Grand Oasis Cancun, 4*

LOKACIJA: Cancun, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Svi snovi se ostvaruju boravkom u ovom hotelskom kompleksu, koji se nalayi nedaleko od najlepših plaža Kariba, poseduje elegantne sobe i impresivnu panoramu sa krova hotela.

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, diskoteka, kazino, pozorište, butici, barovi, suvenirnine, kisoci, firzerski salon, sedam a la carte restorana  internacionalne kuhinje, dva buffet restorana, kafići, barovi na bazenu i bašta.

Grand Oasis Kankun hotel Meksiko

 

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive, podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte restoranu, pića (bezalkoholna, voda, kafa, čaj, vina, piva, sokovi, kokteli, žestina 10am - 12am), užina, pića u mini baru, Božićna večera i novogodišnja večera.

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana, aerobik, tenis, animacije tokom celog dana, muzika uživo.

Smeštajne jedinice: 1434

Oasis Cancun Lite: U centralnoj zgradi, pogled na lagunu, jedna soba, sto, kupatilo, tuš, fen, klima, minibar, sef, pegla, TV, telefon, kafa/čaj, balkon/terasa.

Grand Oasis Ocean View: Nije u centralnoj zgradi, pogled na more, jedna soba, sto, kupatilo, tuš, fen, klima, minibar, sef, pegla, TV, telefon, kafa/čaj, balkon/terasa, aparat za kafu.

Pyramid Osasis Standard: U centralnoj zgradi, pogled na lagunu, jedna soba, sto, kupatilo, tuš, kada, bademantil, papuče, ogledalo za šminkanje, fen, klima, minibar, sef, pegla, TV, telefon, kafa/čaj, balkon/terasa, aparat za kafu.

Pyramid Oasis Ocean View: U centralnoj zgradi, pogled na more, jedna soba, sto, kupatilo, tuš, kada, bademantil, papuče, ogledalo za šminkanje, fen, klima, minibar, sef, pegla, TV, telefon, kafa/čaj, balkon/terasa,  aparat za kafu.

 

El Beso at Ocean Coral & Turquesa, 5*

LOKACIJA: Cancun, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel je lociran direktno na plaži, udaljen je od aerodroma 18km. U hotelu se nalazi recepcija, butik, suvenirnica, frizerski salon, osam a la carte restorana, buffet restoran, kafić, lobi, bar na bazenu, snack bar, bašta, četiri bazena, a u sklopu hotela je moguće dobiti medicinsku stručnu pomoć.

El Beso at Ocean Coral Turquesa Kankun Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte resotanu, piće (10am-1am), užinu (11am-5pm), kafa, čajevi i peciva, kao i pića iz minibara.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka, kuglanje, stoni tenis, fitnes sala, aerobik, joga, kajak, tenis, animacije u toku dana i večeri.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Wellness centar, jacuzzi, sauna, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 111

Junior Suites Gardenview: 41-45 m2, pogled na baštu, kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa.

Junior Suites Oceanview: 41-45 m2, pogled na more, kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa.

 

Catalonia Costa Mujeres, 5*

LOKACIJA: Cancun, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na Playa Mujeres-u, severno od Kankuna. Pravo je mesto za gurmane i ljubitelje meksičke, italijanske, japanske i internacionalne kuhinje. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, diskoteka, butik, mini market, suvenirnica, prodavnica nakita, frizerski salon, pet a la carte resorana, jedan buffet restoran, snack bar, bar na bazenu, terasa, dva bazena i medicinska stručna pomoć.

Catalonia Costa Mujeres Kankun Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte restoranu jednom u toku nedelje, pića (bezalkoholna pića, vino, pivo, voda), užina u toku celog dana.

Besplatne usluge/aktivnosti: Vaterpolo, fitnes, ples, katamaran, snorkling, animacije u toku dana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Kozmetički salon, spa, jacuzzy, sauna, masaže.

Smeštajne jedinice: 432

Superior Suites: Kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, jedan single krevet, sofa krevet, tuš kabina ili kada, kupatilo, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, bezalkoholna pića, pivo, voda, pegla, sef, TV, telefon, ketler za kafu/čaj, balkon/terasa.

Superior Family Suites: Kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, dva single kreveta, sofa krevet, tuš kabina ili kada, kupatilo, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, bezalkoholna pića, pivo, voda, pegla, sef, TV, telefon, ketler za kafu/čaj, balkon/terasa.

Privileged Suites: Kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, jedan single krvet, sofa krevet, tuš kabina ili kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, bezalkoholna pića, pivo, voda, pegla, sef, TV, tlefon, ketler za kafu/čaj, balkon/terasa, 24h room service, privilegovani room servise, rani check in/kasni check out, odvojen deo za plažu, prilaz VIP sektoru.

Privileged Family Suites: Kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, dva single krveta, sofa krevet, tuš kabina ili kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, bezalkoholna pića, pivo, voda, pegla, sef, TV, tlefon, ketler za kafu/čaj, balkon/terasa, 24h room service, privilegovani room servise, rani check in/kasni check out, odvojen deo za plažu, prilaz VIP sektoru.

 

Iberostar Selection Cancun, 5*

LOKACIJA: Cancun, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Luksuzni resort na plaži sa prelepim pogledom na more, poseduje recepciju, lobi, suvenirnicu, frizerski salon, lounge, pozorište, pet a la carte restorana, jedan buffet restoran, privatni beach bar, bar na bazenu, kafić, room servis, terasu, baštu i jedan bazen.

Iberostar Selection Kankun Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte restoranu i pića od 10am-1am, užine, kao i pića iz minibara.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka, košarka, fudbal, stoni tenis, teretana, joga, les, tenis, animacije u toku dana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Golf, spa, jacuzzi, sauna, masaža i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 426

Promo Room: 36-40 m2, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, bademantil, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, ketler za čaj/kafu.

Double Room:   36-40 m2, pogled more,   kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, bademantil, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, ketler za čaj/kafu, francuski balkon.

Sea View Room: 36-40 m2, pogled more,  kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, bademantil, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, ketler za čaj/kafu, francuski balkon.

Sea View Superior Room: Pogled more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, kada, bademantil, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon i ketler za čaj/kafu.

Villa Garden View: Pogled na baštu, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, kada, bademantil, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon i ketler za čaj/kafu, balkon/terasa.

 

Grand Park Royal Cancun, 5*

LOKACIJA: Cancun, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

U ovom restortu se snovi ostvaruju, na snežno belog peščanoj plaži i turkiznom moru. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, soba za video igrice, suvenirnica, prodavnica nakita, kiosk, soba za čitanje, kafić, bar na bazenz, snack bar, room service, terasa i dva bazena.

Grand Park Royal Kankun Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak (a la carte ili buffer), kasni doručak do 11:30am, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte restoranu nekoliko puta nedeljno, pića (bezalkoholna pića, voda, kafa/čaj, pivo, sokovi, vino, koktelu od 7am-12am), užina od 11:30am-06:30pm, kafa/čaj i peciva, sladolet, strana žestoka pića od 08am-06pm, pića u minibaru.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka na pesku, pedal boat, windsurfing, animacija u toku dana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Fitnes sala, skijanje na vodi, banana brodić, jedrenje, katamaran, kanu, kajak, brod, surf, kite surfing, jet ski, golf, iznajmljivanje bicikla, ronjenje.

Smeštajne jedinice: 344

Deluxe Ocean View: 31-35 m2, deluks, pogled more, renoviran, nepušačka soba, prilaz invalidima, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, bezalkoholna pića, pivo, voda, sef, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, radio, telefon, ketler za kafu/čaj, balkon, 24h room servis. 

Premier Oceanfront Room:  31-35 m2, deluks, na plaži, pogled more, renoviran, nepušačka soba, prilaz invalidima, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, bezalkoholna pića, pivo, voda, sef, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, radio, telefon, ketler za kafu/čaj, balkon, 24h room servis.

Royal Villa Deluxe Gardenview: 51-60 m2, deluks, pogled na baštu, nepušačka soba, kupatilo, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, bezalkoholna piča, pivo, voda, sef, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, telefon, aparat za kafu, terasa, 24h room servis, privilegovani room servis, pristup club lounge-u, vino u sobi po dolasku.

Royal Villa Junior Suite Plunge Pool: 61-70 m2, deluks, nepušačka soba, kupatilo, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, bezalkoholna piča, pivo, voda, sef, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, telefon, aparat za kafu, terasa, 24h room servis, privilegovani room servis, privatni bazen, pristup club lounge-u, vino u sobi po dolasku.

Royal Tower Oceanfront-adults only: 61-70 m2, deluks, pogled na more, nepušačka soba, kupatilo, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, bezalkoholna piča, pivo, voda, sef, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, telefon, aparat za kafu, terasa, 24h room servis, privilegovani room servis, jacuzzy, pristup club lounge-u, vino u sobi po dolasku.

 

Grand Palladium Costa Mujeres Resort & Spa, 5*

LOKACIJA: Cancun, Yucatan, Mexico
LINK HOTEL

Luksuzni resort otvoren je 2018 godine. Hotel poseduje recepciju, lobi, butik, suvenirnica, apoteka, osam a la carte restorana, dva buffet restorana, kafić, privatan hotelski beach bar, terasa, bašta, četiri bazena.

Grand Palladium Costa Mujeres Kankun Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večera u la carte restoranu, pića i užine.

Besplatne usluge/aktivnosti: Fitnes sala, aerobik, joga, pilates, zumba, kajak, animacije.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Golf, tenis, ronjenje.

Smeštajne jedinice: 660

Junior Suites Gardenview: 46-50 m2, pogled na baštu, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, jacuzzy, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, radio, telefon, ketler za kafu/čaj, terasa.

Junior Suites Poolside: 46-50 m2, pogled na bazen, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, jacuzzy, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, radio, telefon, ketler za kafu/čaj, terasa.

Junior Suites Beachfront: 46-50 m2, na plaži, kupatilo, tuš kabina, jacuzzy, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, radio, telefon, ketler za kafu/čaj, terasa.

Family Selection Junior Suites Beachfront: 46-50 m2, na plaži, kupatilo, tuš kabina, jacuzzy, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, radio, telefon, ketler za kafu/čaj, terasa, privilegovan room servis, odvojen check in i check out.

 

Sandos Cancun, 5*

LOKACIJA: Cancun, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel nudi all inclusive uslugu u luksuznom ambijentu, a svakog dana postoje i DJ žurke uživo. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, butik, suvenirnica, tri a la carte restorana, jedan buffet restoran, bar na bazenu, snack bar, kafić, terasa i bazen.

Sandos hotel Kankun Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, ručak i večera u la carte restoranu, pića od 08am-02am, užina.

Besplatne usluge/aktivnosti: Stoni tenis, teretana, animacije, muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, jacuzzy, sauna, masaže, kozmetički tretmani, tenis, ronjenje. 

Smeštajne jedinice: 214

Promo Superior Room: 41-45 m2, superior soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, sto, kupatilo, tuš kabina, kada, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon i aparat za kafu. 

Superior Room: 41-45 m2, superior soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, sto, kupatilo, tuš kabina, kada, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon i aparat za kafu.

Deluxe Room: 41-45 m2, superior soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, sto, kupatilo, tuš kabina, kada, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon i aparat za kafu, balkon.

Sandos Suite: 71-80 m2, apartman, pogled na lagunu, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, sto, kauč, kupatilo, tuš kabina, kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, čajna kuhinja, aparat za kafu, balkon. 

Lagoon Suite: 71-80 m2, apartman, pogled na lagunu i more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, sto, kauč, kupatilo, tuš kabina, kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, čajna kuhinja, aparat za kafu, balkon.

 

Paradisus Cancun, 5*

LOKACIJA: Cancun, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, diskoteka, TV prostorija, butik, suvenirnica, prodavnica nakita, frizerski salon, osam a la carte restorana, jedan buffet restoran, kafić, privatni beach bar, bar na bazenz, snack bar, sedam kafića, medicinska stručna pomoć, terasa, bašta i tri bazena.

Paradisus Cancun hotel Kankun Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, ručak i večera u la carte restoranu, pića od 10am-01am, užina od 10am-06pm, kafa, čaj i peciva kao i pića iz minibara.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka na pesku, teretana, aerobik, joga, pilates, ples, zumba, animacije u toku dana. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, jacuzzy, sauna, masaže, kozmetički tretmani, personalni treninzi, snorkling, golf, windsurfing.

Smeštajne jedinice: 657

Junior Suites Lagoon View: 41-45 m2, pogled na lagunu, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, radio, telefon, balkon/terasa.

Junior Suites Oceanview:  41-45 m2, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, radio, telefon, balkon/terasa.

The Reserve Paradisus Jr. Suite Lagoon View:  51-60 m2, pogled na lagunu, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, TV, telefon, ketler za kafu/čaj, balkon/terasa, privilegovan room servis, pristup lounge klubu, odvojen deo na plaži, pristup VIP delu.

The Reserve Paradisus Jr. Suite Oceanview:  51-60 m2, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, TV, telefon, ketler za kafu/čaj, balkon/terasa, privilegovan room servis, pristup lounge klubu, odvojen deo na plaži, pristup VIP delu. 

 

Dreams Natura Resort & Spa, 5*

LOKACIJA: Cancun, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel je otvoren u martu 2020 godine, idealan za porodična putovanja. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, butik, suvenirnica, šest a la carte restorana, jedan buffet restoran, privatni beach bar, šest kafića, medicinska stručna pomoć, terasa, bašta, tri bazena.

Dreams Natura Resort Kankun Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak na bazi švedskog stola, ručak (švedski sto ili a la carte) i večeru (švedski sto ili a la carte), piće, užina, sladoled, strana žestina i usluge na bazenu.

Besplatne usluge/aktivnosti: Stoni tenis, teretana, fitnes, snorkling, animacija u toku dana. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, masaže, kozmetički tretmani, golf i ronjenje.

Smeštajne jedinice: 553

Promo Deluxe Room: Kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, ventilator, minibar, bezalkoholna pića, pivo, sokovi, voda, sef, pegla i daska za peglanje, TV, balkon/terasa, 24h room servis. 

Junior Suites Tropical View: Pogled na baštu, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, ventilator, minibar, bezalkoholna pića, pivo, sokovi, voda, sef, pegla i daska za peglanje, TV, balkon/terasa, 24h room servis. 

Junior Suites Partial Ocean View: Delimičan pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, ventilator, minibar, bezalkoholna pića, pivo, sokovi, voda, sef, pegla i daska za peglanje, TV, balkon/terasa, 24h room servis. 

Junior Suites Ocean View: Pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, ventilator, minibar, bezalkoholna pića, pivo, sokovi, voda, sef, pegla i daska za peglanje, TV, balkon/terasa, 24h room servis.

Preferred Club Junior Suites Ocean View: Pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, bademantil, fen, klima, ventilator, minibar, bezalkoholna pića, pivo, sokovi, voda, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, balkon/terasa, jacuzzy, 24h room servis, odvojen check in i check out, pristup klub lounge-u, doručak u lounge-u. 

 

Hilton Cancun, 5*

LOKACIJA: Cancun, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel Hilton je jedan od najboljih hotela na Rivijeri Maja. Hotel poseduje recepciju lobi, butik, mini market, suvenirnicu, dvanaest restorana, kafić, bar, terasu, bazen.

Hilton Cancun hotel Kankun Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, kao i pića u toku celog dana. 

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana, dnevna animacija, uživo muzika.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, masaže, kozmetički tretmani, sauna.

Smeštajne jedinice: 715

Resort View Room:  46-50 m2, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, tuš kabina ili kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, TV, telefon, balkon, panorama prozor.

Oceanfront Room:   46-50 m2, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, tuš kabina ili kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, TV, telefon, balkon, panorama prozor.

Oceanfront Suite: 121-150 m2, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, odvojena spavaća soba, deo za sedenje, dva kupatila, tuš kabina ili kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, TV, telefon, kuhinja, trpezarija, balkon. 

 

TRS Coran Hotel, 5*

LOKACIJA: Cancun, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel za odrasle, otvoren je 2018 godine. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, pozorište, butik, suvenirnica, apoteka, pet a la carte restorana, privatan beach bar, bar na bazenu, osam kafića, servis za pranje veša, terasa, bašta i tri bazena.

TRS Coran Hotel Kankun Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večera u la carte restoranu, pića u toku dana, užine, kao i pića iz minibara.

Besplatne usluge/aktivnosti: Spa, jacuzzy, sauna, paddle tenis, fitnes, tenis, animacije, muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Golf, časovi tenisa, ronjenje.

Smeštajne jedinice: 469

Junior Suites:   61-70 m2, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, sofa, kupatilo, tuš kabina, jacuzzy, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, radio, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa, 24h room servis.

Junior Suites Oceanview: 61-70 m2, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, sofa, kupatilo, tuš kabina, jacuzzy, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, radio, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa, 24h room servis.

Junior Suite Swim-up: 61-70 m2, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, sofa, kupatilo, tuš kabina, jacuzzy, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, radio, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa, 24h room servis, direktnan prilaz bazenu.

Loft Suites Jacuzzi: 91-100 m2, dupleks, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, jedna odvojena spavaća soba,  sofa, kupatilo, tuš kabina, jacuzzy, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, iPod stanica, radio, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa, 24h room servis, đakuzi.

 

SMEŠTAJI TULUM:

Hip Hotel 3*

LOKACIJA: Tulum, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Mali hotel ispod palminog drveća, poseduje recepciju, privatan beach bar, lobi, restoran, servis za pranje veša i baštu.

Hip hotel Tulum Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom podrazumeva a la carte doručak, flašu vode u sobi svakog dana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže, kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 

Superior Gardenview: 21-25 m2, pogled na baštu, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, sudopera, kupatilo, fen, sef, balkon ili terasa, 24h room servis.

Superior Ocean View:  21-25 m2, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, sudopera, kupatilo, fen, sef, balkon ili terasa, 24h room servis.

 

Ahau Hotel 3*

LOKACIJA: Tulum, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

 Hotel se nalazi na plaži Playa Pescadores na kojoj možete hodati bosi, jer je u pitanju magični, beli, brašnasti pesak. U smeštaju se nalazi recepcija, WIFI, dva a la carte restorana, jedan kafić i servis za pranje veša.

Ahau hotel Tulum Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja ili na bazi noćenja sa doručkom (a la carte ili švedski sto).

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana i muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Joga, kite surfing i ronjenje.

Smeštajne jedinice: 

Junior Suites Gardenview: 31-35 m2, pogled na baštu, krevet king size, tuš kabina ili kada, kupatilo, klima, terasa.

Junior Suites Oceanfront: 31-35 m2, na plaži, na spratu, pogled na more, dva kreveta queen size, kupatilo, tuš kabina ili kada, kupatilo, terasa.

Junior Suites Oceanview: 31-35 m2, pogled na more, krevet king size, kupatilo, tuš kabina ili kada, kupatilo, klima, terasa, panorama prozor.

 

Carpe Diem Tulum by NAH Hotels, 4*

LOKACIJA: Tulum, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Smeštaj se nalazi u zoni hotela u Tulumu, blizu Majanskog sajta Tulum, od plaže Las Palmas udaljen je 5 kilometara. Ima klimu, wi-fi, parking, terasu na krovu, bazen.

Carpe Diem Tulum Meksiko hotel

Ishrana (vrsta usluge): Bez obroka.

Smeštajne jedinice: 16

Studio: Kupatilo, WC, tuš, klima, ventilator, TV, wi-fi, kuhinja, frižider.

Loft: Klima, ventilator, TV, wi-fi, kuhinja, frižider.

 

Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa, 4+*

LOKACIJA: Tulum, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži u tihom i mirnom delu Tuluma. U hotemu se nalazi diskoteka, pozorište, suvenirnica, osam a la carte restorana (italijanska, meksička, azijska, francuska i mediteranska kuhinja, kao i steak house). Postoji i jedan buffet restoran, kafić, hotelska plaža, terasa, bašta i tri bazena. U hotelu je dostupna i medicinska stručna pomoć

Grand Sirenis Rieviera Maya Resort Tulum Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive, podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, po nekadase večera služii la carte. Pića su uključena 10am - 01am. Užina, kafe, čajevi, peciva (08am-11pm), pića iz minibara.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka na pesku, košarka, fudbal, boćanje, stoni tenis, bilijar, teretana, aerobik, joga, kajak, snorkling, iznajmljivanje bicikla, uživo muzika.

Smeštajne jedinice: 946

Junior Suite Promo: 51-60 kvadratnih metara, pogled na baštu, pogled na bazen, renovirano, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, sto, jedno kupatilo, tuš kabina, jacuzzi, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, WI FI, balkon/terasa.

Junior Suite Deluxe: 51-60 kvadratnih metara, pogled na baštu, pogled na bazen, renovirano, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, sto, jedno kupatilo, tuš kabina, jacuzzi, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, ventilator, peglai daska za peglanje, telefon, aparat za kafu/čaj, klima, WIFI, balkon/terasa.

 

Kai Hotel, 4*

LOKACIJA: Tulum, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na plaži Playa Pescadores na kojoj možete hodati bosi, jer je u pitanju magični, beli, brašnasti pesak. U smeštaju se nalazi recepcija, WIFI, dva a la carte restorana, jedan kafić i servis za pranje veša.

Kai hotel Tulum

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja ili na bazi noćenja sa doručkom (a la carte ili američki).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Joga, meditacije, kite surfing, iznajmljivanje bicikla.

Smeštajne jedinice: 

Standard Room: 36-40 m2, pogled na baštu, bračni krevet king size, tuš kabina, spoljni tuš, bademantil, klima, sef, WIFI, terasa.

 

Papaya Playa, 4*

LOKACIJA: Tulum, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel se nalazi u prirodnom okruženju, poseduje recepciju, butik, soba za čitanje, dva a la carte restorana, privatni beach bar, room servis, terasa, bašta, dva bazena.

Papaya Playa hotel Tulum

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (a la carte ili američki).

Besplatne usluge/aktivnosti: Joga, meditacija, muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, masaže, kite surfing, snorkling, iznajmljivanje bicikla, ronjenje.

Smeštajne jedinice: 

Jungle Cabana: 21-25 m2, pogled na baštu, kupatilo, tuš kabina, bademantil, fen, klima, minibar, sef, terasa.

Oceanview Cabana: 21-25 m2, pogled na more, kupatilo, tuš kabina, bademantil, fen, klima, sef, terasa.

Jungle Casita: 36-40 m2, pogled na baštu, kupatilo, tuš kabina,  bademantil, fen, klima, ventilator, minibar, sef, terasa, privilegovan room servis. 

Oceanview Casita: 31 – 35 m2, pogled na more, kupatilo, tuš kabina, spoljni tuš, bademantil, fen, klima, minibar, sef, terasa.

Oceanview Loft Casita: pogled na more, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, minibar, sef, terasa.

 

Kore Tulum Retreat, 5*

LOKACIJA: Tulum, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Hotel za odrasle, u specijalnom ambijentu i mirnom delu Tuluma. Hotel pruža all inclusive uslugu tokom vašeg boravka, a u njemu se nalazi recepcija, lobi, kiosk, soba za čitanje, a la carte restoran, bar na bazenu, room service, terasa, dva bazena i jacuzzi.

Kore Tulum Retreat Tulum Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive, podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi a la carte, pića (bezalkoholna, vina, piva, žestoka lokalna pića, voda), užina tokom celog dana.

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana, joga, meditacije, istezanje, bicikli.

Smeštajne jedinice: 94

Luxury Jacuzzi Suite: Tuš, jacuzzi, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, balkon/terasa.

 

Bahia Principe Luxury Akumal, 5*

LOKACIJA: Tulum, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Ekskluzivni resort sa luksuznim sobama poseduje recepciju, lobi, diskoteku, butik, suvenirnicu, prodavnicu nakita, frizerski salon, četiri a la carte restorana, jedan buffet restoran, privatni beach bar, lobi bar, bar na bazenu, snack bar, servis za pranje veša, terasu, baštu i četiri bazena.

Bahia Principe Luxury Akumal Meksiko

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive, podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte restoranu, pića, užine, pića iz mini bara i uslugu na bazenu.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka, košarka, fudbal, teretana, kajak, snorkling, tenis, animacije u toku dana, muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, sauna, masaže, kozmetički tretmani, golf i ronjenje.

Smeštajne jedinice: 

Superior Junioe Suite: 36-40 m2, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, jacuzzy, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, radio, telefon, ketler za kafu/čaj, balkon ili terasa, 24h room servis.

Superior Junior Suites Ocean Front: 36-40 m2, pogled more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, jacuzzy, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, radio, telefon, ketler za kafu/čaj, balkon ili terasa, 24h room servis.

Deluxe Junior Suites Oceanfront: 46-50 m2, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, jacuzzy, kupatilo, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, sef, pegla i daska za peglanje, TV, radio, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon ili terasa, 24h room servis.

Deluxe Junior Suites Ocean Front: 46-50 m2, okrenut ka moru, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, jacuzzy, kupatilo, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, sef, pegla i daska za peglanje, TV, radio, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon ili terasa, 24h room servis.

 

Dreams Tulum Resort & Spa, 5*

LOKACIJA: Tulum, Yucatan, Mexico
LINK HOTELA

Luskuzni hotel lociran je na meksičkoj haciendi, okružen prelepom baštom. U hotelu se nalazi recepcija, pozorište, butik, mini market, suvenirnica, prodavnica nakita, šest a la carte restorana, jedan buffet restoran, kafič, lobi bar, bar na bazenu, snach bar, terasa, bašta, dva bazena i aqua park.

Dreams Tulum Resort Spa Tulum Mekisko

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive, podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, ručak i večeru u la carte restoranu, pića (bezalkoholna, voda, kafa, čaj, vino, pivo, sokovi, kokteli, žestina), užine u toku celog dana, kafa, čaj i peciva, strana žestina, pića iz minibara, usluga na bazenu.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka, fudbal, stoni tenis, fitnes sala, joga, ples, kajak, tenis, animacije u toku dana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Golf i ronjenje.

Smeštajne jedinice: 

Promo Deluxe Room: 41-45 m2, pogled na baštu, nepušačka soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, bezalkoholna pića, pivo, sokovi, voda, pegla i daska za peglanje, TV, DVD plejer, telefon, ketlef za čaj/kafu, balkon/terasa, 24h room servis. 

Garden Deluxe Room:41-45 m2, pogled na baštu, nepušačka soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, bezalkoholna pića, pivo, sokovi, voda, pegla i daska za peglanje, TV, DVD plejer, telefon, ketlef za čaj/kafu, balkon/terasa, 24h room servis.

Deluxe Room Sea View: 41-45 m2, pogled na more, nepušačka soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, bezalkoholna pića, pivo, sokovi, voda, pegla i daska za peglanje, TV, DVD plejer, telefon, ketlef za čaj/kafu, balkon/terasa, 24h room servis.