Ibica

Cena od 838 eur / po osobi

Individualni polasci na Ibicu tokom cele godine.

Ovog leta Vas vodimo na Ibicu, osrtvo prelepih plaža, tirkiznog mora i nezaboravnog provoda.

Više o Ibici

Ibica spada u Balearsko ostrva, u arhipelagu je treće po veličini i nalazi se u Sredozemnom moru. Kartaginjani su Ibicu nazvali Ebysos po bogu Besu, koji je bio zaštitnik pesme, igre i smeha. Najbliži veći grad je Valensija, a od nje je ostvro je udaljeno oko 80 km. Najpoznatiji gradovi na Ibici su Eivissa, Santa Eulalia i Portinatx. Ovo ostrvo je poznato i pod nazivom „belo ostrvo“, upravo zbog mnogobrojnih kućica koje su bele boje i postepeno se spuštaju sve do mora. Klima na Ibici je veoma povoljna, mediteranska, sa vrlo toplim letima i blagim zimama, te je idealno vreme za posetu od maja do oktobra.

 

Ibica glavni grad, silkano iz vazduha. Okolina i obala.

 

Gradovi na ostrvu Ibica

Eivissa je katalonski naziv Ibica grada koji u prevodi znači noćni život. Upravo to je glavno obeležje ovog ostrva koje je širom sveta poznato upravo po dobrom provodu, vrhunskim restoranima i žurkama do jutra. Jedan od najpoznatijih klubova je Pacha klub, u kome nastupaju svetski poznati DJ-evi i prave dobro poznatu atmosferu za ljubitelje elektronske muzike.

Ukoliko ste ljubitelj dobrih restorana, Santa Eulalia je pravo mesto za vas. Gastronomski i kulturni centar ostrva, uglavnom privlači putnike koji žele malo miriniji odmor ili porodice sa malom decom. U Santa Eulalii se nalazi duga, peščana plaža pored koje je smešteno šetalište sa brojnim restoranima domaće i internacionalne kuhinje.

Portinatx je nekadašnje malo ribarsko mesto, a danas je veoma poznat po svojim prelepim plažama i dobrom provodu.

 

Ibica, jedna od najlepših uvala i plaža na celom ostrvu. Prilikom letovanja na ibici obavezno je posetiti je.

 

Plaže i noćni život na Ibici

Sve plaže na ovom ostrvu su dobro opremljene za porodice sa decom, na njima je beli, mekani pesak idealan za boravak na plaži ili za neku od aktivnosti u vidu sportova na vodi. U blizini Portnotx-a moramo izdvojiti plaže S`Arenal Gros, Playa Porto Beach i S`Arenal Petit. Pomenute plaže su raj su raj za porodice, ali  neophodno je spomenuti i plažu Las Salinas, koja je najpoznatija medju mladjom populacijom, a nalazi se na jugu ostrva sa kojim je dobro povezana. Ako ste pripadnik džet seta ili volite da ste u njihovom društvu, obavezna je poseta Playe den Bossa na kojoj su locirani ekskluzivni hotelski lanaci, a u toku dana se na njoj održavaju najpopularnije žurke na ostrvu. Tu se nalaze klubovi Ushuahia, Sankeys club i Hi Ibica koji se smatraju među najpoznatijim na svetu. Klubovi na ibici su prava egzotika za sve ljubitelje modernog zvuka u kojima možete slušati neke od najpoznatijih imena elektronske muzike kao što su Armin Van Buuren-a, Tiesto, Carl Cox, Steve Aoki, David Guetta, Martin Garix, Calvin Harris, Boris Brejca, Above & Beyond i mnogi drugi.

Dobro poznati Café del Mar je mesto rodjenja chill-out muzike, još od 1980. godine, te i danas privlači veliki broj turista koji ostaju do zalaska sunca i uživaju pokraj mora uz zvuke ove opuštajuće vrste muzike.

 

Noćni provod na Ibici važi za najbolji na celom svetu. Slika iz jednog od mnogobrojnih kluboa na ovom Španskom ostrvu

 

Šta posetiti na Ibici?

Pored ludog provoda, na Ibici ćete pronaći i kulturno-istorijske spomenike. Istorijsko jezgro D`Alt Vila je uvršteno u Uneskovu listu svetske kulturne baštine, a u unutrašnjosti zidina se svake druge nedelje, u maju mesecu, održava srednjevekovni festival. D`Alt Vila potiče iz 16 veka i danas je muzej na otvorenom, na čijim glavnim ulazima se nalazi kompleks koji predstavlja pokretni most Portal de Ses Taules. Ukoliko se uputite u obilazak, obavezno posetite Katedralu, crkvu Svetog Dominga, gradsku kuću, arheološki muzej i druge turističke lokalitete.

Ako tokom svog odmora budete želeli da se odmorite od muzike i upoznate neka lepa mesta u okolini, predlažemo da odete na fakultativni izlet na ostrvo Formentera, koje odlikuju nestvarno lepe plaže, često uporedjivane sa Karibima. Nalazi se u neposrednoj blizini Ibice, i do njega možete otići svakodnevno lokalnim brodićem.

 

Jedna od najleopših plaža na Ibici u Španiji sa tirkiznom bojom mora i prelepom obalom.

 

Letujte sa nama na Ibici

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs ili telefona: +381112120301

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD – MESTO PRESEDANJA (BEČ, MINHEN, AMSTERDAM) - IBICA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Ibicu sa presedanjem. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Izabrana usluga. Noćenje. 

DAN 2-PRETPOSLEDNJI DAN: IBICA

Doručak. Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje. 

POSLEDNJI DAN: IBICA - MESTO PRESEDANJA (BEČ, MINHEN, AMSTERDAM) - BEOGRAD

Let iz Ibice za Beograd sa presedanjem. Kraj programa. 

Cene i uslovi

TERMIN PUTOVANJA:

Datum polaska:MAJ / JUN / JUL / AVGUST / SEPTEMBAR
Datum povratka:MAJ / JUN / JUL / AVGUST / SEPTEMBAR
Broj dana / broj noćenja: Po želji putnika (prikazani primeri na 8 dana / 7 noćenja)

AVIO KARTA IBICA:

Prikazane su najpovoljnije cene avio karata u periodu visoke sezone (MAJ / JUN / JUL / AVGUST / SEPTEMBAR). Raspoloživost mesta na letovima i cene menjaju se svakog dana. Za specijalne ponude avio karata i promocije avio kompanija, prijavite se na naš newsletter na dnu strane. https://www.yourway.rs/kontakt

VISOKA SEZONA (MAJ/JUN/JUL/AVGUST/SEPTEMBAR)

Avio prevoznik:

Mesto presedanja:

Mogućnost otkaza:

Prtljag:

Cena po putniku:

 

Ručni:Čekirani: 

Austrian Airlines

Beč

X

7 kg

X

350 €

Austrian Airlines

Beč

X

7 kg

23 kg

415 €

Lufthansa

Minhen

X

7 kg

X

360 €

Lufthansa

Minhen

X

7 kg

23 kg

425 €

KLM

Amsterdam

X

7 kg

X

440 €

KLM

Amsterdam

X

7 kg

23 kg

520 €

SMEŠTAJ IBICA:

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku, za period od 7 noćenja, u periodu visoke sezone (MAJ / JUN / JUL / AVGUST / SEPTEMBAR). Za više opcija smeštajnih jednica (različitih tipova soba), pošaljite nam upit sa sledećim podacima (broj putnika, okviran period putovanja, vrstu smeštaja i usluge) na: info@yourway.rs

Sve opise hotela možete pronaći na sajtu i u dokumentu u delu SMEŠTAJ.

Prikazana je cena aranžmana po osobi u EUR. 

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku. Za detaljan cenovnik i proveru raspoloživosti pošaljite nam upit i brzo ćemo Vam poslati ponudu na mejl.

NAZIV HOTELA:

Noćenje sa doručkom

Polupansion

All inclusive

Ibiza Playa 3*

od 494 €

od 533 €

x

Torre Del Mar 4*

od 623 €

od 760 €

od 869 €

Argos Hotel 4*

od 784 €

od 891 €

x

El Puerto Ibiza & Spa 4*

od 827 €

x

x

Simbad 4*

od 926 €

od 1032 €

x

BG Nautico Ebeso 4*

od 936 €

od 999 €

x

THB Los Molinos 4*

od 1020 €

od 1086 €

x

Sentido Cala Verde 3+*

od 521 €

od 622 €

od 759 €

Grupotel Ibiza Beach Resort 3+*

od 460 €

od 604 €

x

Grupotel Santa Eularia Spa 4*

od 590 €

od 720 €

x

Invisa Hotel La Cala 4*

od 458 €

od 530 €

x

Osiris Ibiza 2+*

od 381 €

od 426 €

x

San Miguel Park & Esmeralda Mar 2+*

od 374 €

od 484 €

od 521 €

Abrat 3*

od 397 €

od 467 €

x

Hotel Vibra Marco Polo I 3*

od 399 €

od 511 €

x

Hotel Vibra Piscis  3+*

od 417 €

od 529 €

x

azuLine Mediterraneo 2*

od 374 €

x

x

Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa 4+*

x

x

od 1,646 €

CENA ARANŽMANA: 

Dobija se tako što se sabere cena izabrane avio karte i izabranog smeštaja (sobe i usluge). Primer najpovoljnije ponude po putniku bio bi: avio karta 198 EUR + smeštaj 7 noćenja – 494 EUR = ukupna cena aranžmana po putniku: 692 EUR.

PRIMER KALKULACIJE CENE:

AVIO KARTA:

SMEŠTAJ:

CENA SMEŠTAJA:

UKUPNA CENA PO OSOBI:

350 €

Ibiza Playa 3* - noćenje sa doručkom

488 €

838 €

350 €

Vibra Marco Polo 3* - polupansion

511 €

861 €

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratnu avio kartu ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Ibica – Beograd
 • Ručni prtljag 7 kg i/ili čekirani prtljag prema izabranim uslovima tarife
 • Smeštaj u izabranom hotelu, za 7 noćenja, na bazi odabrane usluge, u izabranoj sobi (smeštajnoj jedinici)
 • Kompletnu organizaciju putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom (može se bukirati u agenciji Your Way)
 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19 (može se uzeti u agenciji Your Way, Uniqa, cena osiguranja za 8 dana, osobe između 19-70 godina, paket Standard, pokrića do 15.000,00 € iznosi 787,50 RSD, doplata za Covid-19 +393,75 RSD = ukupno po osobi 1181,25 RSD)
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uzeti u agenciji Your Way, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 40% cene hotelske rezervacije, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 21 dan pred polazak na putovanje. Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se puna cena avio karte. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

COVID–19 USLOVI PUTOVANJA U ŠPANIJU:

Državljani Repulike Srbije mogu da putuju u Španiju bez ograničenja vezanih za bolest Covid-19. Procedure ulaska u zemlju se mogu promeniti i putnici su dužni da se informišu o aktuelnim uslovima pre svog putovanja.

NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je  YOUR WAY putnička agencija sa licencom OTP 229/2021 kategorije A
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

Smeštaj

Ibiza Playa 3*

LOKACIJA: Ibica, Španija
LINK HOTELA

Hotel se nalazi u mestu Figueretas, na samoj plaži, udaljen od aerodroma oko 9 km. U hotelu su recepcija, lift, klima, WIFI, diskoteka, vending mašine, buffer restoran, kafić, bar, room servis, dok se bazen i terasa za sunčanje mogu besplatno koristiti u hotelu pored – Mar y Playa.

Ibiza Playa 3* Hotel Ibica

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja ili noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti: Stoni tenis i fitnes sala.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Bilijar, skijanje na vodi, pedalina, jet ski, tenis, iznajmljivanje bicikla i ronjenje.

Smeštajne jedinice: 157

Double Room: Nepušačka soba, kupatilo, kada, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon, WIFI, frižider.

Double Sea View: Pogled na more, nepušačka soba, kupatilo, kada, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon, frižider, balkon.

Single Room: Nepušačka soba, jedan krevet, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon, WIFI, frižider.

 

Argos 4*

LOKACIJA: Ibica, Španija
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na Playa Talamanca, diretno na plaži, a udaljen je od centra grada oko 2,5 km. U hotelu se nalazi recepcija, lift, klima, sef, WIFI, a la carte restoran, buffet restoran, bar na bazenu, mogućnost medicinske stručne pomoći u hotelu, zatvoreni bazen, bazen na otvorenom i terasa za sunčanje.

Argos 4* Hotel Ibica

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola ili polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy, stoni tenis i fitnes sala.

Usluge/aktivnosti uz doplatu:  Masaže, bilijar, pedalina, jet ski i ronjenje.

Smeštajne jedinice: 106

Double Room: Dvokrevetna soba, radni sto, kada, tuš kabina, fen, klima, grejanje, minibar, sef, TV, telefon, WIFI, balkon, vino kao dobrodošlica.

Single Room: Jednokrevetna soba, radni sto, kada, tuš kabina, fen, klima, grejanje, minibar, sef, TV, telefon, WIFI, balkon, vino kao dobrodošlica.

Double Sea View: Dvokrevetna soba, pogled na more, radni sto, kada, tuš kabina, fen, klima, grejanje, minibar, sef, TV, telefon, WIFI, balkon, vino kao dobrodošlica.

 

El Puerto Ibiza & Spa 4*

LOKACIJA: Ibica, Španija
LINK HOTELA

Hotel se nalazi u centru grada, do plaže ima oko 2 km. U njemu se nalazi recepcija, lift, WIFI, lobi bar, bar na bazenu, servis za pranje veša, terasa za sunčanje i bazen.

El Puerto Ibiza & Spa 4* Hotel Ibica

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu:  Spa, sauna, masaže, kozmetički tretmani, iznajmljivanje bicikla i ronjenje.

Smeštajne jedinice: 228

Double Room: 21-25 m2, renovirana soba, radni sto, sofa, kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, grejanje, minibar, sef, TV, telefon, WIFI, balkon.

Junior Suite: 31-35 m2, renovirana soba, deo za sedenje, radni sto, kupatilo, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, grejanje, minibar, sef, TV, telefon, WIFI, aparat za kafu.

Suite Premium: 36-40 m2, renovirana soba, deo za sedenje, radni sto, kauč, kupatilo, tuš kabina, kada, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, grejanje, minibar, sef, TV, telefon, WIFI, aparat za kafu, balkon, jacuzzy.

 

THB Los Molinos 4*

LOKACIJA: Ibica, Španija
LINK HOTELA

Hotel je adults only (samo za odrasle) i nalazi se u blizini starog grada “Dalt Vila”. Ima direktan prilaz plaži, buffet restoran, a la carte restoran, bar na bazenu, lobi bar, wellness, recepciju, room servis, servis za pranje veša, mogućnost iznajmljivanja vozila.

THB Los Molinos 4* Hotel Ibica

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola ili polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera u a la carte restoranu).

Besplatne usluge/aktivnosti: Bazen, sauna i jacuzzy.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže i aroma terapija.

Smeštajne jedinice: 170

Double Room: Dvokrevetna soba, balkon ili terasa, fen, ketler za čaj/kafu, tuš kabina, telefon.

Double Room Sea View: Pogled na more, dvokrevetna soba, balkon ili terasa, fen, ketler za čaj/kafu, tuš kabina, telefon.

 

Torre del Mar 4*

LOKACIJA: Ibica, Španija
LINK HOTELA

Hotel se nalazi u Santa Eulalia, udaljen je od plaže oko 900 m. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, klima, WIFI, buffet restoran, bar na bazenu, kafić, zatvoreni bazen, bazen na otvorenom i terasa za sunčanje.

Torre del Mar 4* Ibica HOtel

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, polupansion (doručak na bazi švedskog stola, kontinentalni doručak ili engleski doručak dok je večera na bazi švedskog stola sa uključenim pićima) i all inclusive (doručak na bazi švedskog stola, kontinentalni doručak ili engleski doručak, ručak na bazi švedskog stola i večera na bazi švedskog stola, uključena su i pića kao i užine).

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy, sauna, solarijum, fudbal, stoni tenis, pikado, fitnes sala, tenis.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže, bilijar, skijanje na vodi, banana brod, jedrenje, golf, iznajmljivanje bicikla, ronjenje.

Smeštajne jedinice: 225

Double Room: 26-30 m2, radni sto, tuš kabina ili kada, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon, WIFI, mikrotalasna, frižider, balkon ili terasa.

Double Superior: 31-35 m2, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, radni sto, sofa, tuš kabina ili kada, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon, WIFI, mikrotalasna, frižider, balkon ili terasa.

Double Room Superior Side Sea View: 31-35 m2, pogled na more,  kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, radni sto, sofa, tuš kabina ili kada, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon, WIFI, mikrotalasna, frižider, balkon ili terasa.

 

Simbad 4*

LOKACIJA: Ibica, Španija
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na Playa Tamalanca, direktno na plaži, a udaljen je od centra grada oko 50 m. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lift, klima, WIFI, a la carte restoran, buffet restoran, snack bar, room servis, zatvoreni i otvoreni bazen kao i terasa za sunčanje. 

Simbad 4* Hotel Ibica

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy, sauna i teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Katamaran i iznajmljivanje bicikla.

Smeštajne jedinice: 111

Double Room: 21-25 m2, renovirana soba, tuš kabina, fen, klima, grejanje, minibar, bezalkoholna pića, sef, TV, telefon, WIFI i balkon.

Single Room: 16-20 m2, renovirana soba, tuš kabina, fen, klima, grejanje, minibar, bezalkoholna pića, sef, TV, telefon, WIFI i balkon.

Double Sea View: 21-25 m2, pogled na more, renovirana soba, tuš kabina, fen, klima, grejanje, minibar, bezalkoholna pića, sef, TV, telefon, WIFI i balkon.

 

BG Nautico Ebeso 4*

LOKACIJA: Ibica, Španija
LINK HOTELA

Hotel je udaljen od centra grada oko 700m a od plaže oko 2 km. U hotelu se nalazi recepcija, lift, WIFI, buffet resroran, bar na bazenu, terasa za sunčanje i bazen.

BG Nautico Ebeso 4* Hotel Ibica

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy i teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, sauna, masaže, kozmetički tretmani, skijanje na vodi, banana brod, jedrenje, pedalina, jet ski, iznajmljivanje bicikla i ronjenje.

Smeštajne jedinice: 123

Double Room: Radni sto, tuš kabina, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon i WIFI.

Double Room Sea View: Pogled na more, radni sto, tuš kabina, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon i WIFI.

 

Sentido Cala Verde 3+*

LOKACIJA: Ibica, Španija
LINK HOTELA

Hotel je udaljen oko 100 m od plaže. U hotelu se nalazi recepcija, parking, WIFI, mini market, četiri buffet restorana, kafić, bar na bazenu, terasa, bašta i dva bazena. 

Sentido Cala Verde 3+*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola), polupansiona, punog pansiona ili all inclusive.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka na pesku, fudbal, streljaštvo, boćanje, stoni tenis, pikado, teretana, aerobik.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Jacuzzy i masaže.

Smeštajne jedinice: 

Superior Double Room: Dvokrevetna soba, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, grejanje, mini frižider, sef, TV, telefon, WIFI, ketler, balkon ili terasa.

Doube Superior Sea View: Dvokrevetna soba, pogled na more, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, grejanje, mini frižider, sef, TV, telefon, WIFI, ketler, balkon ili terasa.

 

 

Grupotel Ibiza Beach Resort 3+*

LOKACIJA: Ibica, Španija
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj plaži. U hotelu je recepcija, WIFI, klima, restoran, dva bazena, terasa, bar na bazenu.

Grupotel Ibiza Beach Resort 3+* Hotel

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i polupansiona.

Besplatne usluge/aktivnosti: Stoni tenis.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Bilijar, mini golf, vodeni sportovi.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Tuš kabina, fen, telefon, WIFI, sef, TV, klima, balkon.

Studios: Kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, čajna kuhinja, trpezarija, tuš kabina, fen, telefon, WIFI, sef, TV, klima, balkon.

 

Grupotel Santa Eularia & Spa 4*

Grupotel Santa Eularia & Spa 4*
LOKACIJA: Ibica, Španija
LINK HOTELA

Hotel je za odrasle, a udaljen je 1 km od plaže. U hotelu se nalazi lobi, recepcija, lift, WIFI, sef, menjačnica, dva bazena, jacuzzy, terasa, bašta, servis za pranje veša.

 

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i polupansiona.

Besplatne usluge/aktivnosti: Fitnes sala. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Bilijar, boćanje, tenis, iznajmljivanje bicikla, spa, sauna, masaže.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, kupatilo, fen, TV, telefon, sef, minibar.

 

Invisa Hotel La Cala 4*

LOKACIJA: Ibica, Španija
LINK HOTELA

Hotel je udaljen 250 m od plaže. U njemu se nalazi lobi, recepcija, lift, restoran, bar, snack bar, bazen, terasa za sunčanje.

Invisa Hotel La Cala 4*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i polupansiona.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, sauna, jacuzzy, tenis, golf.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, kupatilo, fen, telefon, sef, TV, mini frižider, balkon.

 

Osiris Ibiza 2+*

LOKACIJA: Ibica, Španija
LINK HOTELA

Hotel je udaljen 100 m od plaže. U hotelu se nalazi recepcija, restoran, bar, terasa za sunčanje, bazen.

Osiris Ibiza 2+*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i polupansiona.

Besplatne usluge/aktivnosti: Fitnes sala.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Vodeni sportovi, jedrenje, pedalina, odbojka na pesku, tenis, iznajmljivanje bicikla.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: 18 m2, tuš kabina ili kada, ventilator, fen, mini frižider, TV, telefon, balkon ili terasa, WIFI, sef, klima.

Economy Double Room: 15 m2, u prizemlju, tuš kabina ili kada, ventilator, fen, mini frižider, TV, telefon, balkon ili terasa, WIFI, sef, klima.

 

San Miguel Park & Esmeralda Mar 2+*

LOKACIJA: Ibica, Španija
LINK HOTELA

Hotel je udaljen 350 m od plaže. U hotelu se nalazi lobi, recepcija, WIFI, bar, restoran, dva bazena, jacuzzy, terasa za sunčanje.

San Miguel Park & Esmeralda Mar 2+* Ibica

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi polupansiona i all inclusive usluge.

Besplatne usluge/aktivnosti: Stoni tenis i pikado.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Bilijar, masaže, tenis, iznajmljivanje bicikla, vodeni sportovi.

Smeštajne jedinice:

Sudio: Kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, čajna kuhinja, kupatilo, fen, sef, TV, klima, balkon ili terasa.

Apartments: Odvojena spavaća soba od dnevne sobe,  čajna kuhinja, kupatilo, fen, sef, TV, klima, balkon ili terasa.

 

Abrat 3*

LOKACIJA: Ibica, Španija
LINK HOTELA

Hotel je udaljen 25 km od aerodroma. U hotelu se nalazi recepcija, lift, restoran, bar, kafić, bašta, terasa za sunčanje i bazen.

Arbat Hotel Ibica Letovanje

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i polupansiona.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Tenis.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, tuš kabina, kupatilo, fen, TV, telefon, balkon, WIFI, sef i klima.

 

Hotel Vibra Marco Polo I 3*

LOKACIJA: Ibica, Španija
LINK HOTELA

Hotel je udaljen 100 m od plaže. U hotelu se nalazi lobi, recepcija, sef, menjačnica, servis za pranje veša, WIFI, bašta, garaža i parking, bazen, jacuzzy.

Hotel Vibra Marco Polo I 3*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Stoni tenis, bilijar, spa, solarijum.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, klima, grejanje, balkon, sef, frižider, čajna kuhinja, telefon, TV, WIFI, kada, fen.

 

Hotel Vibra Piscis  3+*

LOKACIJA: Ibica, Španija
LINK HOTELA

Hotel je udaljen 50 m od plaže. U njemu se nalazi recepcija, lift, restoran, bar, bazen, terasa.

Hotel Vibra Piscis  3+* ibica

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola) i polupansiona.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Bilijar.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, kupatilo, balkon, sef.

Superior Double Room: Dvokrevetna ili trokrevetna soba, kupatilo, balkon, sef.

 

azuLine Mediterraneo 2*

LOKACIJA: Ibica, Španija
LINK HOTELA

Hotel je udaljen 350 m od plaže. U njemu se nalazi recepcija, WIFI, restoran, kafić, bar, bazen, terasa za sunčanje.

azuLine Mediterraneo 2* Hotel Ibica

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja ili noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Bilijar, vodeni sportovi.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, tuš kabina ili kada, telefon, mini frižider, klima, ventilator, balkon ili terasa.

 

Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa 4+*

LOKACIJA: Ibica, Španija
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj plaži. U njemu je recepcija, lift, WIFI, sedam restorana, terasa, šest barova, butik, frizerski salon, servis za pranje veša, četiri bazena.

Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa 4+*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi all inclusive.

Besplatne usluge/aktivnosti: Fitnes sala.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Akvabik, vodeni sportovi, odbojka na pesku, boćanje, tenis, stoni tenis, pikado.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: 33 m2, kupatilo, kada, pegla, TV, fen, aparat za kafu, frižider, TV, telefon, balkon ili terasa, WIFI, sef, klima.

Double Room Superior: 43 m2, u prizemlju, kada, pegla, TV, fen, aparat za kafu, frižider, TV, telefon, balkon ili terasa, WIFI, sef, klima.

Junior Suite: Dnevna soba, kada, bademantil, pegla, TV, fen, aparat za kafu, frižider, TV, telefon, balkon ili terasa, WIFI, sef, klima, bračni krevet i dve sofe.