Kuba Individualno Putovanje

Cena od 1.220 eur / po osobi

Karipsko ostrvo koje odiše kolonijalnim šarmom, individualni polasci tokom cele godine.

Kuba je najveća država na Karibima, okružena Kajmanskim ostrvima, Jamajkom i Haitijem. Ostrvo je podeljeno na čak petnaest provincija kao i jednu posebnu opštinu – Isla de la Juventud. Glavni grad je Havana, koja predstavlja i najveću turističku atrakciju koju godišnje poseti veliki broj turista sa svih strana sveta. Kuba je najnaseljenija država na Karibima i smestila je oko 11 miliona stanovnika.

Havana, glavni grad Kube, stare fasade i pogled na Kapitolio.

Više o Kubi

Kubu je otkrio Kristifor Kolumbo, davne 1492. godine, a kolonizovana je od strane Španije. Tokom špansko-američkog rata 1898. godine, Amerika je preuzela pravo nad ovom karipskom državom, ali je ona ponovo uspela da stekne nezavisnost. Za vreme Kubanske revolucije, Fidel Kastro je proglasio Kubu socijalističkom državom i ostao je na vlasti sve do 2008. godine, kada se razboleo i prepustio vladavinu svom bratu Raulu. Kuba je još od revolucije izložena američkim sankcijama.

Kubanska država sledi socijalistički ekonomski model, vlast kontroliše većinu resursa, a najveći broj gradjana je zaposlen u državnom sektoru. Proizvodi sa Kube koji su nadaleko poznati su rum i duvanski proizvodi. Svi koji posete Kubu, obavezno probavaju ova dva proizvoda i neretko ih nose kućama kao suvenir ili poklon.

Grupa uličnih svirača na Kubi.

Kada je najbolje vreme za putovanje na Kubu?

Klima na Kubi je tropska, a prosečne godišnje temperature su oko 26°C. Veći deo godine su dani veoma topli i sunčani dok su za septembar karakteristične oluje i kiše, kada bi trebalo izbegavati posetu ovom ostrvu. Najbolje vreme za posetu Kube su zimski period godine, kada temperature nisu visoke.

Zvanični jezik je španski. Većina stanovništa koje se bavi uslugama u turizmu govori engleski jezik, ali je preporuka da naučite nekoliko fraza na španskom kako biste se lakše sporazumeli.

Šta obavezno posetiti prilikom putovanja na Kubu?

Havana

Havana je poseban grad i svi koji ga posete se pitaju koji je to najbolji način da upoznaju kulturu ovog mesta. Naš predlog je da se šetate ulicama grada i upijate energiju koja vas okružuje. Provozajte se šarenim kabrioletima, popijte rum na nekom od mnogobrojnih trgova, slušajte muziku koja dopire sa svakog ćoška. Zaigrajte salsu u nekom od kubanskih klubova ili otiđite na večeru i probajte svežeg jastoga. Razgledajte arhitekturu Capitol-a ili „Gran Teatro de Alicia Alonso“ koje je dobilo ime po najpoznatijoj primabalerini Kube. Jedan od predloga je da posetite bilo koji krov hotela i popijete piće dok gledate fantastičan zalazak sunca na karipskom moru. Kuba je toliko autentična i jedinstvena da vam sigurno neće biti dosadno koju god opciju da izaberete. U večernjim časovima su česta okupljanja pored obale uz muziku i piće, gde ćete imati priliku da vidite kako se lokalno stanovništvo zabavlja u svakodnevnom životu, a možda i upoznate nekog od ljubaznih stanovnika Havane i naučite nešto novo o njihovom životu.

Havana, prestonica Kube, panorama grada, Kapitol, Malekon, stari grad, fasade i zgrade stare Havane.

Varadero

Ukoliko budete hteli da se odmorite na plaži i uživate u kupanju i sunčanju, vaša sledeća stanica je Varadero. Rajsko mesto belog i brašnastog peska, tirkizne boje mora i palmi. U Varaderu je veliki izbor rizortova i hotela različitih kategorija. Slobodno vreme možete provesti opuštajući se na plaži ili se oprobajte u vožnji katamaranima i jedrilicama. Ovaj deo Kube je potpuno drugačiji u odnosu na Havanu, potpuno je prilagodjen turistima i nudi širok izbor različitih turističkih aktivnosti.

Varadero plaža, sitan beli pesak, tirkizna boja vode.

Dolina Vinjales

Sledeći predlog za turističku posetu je dolina Vinjales. Priroda i okruženje će vas ostaviti bez teksta, a posetićete i čuvenu farmu duvana. Dolina Vinjales je poznata po izuzetno dobrim cigarama, a čak 70% kubanskog duvana se proizvodi upravo ovde. Ljudi sa farme će vam pokazati kako se motaju cigare, kako se proizvodi duvan, pokazaće vam i neke voćke koje rastu samo na njihovom zemljištu, te ćete imati priliku da vidite cvet banane ili papaje. Nakon posete farme, možete se uputiti u pećinu Indijanaca, gde ćete se voziti čamcima i slušati priče o ovom mestu koje je otkriveno još 1920. godine. Na putu ka Vinjalesu, obavezno napravite pauzu da pogledate čuveni mural Praistorije koji je naslikao jedan od najpoznatijih meksičkih slikara, Dijega Rivere. Mural je dug oko 120 metara i oslikan je na planini, te predstavlja svojevrsnu umetnost koju ne srećete svakog dana.

Dolina Vinjales u centralnom delu Kube poznata je po neverovatnim predelima, gajenju duvana i šećerne trske.

 

Aranžmani za Kubu

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla:  info@yourway.rs ili telefona: +381112120301

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD – MESTO PRESEDANJA (ISTANBUL / FRANKFURT / MINHEN / PARIZ) – HAVANA – IZABRANI SMEŠTAJ

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) za mesto presedanja (Istanbul/Frankfurt/Minhen/Pariz) prema izabranom avio prevozniku i avio karti. Presedanje na let za Havanu. Dolazak na međunarodni aerodrom u Havani (HAV). U zavisnosti od izabranog smeštaja i izabrane usluge transfera, dolazak do smeštaja. Čekiranje u sobe prema pravilima izabranog hotela. Izabrana usluga. Noćenje.

DAN 2-7: HAVANA/VARADERO (IZABRANI SMEŠTAJ)

Vreme predviđeno za odmor i uživanje u tropskom raju. Mogućnost fakultativnih izleta do obližnjih plaža i različitih aktivnosti. 6 noćenja, izabrana usluga.

DAN 8: IZABRANI SMEŠTAJ (HAVANA/VARADERO) – MESTO PRESEDANJA (ISTANBUL / FRANKFURT / MINHEN / PARIZ)

Napuštanje soba u vreme predviđeno pravilima izabranog hotela. Slobodno vreme do međunarodnog aerodroma u Havani. Čekiranje i predaja prtljaga za let za mesto presedanja. 

DAN 9: MESTO PRESEDANJA (ISTANBUL / FRANKFURT / MINHEN / PARIZ) – BEOGRAD

Sletanje u mesto presedanja. Presedanje na let za Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

Cene i uslovi

TERMINI PUTOVANJA ZA KUBU:

Datum polaska:Tokom cele godine
Datum povratka:Tokom cele godine
Broj dana / broj noćenja: Po želji putnika (prikazani primeri na 9 dana / 7 noćenja)

AVIO KARTA ZA KUBU:

Prikazane su najpovoljnije cene avio karata. Raspoloživost mesta na letovima i cene menjaju se svakog dana. Za specijalne ponude avio karata i promocije avio kompanija, prijavite se na naš newsletter na dnu strane. https://www.yourway.rs/kontakt

Avio prevoznik:

Mesto presedanja:

Mogućnost otkaza:

Ručni prtljag:

Čekirani prtljag

Cena po putniku:

Turkish Airlines

Istanbul

X

7 kg

23 kg

 960 €

Condor / Lufthansa

Frankfurt / Minhen

X

7 kg

23 kg

 990 €

Air France

Pariz

X

7 kg

23 kg

1100  €

 

SMEŠTAJ NA KUBI:

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku, za period od 7 noćenja. Za više opcija smeštajnih jednica (različitih tipova soba), pošaljite nam upit sa sledećim podacima (broj putnika, okviran period putovanja, vrstu smeštaja i usluge) na: info@yourway.rs

Sve opise hotela možete pronaći na sajtu i u dokumentu u delu SMEŠTAJ.

 

Smeštaji Havana:

Noćenje sa doručkom:

Polupansion

All Inclusive

Casa Particulares

260 €

X

X

Starfish Montehabana 3*

390 €

X

X

Loft Havana 3*

430 €

X

X

NH Capri 4*

480 €

570 €

X

Hotel Armadores de Santander 4*

390 €

630 €

X

Palacio Marques de San Felipe 4*

460 €

X

X

Palacio Cueto 4*

540 €

760 €

X

Hotel Florida 4*

560 €

X

X

Aston Panoramic 4*

590 €

X

X

Hotel Nacional de Cuba 4+*

660 €

X

X

Melia Cohiba 5*

620 €

X

X

Melia Habana 5*

620 €

X

X

Iberostar Parque Central 5*

395 €

X

X

Iberostar Grand Packard 5*

590 €

X

X

Saratoga 5*

860 €

X

X

SO Paseo del Prado 5*

870 €

X

X

Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana 5*

980 €

X

X

Smeštaji Varadero:

Noćenje sa doručkom:

Polupansion

All Inclusive

Gran Caribe Villa Tortuga 3*

X

X

440 €

Be Live Experience Varadero 3+*

X

X

390 €

Be Live Experience Las Morlas 3+*

X

X

360 €

Roc Arenas Doradas 3+*

X

X

370 €

Iberostar Bella Costa 4*

X

X

370 €

Iberostar Playa Alameda Varadero 4*

X

X

365 €

Sol Varadero Beach 4*

X

X

410 €

Iberostar Selection Bella Vista Varadero 4+*

X

X

440 €

Melia Varadero 5*

X

X

450 €

Melia Las Americas 5*

X

X

450 €

CENA ARANŽMANA:

Dobija se tako što se sabere cena izabrane avio karte i izabranog smeštaja (sobe i usluge). Primer najpovoljnije ponude po putniku bio bi: avio karta  EUR + smeštaj 7 noćenja – * noćenje sa doručkom  EUR = ukupna cena aranžmana po putniku:  EUR.

PRIMER KALKULACIJE CENE:

AVIO KARTA:

SMEŠTAJ:

CENA SMEŠTAJA:

UKUPNA CENA PO OSOBI:

960 €

Casa Particulares Havana – Noćenje sa doručkom

260 €

1220 €

960 €

NH Capri 4* Hvana - Polupansion

570 €

1530 €

960 €

Iberostar Bella Costa Varadero 4* - All Inclusive

370 €

1330 €

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratnu avio kartu ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Havana – Beograd
 • Smeštaj u izabranom hotelu, za 7 noćenja, prema izabranoj usluzi, u izabranoj sobi (smeštajnoj jedinici)
 • Kompletnu organizaciju putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Transfer na relaciji aerodrom Havana – izabrani smeštaj – aerodrom Havana (može se uplatiti u agenciji Your Way)
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19 (može se uzeti u agenciji Your Way, Uniqa, cena osiguranja za 9 dana, osobe između 19-70 godina, paket Standard, pokrića do 15.000,00 € iznosi 1043,75 RSD, doplata za Covid-19 +313,13 RSD = ukupno po osobi 1356,88 RSD)
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uplatiti u agenciji Your Way, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 40% cene hotelske rezervacije, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 21 dan pred polazak na putovanje. Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se puna cena avio karte. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

COVID-19 USLOVI PUTOVANJA NA KUBU:

Državljani R. Srbije mogu da uđu u Republiku Kubu, bez dodatnih potvrda o vakcinaciji i bez PCR testa. Na međunarodim aerodromima vršiće se nasumični antigenski test. 
 (Od 6. aprila ulazak na Kubu, u vezi sa Kovid -19, je slobodan. Nije potreban PCR niti potvrda o vakcinaciji).

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana. Promotivne i niže tarife avio karata nisu refundabilne, te se u slučaju storniranja vrši samo povraćaj aerodromskih taksi.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije potrebna je viza za ulazak u Jamajku.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.

NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je Your Way DOO putnička agencija, sa licencom OTP 229/2021, kategorije A
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

WWW.YOURWAY.RS

Smeštaj

Casa Particulares

LOKACIJA: Havana, Kuba

Iskusite autentičnu Kubu u privatnim kućama Kubanaca, koji imaju odvojene prostorije za svoje goste. 

Kuba Havana Casa Particular

Ishrana (vrsta usluge):  Noćenje.

Smeštajne jedinice:

Room: Privatni smeštaj, spavaća soba sa klimom ili ventilatorom, privatno kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, zajednička dnevna soba, terasa ili dvoriste.

 

Starfish Montehabana 3*

LOKACIJA: Havana, Kuba
LINK HOTELA

Od centra grada udaljen je oko 15km. U hotelu se nalazi recepcija, WIFI, lobi, mini market, bar, snack bar i bazen.

Starfish Montehabana hotel Havana

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Sauna, masaže, teretana i tenis.

Smeštajne jedinice:164

Standard Room: Tuš kabina, fen, klima, sef, TV i telefon.

Superior Room: Tuš kabina, fen, klima, sef, TV, telefon i balkon.

Junior Suiters: Odvojena spavaća soba, tuš kabina, fen, klima, sef, TV, telefon i balkon.

 

Loft Havana 3*

LOKACIJA: Havana, Kuba

Prijateljska atmosfera vlada ovim smeštajem, u kome se nalazi parking, jedan a la carte restoran, kafić, servis za pranje veša, terasa.

Hotel Loft Havana Kuba

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak).

Smeštajne jedinice: 11

Superior Lofts: 21-25 m2, dvokrevetna soba, na spratu, odvojena dnevna soba od spavaće sobe, kupatilo, tuš kabina, klima, minibar, sef, TV, WIFI, balkon, 24h room servis.

Executive Lofts: 21-25 m2, dvokrevetna soba, treći sprat, odvojena dnevna soba od spavaće sobe, kupatilo, tuš kabina, klima, minibar, sef, TV, WIFI, balkon, 24h room servis.

 

NH Capri 4*

LOKACIJA: Havana, Kuba
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi parking, lift, WIFI, mini market, kiosk, jedan a la carte restoran, jedan buffet restoran, medicinska stručna pomoć u hotelu, bazen.

NH Capri hotel Havana Kuba

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom(servirani ili kontinentalni doručak) i polupansion (servirani ili kontinentalni doručak i večera u a la carte restoranu).

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Sauna i masaže.

Smeštajne jedinice: 220

Standard Room: 21-25 m2, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, sef, TV, ketler za čaj/kafu.

Sea View Room: 21-25 m2, pogled na more, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, sef, TV, ketler za čaj/kafu.

Superior Room: 31-35 m2, kupatilo, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, ketler za čaj/kafu, 24h room servis, rani/kasni check in/out, doručak u lounge klubu.

 

Hotel Armadores de Santander 4*

LOKACIJA: Havana, Kuba
LINK HOTELA

Nalazi se u centru Havane, na samoj plaži. U hotelu se nalazi recepcija, WIFI, lobi bar i kafić.

Hotel Armadores de santander Havana Kuba

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom(servirani ili kontinentalni doručak) i polupansion (servirani ili kontinentalni doručak i večera u a la carte restoranu).

Smeštajne jedinice:32

Standard Room: 16-20 m2, pogled na luku, kada, fen, klima, minibar, sef, TV i telefon.

 

Palacio Marques de San Felipe 4*

LOKACIJA: Havana, Kuba
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lift, suvenirnica, jedan a la carte restoran, lobi bar, servis za pranje veša, terasa.

Palacio Marques de San Felipe hotel Havana Kuba

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom u a la carte restoranu i polu pansion (doručak i večera a la carte).

Smeštajne jedinice: 27

Standard Room: 21-25 m2, tuš kabina ili kada, klima, minibar, sef, TV, telefon.

 

Palacio Cueto 4*

LOKACIJA: Havana, Kuba
LINK HOTELA

Hotel je udaljen od aerodroma 20km, u njemu se nalazi recepcija, WIFI, kafić, restoran, lobi bar i terasa na krovu.

Palacio Cueto Havana Kuba

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola i polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera iz menija).

Smeštajne jedinice: 57

Standard Room: Tuš kabina, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, francuski balkon.

 

Hotel Florida 4*

LOKACIJA: Havana, Kuba
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi parking, recepcija, lift, WIFI, tri a la carte restorana, jedan buffet restoran, bar sa klavirom, kafić i servis za pranje veša.

Hotel Florida Havana Kuba

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto ili kontinentalni doručak).

Smeštajne jedinice: 25

Standard Room: Nepušačka soba, kupatilo, tuš kabina ili kada, fen, klima, minibar, TV i telefon.

 

Aston Panoramic 4*

LOKACIJA: Havana, Kuba
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi parking, recepcija, lift, WIFI, jedan buffet restoran, snack bar, kafić, medicinska stručna pomoć, terasa i bazen.

Aston Panoramic Havana Kuba

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola) i pun pansion (doručak i večera na bazi švedskog stola i ručak iz menija).

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Sauna i masaže.

Smeštajne jedinice: 320

Deluxe Room: Dvokrevetna soba, glavna zgrada, kupatilo, tuš kabina ili kada, fen, klima, minibar, TV, telefon.

Deluxe Sea View Room: Dvokrevetna soba, pogled na more, glavna zgrada, kupatilo, tuš kabina ili kada, fen, klima, minibar, TV, telefon.

Club Room: Dvokrevetna soba, glavna zgrada, na spratu, kupatilo, tuš kabina ili kada, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon.

Ocean View Club Room: Dvokrevetna soba, glavna zgrada, na spratu, pogled na more, kupatilo, tuš kabina ili kada, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon.

Aston Suites: Dvokrevetna soba, glavna zgrada, na spratu, pogled na more, odvojena dnevna soba, tuš kabina ili kada, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon i trpezarija.

 

Hotel Nacional de Cuba 4+*

LOKACIJA: Havana, Kuba
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lift, suvenirnica, jedan a la carte restoran, tri bara, bašta i dva bazena.

Hotel Nacional de Cuba Havana Kuba

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, i polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera na bazi švedskog stola ili iz menija).

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Sauna i masaže.

Smeštajne jedinice: 426

Standard Room: Klima, fen, minibar, sef, tuš kabina, TV i telefon.

 

Melia Cohiba 5*

LOKACIJA: Havana, Kuba
LINK HOTELA

Nalazi se na 5km od centra Havane. U hotelu se nalazi WIFI, diskoteka, četiri a la carte restorana, jedan buffet restoran i bazen.

Melia Cohiba Havana Kuba

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto), polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola) i pun pancion (doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera iz menija).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 462

Classic Room: 21-25 m2, sto, kada, jacuzzy, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, radio, telefon, aparat za kafu, frižider.

The Level Room: 21-25 m2, pogled na more, pogled na grad, sto, kada, jacuzzy, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, radio, telefon, aparat za kafu, frižider, pristup lounge klubu.

Junior Suites: 41-45 m2, apartman, sto, kada, jacuzzy, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, radio, telefon, aparat za kafu, frižider.

 

Melia Habana 5*

LOKACIJA: Havana, Kuba
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi parking, lift, WIFI, mini market, kiosk, frizerski salon, dva a la carte restorana, jedan buffer restoran, kafić, lobi bar, bar na bazenu, snack bar, medicinska stručna pomoć u hotelu i bazen.

Melia Habana hotel Kuba Havana

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto), polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola) i pun pancion (doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera iz menija).

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Tenis.

Smeštajne jedinice: 397

Classic Room: 41-45 m2, kada, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, TV, telefon, aparat za kafu, balkon, voda u sobi.

Sea View Room: 41-45 m2, pogled na more, kada, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, TV, telefon, aparat za kafu, balkon, voda u sobi.

The Level Room: 41-45 m2, na spratu, kada, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, TV, telefon, aparat za kafu, balkon, voda u sobi.

 

Iberostar Parque Central 5*

LOKACIJA: Havana, Kuba
LINK HOTELA

Hotel je lociran u samom srcu Havane, odličan je izbor za parove i porodice, kao i putnike koji putuju sami a žele da upoznaju Kubu na pravi način. U hotelu se nalaze tri restorana, četiri bara, dva bazena, terasa na krovu, fitnes centar i WIFI.

Iberostar Parque Central Havana Kuba

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje, noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, i polupansion (doručak i večera).

Smeštajne jedinice: 358

Double Moderna: Fen, minibar, frižider, sef, tuš kabina, TV, telefon.

Juniorsuite Moderna: Fen, minibar, frižider, sef, tuš kabina, TV, telefon.

Double Colonial: Fen, minibar, frižider, sef, tuš kabina, TV, telefon.

 

Iberostar Grand Packard 5*

LOKACIJA: Havana, Kuba
LINK HOTELA

Deo hotela prezentuje staru Havanu, dok je drugi deo potpuno renoviran i moderan, prilagodjen gostima sa svih strana sveta. U hotelu se nalazi parking, recepcija, lobi, lift, klima, WIFI, butik, mini market, dva a la carte restorana, jedan buffet restoran, bar sa klavirom, bar na bazenu, kafić, medicinska stručna pomoć u hotelu, room servis 24h, servis za pranje veša, terasa i bazen.

Iberostar Grand Packard Havana Kuba

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje, noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola i polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera iz menija).

Besplatne usluge/aktivnosti: Fitnes sala.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, jacuzzy, sauna i masaže.

Smeštajne jedinice: 321

Deluxe Room: 31-35 m2, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, sef, pegla, TV, aparat za kafu, frižider.

Deluxe Prado Room: 31-35 m2, pogled na grad, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, sef, pegla, TV, aparat za kafu, frižider.

Deluxe Premium Room: 41-45 m2, renovirana, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, sef, pegla, TV, aparat za kafu, frižider.

Deluxe Atlantic Room: 31-35 m2, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, sef, pegla, TV, aparat za kafu, frižider.

Suite: 46-50 m2, apartman, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, sef, pegla, TV, aparat za kafu, frižider.

Bahia Suite: 71-80 m2, apartman, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, sef, pegla, TV, aparat za kafu, frižider.

 

Saratoga 5*

LOKACIJA: Havana, Kuba
LINK HOTELA

Luksuzni hotel u samom centru Havane. U njemu se nalazi nekoliko restorana, kafića, terasa na krovu, bazen, spa, fitnes centar, a u nekim delovima postoji i WIFI.

Saratoga hotel Kuba Havana

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Smeštajne jedinice: 96

Deluxe Patio: Klima, fen, WIFI, minibar, sef, tuš kabina ili kada, TV, telefon.

Juniorsuite Saratoga: Klima, fen, WIFI, minibar, sef, tuš kabina ili kada, TV, telefon.

 

SO Paseo del Prado 5*

LOKACIJA: Havana, Kuba
LINK HOTELA

Hotel je udaljen od aerodroma 25km, a u njemu se nalazi parking, WIFI, butik, kafić, lobi bar, bar na bazenu, room servis 24h i bazen.

SO Paseo del Prado Havana Kuba

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera iz menija) i pun pansion (doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera iz menija).

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Salon lepote, spa i masaže.

Smeštajne jedinice: 250

SO Cozy Patio: 36-40 m2, pogled na kopno, tuš kabina, kada, klima, minibar, TV, aparat za kafu.

SO Cozy Malecon: 36-40 m2, tuš kabina, kada, klima, minibar, TV, aparat za kafu.

SO Comfy Prado: 41-45 m2, tuš kabina, kada, klima, minibar, TV, aparat za kafu.

 

Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana 5*

LOKACIJA: Havana, Kuba
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lift, WIFI, berbernica, jedan a la carte restoran, lobi bar, tri kafića, medicinska stručna pomoć i terasa.

Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana Havana Kuba

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje i noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.

Besplatne usluge/aktivnosti: Sauna.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Salon lepote i masaže.

Smeštajne jedinice: 246

Patio Room: 31-35 m2, pogled na kopno, tuš kabina ili kada, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon i aparat za kafu.

Deluxe Room: 31-35 m2, pogled na grad, tuš kabina ili kada, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, aparat za kafu i francuski balkon.

Grand Deluxe Room: 46-50 m2, pogled na grad, tuš kabina ili kada, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, aparat za kafu i francuski balkon.

Hemingway Junior Suites: 46-50 m2, apartman, pogled na grad, sto, tuš kabina, kada, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, aparat za kafu i francuski balkon.

Constant Junior Suites: 61-70 m2, apartman, pogled na grad, sto, tuš kabina, kada, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, aparat za kafu, francuski balkon.

Mezzanine Suites: 61-70 m2, apartman, dupleks, pogled na grad, tuš kabina, kada, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, aparat za kafu i francuski balkon.

 

Gran Caribe Villa Tortuga 3*

LOKACIJA: Varadero, Kuba
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na minut pešice od same plaže. U njemu se nalazi parking, WIFI, mini market, suvenirnica, kiosk, a la carte restoran, buffet restoran, hotelski beach bar, bar na bazenu, terasa, bašta, bazen.

Gran Caribe Villa Tortuga hotel Varadero Kuba

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka na pesku, stoni tenis, bilijar, teretana, kajak, tenis.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Golf.

Smeštajne jedinice: 292

Standard Room: Dvokrevetna soba, kupatilo, tuš kabina, klima, sef, TV, telefon, balkon ili terasa.

 

Be Live Experience Varadero 3+*

LOKACIJA: Varadero, Kuba
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj plaži, u mirnom delu Varadera. U hotelu se nalazi parking, recepcija, lobi, lift, WIFI, diskoteka, pozorište, butik, suvenirnica, kiosk, frizerski salon, dva a la carte restorana, jedan buffet restoran, kafić, beach bar, lobi bar, snack bar, terasa bašta, bazen.

Be Live Experience hotel Varadero Kuba

Ishrana (vrsta usluge): 

Besplatne usluge/aktivnosti: Sauna, odbojka na pesku, stoni tenis, bilijar, teretana, katamaran, kajak, pedalina.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže,tenis.

Smeštajne jedinice: 365

Standard Room: Dvokrevetna soba, u glavnoj zgradi, kupatilo, kada, fen, ogledalo, klima, sef, TV, telefon, frižider, balkon.

 

Be Live Experience Las Morlas 3+*

LOKACIJA: Varadero, Kuba
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj plaži. U njemu su parking, recepcija, lift, klima, WIFI, diskoteka, pozorište, butik, mini market, kiosk, jedan a la carte restoran, jedan buffet restoran, beach bar, snack bar, servis za pranje veša, terasa, bašta bazen.

Be Live Experience Las Morlas hotel Varadero Kuba

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka na pesku, stoni tenis, pikado, teretana, aerobik, katamaran, kajak, pedalina.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, masaže.

Smeštajne jedinice: 148

Standard Room: Dvokrevetna, kupatilo, u glavnoj zgradi, kada, fen, klima, sef, TV, telefon, balkon.

 

Roc Arenas Doradas 3+*

LOKACIJA: Varadero, Kuba
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj plaži. Poseduje parking, recepciju, WIFI, diskoteku, butik, mini market, suvenirnicu, kiosk, četiri a la carte restorana, jedan buffet restoran, bar na bazenu, snack bar, terasu, baštu i bazen.

 

Roc Arenas Doradas hotel Varadero Kuba

 

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive.

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy, odbojka na pesku, fudbal, stoni tenis, bilijar, teretana, katamaran, kajak, pedalina, tenis.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže, ronjenje i jedrenje.

Smeštajne jedinice: 316

Standard Room: Dvokrevetna soba, kupatilo, kada, fen, klima, sef, TV, telefon, frižider, balkon.

 

Iberostar Bella Costa 4*

LOKACIJA: Varadero, Kuba
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj plaži, a u njemu su parking, recepcija, lift, WIFI, diskoteka, noćni klub, butik, mini market, suvenirnica, kiosk, frizerski salon, tri a la carte restorana, jedan buffet restoran, beach bar, lobi bar, kafić, terasa, bašta i bazen.

Iberostar Bella Costa hotel Varadero Kuba

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka na pesku, košarka, stoni tenis, bilijar, teretana, jedrenje, katamaran, kajak, pedalina, tenis.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže, ronjenje.

Smeštajne jedinice: 397

Standard Room:  31-35 m2, dvokrevetna soba, glavna zgrada, kupatilo, kada, fen, klima, sef, pegla i daska za peglanje, TV, frižider.

 

Iberostar Playa Alameda Varadero 4*

LOKACIJA: Varadero, Kuba
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj plaži, u njemu je parking, recepcija, WIFI, diskoteka, minimarket, suvenirnica, kiosk, četiri a la carte restorana, jedan buffet restoran, beach bar, bar sa klavirom, bar na bazenu, terasa, bašta i bazen.

IIberostar Playa Alameda hotel Varadero Kuba

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive.

Besplatne usluge/aktivnosti: Sauna, odbojka na pesku, stoni tenis, bilijar, teretana, katamaran, kajak, pedalina, tenis.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže, ronjenje.

Smeštajne jedinice: 391

Standard Room: 41-45 m2, dvokrevetna soba, deo za sedenje, kupatilo, tuš kabina ili kada, bademantil, papuče, fen, ogledalo, klima, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, ketler za čaj/kafu, aparat za kafu, frižider, balkon ili terasa.

 

Sol Varadero Beach 4*

LOKACIJA: Varadero, Kuba
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na plaži. U hotelu su recepcija, WIFI, četiri a la carte restorana, jedan buffet restoran, bar na bazenu, snack bar, kafić, terasa, bašra i bazen.

Sol Varadero Beach hotel Varadero Kuba

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka na pesku, košarka, stoni tenis, teretana, aerobik, tenis.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže, jedrenje, kajak, snorkling.

Smeštajne jedinice: 356

Standard Room: 31-35 m2, renovirana soba, tuš kabina, klima, TV, telefon, WIFI, frižider, terasa.

 

Iberostar Selection Bella Vista Varadero 4+*

LOKACIJA: Varadero, Kuba
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj plaži, a poseduje recepciju, garažu, parking, portirnicu, stručnu medicinsku pomoć, servis za pranje veša, prodavnicu.

Iberostar Selection Bella Vista hotel Varadero Kuba

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive.

Besplatne usluge/aktivnosti: Košarka, odbojka na pesku.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže, tenis i ronjenje.

Smeštajne jedinice: 827

Standard Room: Dvokrevetna soba, balkon ili terasa, fen, minibar, frižider, sef, tuš kabina, TV, telefon.

 

Melia Varadero 5*

LOKACIJA: Varadero, Kuba
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj plaži, a poseduje recepciju, konferencijsku salu, parking, prodavnice, menjačnicu, servis za pranje veša.

Melia Varadero hotel Varadero Kuba

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive.

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy, sauna.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže, kozmetički tretmani, berbernica.

Smeštajne jedinice: 490

Standard Room: Dvokrevetna soba, klima, balkon ili terasa, fen, WIFI, ketler za čaj/kafu, radio, sef, tuš kabina ili kada, TV, telefon.

 

Melia Las Americas 5*

LOKACIJA: Varadero, Kuba
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj plaži, a u sklopu hotela je recepcija, WIFI, pozorisšte, suvenirnica, frizerski salon, četiri a la carte restorana, jedan buffet restoran, lobi bar, bar na bazenu, snack bar, kafić i četiri bazena.

Melia Las Americas hotel Varadero Kuba

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive.

Besplatne usluge/aktivnosti: Sauna, odbojka na pesku, stoni tenis, bilijar, teretana, aerobik, jedrenje, katamaran, kajak, pedalina.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Golf.

Smeštajne jedinice: 340

Standard Room: U glavnoj zgradi, fen, ogledalo, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon.