Grčka Skopelos Letovanje

Cena od 469 eur / po osobi

Više o ostrvu Skopelos

Grčko ostrvo Skopelos je srednje veličine, nalazi se u ostrvskoj grupi Sporada i broji oko 5.000 stanovnika. Smešteno je u severo-zapadnom delu Egejskog mora. Ovaj deo Grčke je ekološki najčistiji i proglašen je za ekološko-maritimni nacionalni park. Kako bi se očuvala priroda, pomorski saobraćaj je ograničen i veoma se vodi računa o flori i fauni. Ovde su smeštene i veoma retke morske foke koje su zakonom zaštićene. Polovina ostrva je pod borovim šumama za koje kažu da su stare i nekoliko hiljada godina. Skopelos važi za jedno od najzelenijih ostrva Grčke čemu je doprinela blaga mediteranska klima.

 

stari grad na ostrvu Skopelos. Tradicionalno sagrađene bele kuće sa plavim prozorima i cvece po njima.

 

Plaže na Skopelosu

Skopelos ima nekoliko prelepih plaža. Neke su šljunkovite, a druge peščane. Stafilos plaža se nalazi na južnoj strani ostrva i predstavlja jednu od najpopularnijih i najfotogeničnijih plaža. Kastani plaža mala, skrivena i nedovoljno istražena. Panormos plažu odlikuje kristalno čisto more i sitan pesak, dok je plaža Milia prekrivena kamenjem, zapljuskuje je tirkizna voda mora i deo plaže je uredjen sa postavljenim ležaljkama i suncobranima. 

Agnondas plaža je udaljena oko 8 km od grada Skopelosa, prepuna je zelelnila i malih ribarskoh brodića koji su usidreni u neposrednoj blizini. Agios Ioannis je poznata iz holivudskog filma “Mamma Mia!” ,  neki od kadrova su snimljeni u crkvi koja se nalazi odmah iznad ove plaže. Ostale plaže koje vredi posetiti su Glyfoneri, Velanio, Adrina, Armenopetra i brojne druge.

 

Plaže na Skopelosu, tirkizno more, prelepa obala i sitan pesak na plažama. Zelenilo borova na brdima izndad plaže.

 

Letovanje na Skopelosu

Glavno turističko mesto na ostrvu Skopelos je istoimeni grad. Nalazi se u velikom zalivu. Mesto je poznato još od helenističkih vremena. Ima prepoznatljivu arhitekturu za ove prostore, uske ulice sa kamenim kućicama i predivan pogled na susedno ostrbo Alonisos. Ovo mesto je prepuno šarenog cveća, svi prozori i balkoni na starim kućama su napravljeni od drveta i na svakom ćošku ćete pronaći odličnu tavernu gde možete da napravite pauzu. U mestu Skopelos se nalaze ruševine zamka koji je izgradjen oko 340 godina pre nove ere, prema naredbi Filipa II Makedonskog. Ukoliko volite da obilazite, obavezno posetite muzej folklora ili muzej fotografije. Nakon toga, možete posetiti manastir Evagelismos koji je posveć n Devici Mariji. Takodje, Skopelos predstavlja odličnu polaznu tačku ukoliko želite da upoznate i ostrvo Skijatos.

 

Ostrvo Skopelos u Grčkoj, slikano sa broda i pučine. Prelepo naselje na strmoj obali ostrva.

 

Drugo mesto po veličini je Glossa, koje zajedno sa lukom Lutraki čini jednu celinu. Mesto odiše tradicijim, odlikuju ga prelepe plaže i veoma čisto more, gde ćete zasigurno pronaći mir na svom odmoru. Ukoliko ste ljubitelj grčkih specijaliteta, preporuka je da posetite restoran “Agnanti”, u kome ćete uživati u svežim morkim plodovima, ribi i tradicionalnim specijalitetima.

Aktivnosti tokom letovanja na Skopelosu

Ostrvo Skopelos je malo, mirno i tiho, idealno za opuštanje na lepim plažama ili u malim ribarskim naseljima. Od sportskih aktivnosti na Skopelosu, najpopularniji je hajking. Možete se uputiti jednom od brojnih staza i obići male kapele ili vidikovce odakle se pružaju neverovatni pogledi na pučinu. Ako volite da pešačite, posetite svetionik na severnom delu ostrva jer predstavlja jedan od najstarijih u Grčkoj, izgradjen jos 1889. godine. 

 

Plaža na ostrvu Skopelos, okružena gustom borovom šumom.

 

Na Skopelosu se nalazi veliki broj istorijskih spomenika. Interesantni za posetu su grobovi pirata koji se nalaze usečeni duboko u stene na Sedukiji, na planini Karija. Nije lako doći do njih, ali ako ste istrajni i volite da kombinujete šetnju i potragu za novim mestima, odmah pored grobova videćete i bunare sa najčistijom vodom na ostrvu. Tu se možete okrepiti i nastaviti svoj obilazak. Pratite oznake crvene boje na stenama duž staze i stići ćete do Sedukije sa koje se pruža odličan pogled na ostrva Evija i Alonisos, a ukoliko je vreme sunčano i vedro, moći ćete da ugledate i Halkidiki i Olimp.

Letovanje i odmor na Skopelosu

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs ili telefona: +381 11 2120301

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD – SKOPELOS

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik organizatora putovanja. Transfer do luke u trajanju od oko 10 minuta. Ukrcavajne na brod koji plovi do Skopelosa (Neo Klima) oko 40 minuta. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel.

DAN 2-PRETPOSLEDNJI DAN: SKOPELOS

Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

POSLEDNJI DAN: SKOPELOS - BEOGRAD

Napuštanje objekta, transfer do luke u Neo Klimi prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Ukrcavajne na brod koji plovi do Skijatosa oko 40 minuta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Cene i uslovi

TERMIN PUTOVANJA:

Datum polaska:Od 17.06.2023. 
Datum povratka:Od 28.06.2023. u zavisnosti od izabranog trajanja programa
Broj dana / broj noćenja: 10 noći/11 dana; 11 noći/12 dana; 

CENA ARANŽMANA: 

Prikazana je cena aranžmana po osobi u EUR.  

NAZIV HOTELA:

11 dana / 10 noćenja

12 dana / 11 noćenja

Mira Mare Studios

Od 469 €

Od 539 €

Hovolo Apartments

Od 529 €

Od 549 €

Delphi Studios

Od 499 €

Od 529 €

Panormos Beach 2*

Od 589 €

Od 699 €

Afroditi Hotel 3*

Od 469 €

Od 539 €

Rigas Hotel 3*

Od 669 €

Od 759 €

Adrina Beach 4*

Od 889 €

Od 1059 €

Skopelos Holidays Hotel 5*

Od 959 €

Od 1159 €

 

Cena aranžmana obuhvata:

 • Prevoz putnika direktnim čarter letom na relaciji Beograd – Skijatos – Beograd.
 • Grupni ili individualni transfer autobusom od aerodroma na Skijatosu do luke na Skijatosu, u odlasku i povratku, brodske karte Skijatos - Skopelos (Neo Klima) - Skijatos, transfer luka u Neo Klimi (Skopelos) - hotel - luka (u koliko je hotel udaljen do 500 metara od luke u Neo Klimi organizuje se transfer prtljaga, dok putnici do svojih smeštajnih objekata idu pešice)
 • 10 ili 11 noćenja u izabranom smeštajnom objektu na bazi odabranih usluga.
 • Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.
 • Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 37.69 evra za odrasle i decu od 2 do 12 godina (aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 21.61 evra, aerodrome na Skijatosu 15.10 evra i RF taksa u iznosu 0.98 evra). Deca do dve godine ne plaćaju aerodromske takse. Sve navedene aerodromske takse podložne su promenama i uplacuju se u poslovnicama agencije u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje.
 • YQ taksa predstavlja nadoknadu za gorivo i definisana je ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od promene cene goriva na tržištu. U slučaju povećanja taksi, putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
 • Usluge predstavnika Organizatora putovanja i troškove organizacije putovanja.

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 € za hotele sa 5*; 3 € za hotele sa 4*; 1,5 € za hotele sa 3*; 0,5 € za hotele sa 2*,studija i apartmane. Boravišne takes se plaćaju na licu mesta prilikom prijave ili odjave iz smeštajnog objekta.
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 • Individualni troškovi putnika i fakultativni izleti.

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 30% cene aranžmana, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 15 dana pred polazak na putovanje. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, Master Card i Dina, kao i čekovima građana.

COVID–19 USLOVI PUTOVANJA:

Državljani Srbije mogu da uđu u Grčku bez ograničenja.

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana. Promotivne i niže tarife avio karata nisu refundabilne, te se u slučaju storniranja vrši samo povraćaj aerodromskih taksi.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.

NAPOMENE:

 • Posrednik putovanja je YOUR WAY putnička agencija
 • Organizator putovanja poseduje licencu OTP 151/2021, kategorije A
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

WWW.YOURWAY.RS

Smeštaj

Mira Mare Studios

LOKACIJA: Skopelos, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Izgrađen u tradicinalnom grčkom stilu a u okruženju bujnog zelenila, tačno preko puta centra turističkog mesta Nea Klima i luke. U neposrednoj blizini su restorani i prodavnice, kao i autobuska stanica.

Mira Mare Studios Skopelos

Plaža: Studio je udaljen samo nekoliko minuta šetnje od dve peščano-šljunkovite plaže (oko 150 metara). Jedna od najlepših plaža na ostrvu Hovo se od smeštajnog objekta nalazi na udaljenosti od 450 metara. Poznate plaže na ostrvu Mila i Kastani su od studija udaljeni oko 3 km (saobraća lokalni autobus).

Sobe: Svi studiji imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/wc, fen za kosu), balkon, TV, klimu. U studijima se mogu smestiti 2 odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe (treći ležaj je pomoćni). Studiji se nalaze u prizemlju ili na prvom spratu. Svi studiji imaju pogled na lepo uređeno dvorište.

Hotelski sadržaj: Parking, belsplatan Wi – Fi internet.

Usluga: Najam.

Napomena: Za sve ljubitellje mirnog odmora u zoni lepih plaža.

 

Afroditi Hotel 3*

LOKACIJA: Skopelos, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi na 10km od grada Skopelos i glavne luke. Nalazi se u samom mestu Panormos. Okužen zelenilom ovaj hotel je idealan za porodični odmor, a od peščane plaže Panormos je udaljen svega 160 metara.

Afroditi Hotel 3* Skopelos

Plaža: Panormos plaža čini veliki prirodni zaliv, okružen borovima, brdima i stenama. U samo zalivu je mirno more sa mnogo usidrenih jahti i brodica. Plaža je šljunkovita i uređena je ležaljkama i suncobranima. Samim tim što je more kristalno čisto u ovom delu ostrva ova plaža je idealna za ljubitelje ronjenja.

Sobe: Hotel ima 38 soba i svaka soba ima kupatilo, balkon, klima (uz doplatu), telefon, TV, Wi-Fi internet, sef, fen za sušenje kose, frižider. Krevetac za bebe na upit.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela se nalaze: dva bazena (jedan dečiji), ležaljke i suncobrani, bar na bazenu, restoran, recepcija, internet kutak, lepo uređena bašta, menjačnica, sef, recepcija, wi-fi internet,  parking.

Usluga: Noćenje s doručkom, švedski sto po principu samoposluživanja.

 

Delphi Studio

LOKACIJA: Skopelos, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Studio koji je u porodičnom vlasništvu, nalazi se u mirnom i živopisnom ambijentu u mestu Neo Klima. Hotelski kompleks je okružen borovom šumom koja i u letnjim mesecima doprinosi da boravak u hotelu bude prijatan. Na pešačkoj udaljenosti od 350 metara je udaljen od centra mesta gde se nalaze tavarne i mala marina. Gradska plaža "Elios" je od studia udaljena 550 metara, kao i plaža "Hovolo", dok su najpoznatije plaže ostrva Mila i Kastani na oko 4 km od ovog smeštajnog objekta i do njih saobraća lokalni autobus.

Delphi Studio Skopelos

Plaža: Neo Klima - Jedno od najpopularnijih turističkih mesta na Skopelosu, Neo Klima je tradicionalno grčko selo sa svim potrebnim sadržajima za miran odmor daleko od gradske vreme. Nalazi se na 19km od glavnog grada Skopelosa na zapadnoj strani ostrva, odakle su zalasci sunca jedinstveni. Predstvlja idealnu lokaciju za turiste koji žele da budu u zoni lepih plaža, a ujedno imaju avanturistički i istraživački duh. Tradicionalne grčke taverne i nova marina daju ovom mestu poseban šarm. Kristalno čisto more i obližnje plaže Hovolo, Kastani i Mila svakako upotpunjuju doživljaj ove regije. U samom mestu Neo Klima se nalazi gradska plaža Elios (pesak / šljunak).

Sobe: Hotel ima 48 studia. Studiji se nalaze u prizemlju, na prvom i na drugoom spratu. U studijima se mogu smestiti 2 odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe. Svaki studio ima: balkon ili terasu, mini kuhinju, klima uređaj, telefon, mini frižider, kupatilo (tuš, fe), TV, sef, Wi-Fi internet .One bedroom apartman (40 m2) se sastoji iz dve prostorijie u jednoj se nalazi kuhinja sa dvosedom koji se razvlači, dok se u drugoj sobi nalaze dva standardna ležaja ili francuski ležaj. U one bedroom apartman se mogu smestiti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe.

Hotelski sadržaj: Prijatni ambijent ovih studija upotunjuje lepo uređen vrt sa puno zelenima, otvoren bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, bar pored bazena, restoran na otvorenom, malo dečije igralište i parking. Wi-Fi internet je dostupan u svim javnim prostorima. Preporuka je kako parovima tako i porodicama sa decom koji žele da provedu svoju odmor u miru i u skladu sa prirodom nedaleko od prekrasnih plaža i čistog mora kakvo je na ostrvu Skopelos.

Usluga: Najam ili noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto, samoposluživanje).

 

Hovolo Apartments

LOKACIJA: Skopelos, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Okruženi borovom šumom na samo nekoliko metara od plaže su smešteni Hovolo apartmani. Od centra mesta Neo Klima su udaljeni oko 350 metara. Glavni grad Skopelos je udaljen oko 18km i do njega saobraća redovna autobuska linija.

Hovolo Apartments Skopelos

Plaža: Kaskadno postavljeni apartmani Hovolo su od  gradske peščano-šljunkovite plaže udaljeni 150 metara, a od plaže Hovolo po kojoj su dobili ime su udaljeni oko 300 metara. Na oko 2km nalaze se  najleše plaže ostrva Kastani i Mila.

Sobe: U našoj ponudi su superior apartmani sa panoramskim pogledom. Superior apartmani (30m2) sa panoramskim pogledom se nalaze na četvrtom spratu imaju mali balkon ili verandu sa pogledom na more. Svi superior apartmani imaju kuhinju (rešo, posuđe, aparat za kafu), TV, kupatilo, telefon, klimu, wi-fi interent. U superior apartman se mogu smestiti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe (treći ležaj je pomoćni). Krevetac možemo obezbediti na upit.

Hotelski sadržaj: Apartmani su u porodičnom vlasništvu i imaju recepciju, mali restoran, tersu na kojoj se poslužuje doručak i besplatan Wi-Fi internet u lobi baru.

Usluga: Noćenje sa doručkom (samoposluživanje).

Napomena: Preporuka za porodice sa decom koji žele da budu blizu plaže.

 

Panormos Beach 2*

LOKACIJA: Skopelos, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Ovaj tradicionalno izgrađen hotel se nalazi na 12km od centra grada Skopelos, a na samo 100m udaljen od plaže Panormos koja se smatra jednom od najlepših kada je ostrvo Skopelos u pitanju. U okolini hotela nalaze se taverne, kafe barova, mini marketi. Autobska stanica nalazi se na 100m udaljenosti od hotela, preko puta plaže, sa koje saobraca autobus do grada Skopelos i u drugom pravcu do mesta Nea Klima sa usputnim stanicama na plažama Mila i Kastani.

Panormos Beach 2* Hotel Skopelos

Plaža: Panormos plažu čini veliki priordni zaliv, okružen borovima. U samo zalivu je mirno more sa mnogo usidrenih jahti i brodica. Plaža je šljunkovita i uređena je ležaljkama i suncobranima . Samim tim što je more kristalno čisto u ovom delu ostrva ova plaža je idealna za ljubitelje ronjenja.

Sobe: Hotel raspolaže sa 34 sobe. Sve sobe su uredjene kao i sam hotel u duhu tradicije i imaju balkon, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, klimu, TV, frizider, Wi Fi, sef. Sobe razlikuje pogled na vrt, delimični pogled more i direktni pogled na more.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela nalazi se restoran, dvorište sa bujnim zelenilom i predivnim pogledom na Panormos, otvoren bazen sa ležaljkama i suncobranima, peškiri za bazen (uz doplatu), bar pored bazena, recepcija i lobi bar i manji muzej sa tradicionalnim elemenatima ostrva Skopelos, parking.

Usluga: Noćenje sa doručkom, švedski sto.

Napomena: Preporuka svim putnicima koji žele smeštaj u zoni lepih plaža.

 

Rigas Hotel 3*

LOKACIJA: Skopelos, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Hotel okružen zelenilom, a idealnom lokacijom u blizini centra Skopelosa predstavlja pravo mesto za osobe koji žele miran i spokojan odmor. Nalazi se na samo od 400 m od luke Skopelos i gradske plaže. Od poznate plaže Stafilos je udaljen 4 km.

Rigas Holte 3* Hotel Skopelos

Plaža: Jedna od najposećeniih plaža ostrva Skopelos koja je dobila ime po kralju Stafylosu. Okružena borovom šumom i kristalno čistim morem ova plaža se sastoji od kombinacije šljunka i peska. Ukoliko koristite javni prevoz, autobuska stanica je udaljena 500m od plaže do koje vodi uređena staza.

Sobe: Standardne sobe (11- 14m2) nalaze se u prizemlju ili na prvom spratu i imaju pogled na vrt. Mogu se smestiti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osbe. Sve sobe imaju: klimu, balkon/verandu, fen, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, TV, besplatan wi-fi internet, mini frižider. Krevetac se dobija na upit. Superior sobe (12-14m2) su renovirane 2021. godine, nalaze se u  prizemlju ili na prvom spratu i mogu imati pogled na vrt ili bazen. Mogu se smestiti dve odrasle osobe. Sve sobe imaju: bračni krevet, kupatilo sa hidromasažnim tušem, mini frižider, klimu, LCD TV, Wi-Fi, balkon/verandu i fen.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela se nalazi: recepcija, restoran, bar na bazenu, spoljašnji bazen, wi-fi internet.

Usluga: Noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera - švedski sto , samoposluživanje).

Napomena: Hotel okružen zelenilom, a idealnom lokacijom u blizini centra Skopelosa predstavlja pravo mesto za osobe koji žele miran i spokojan odmor.

 

Adrina Beach 4*

LOKACIJA: Skopelos, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Smešten je na južnoj strani ostrva, između luka Glosa i Skopelos na razdaljini od oko 13 km od obe, ali i u blizini naselja Panormos i plaža Mila i Kastani.

Adrina Beach Hotel 4* Skopelos

Plaža: Nalazi se na samoj plaži (krupni kamenčići).

Sobe: Hotela ima 48 dvokrevetnih soba veličine oko 25 m2 i 11 mezoneta vličine oko 35 m2. Sve dvokrevetne sobe imaju: klimu,SAT TV , sobne papuče, kupatilo (fen za kosu), mini frižider, sef, direktnu telefonsku liniju, besplatni Wi – Fi internet.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela se nalazi recepcija, sigurnosni sefovi (nezavisni od onih koji se nalaze u sobama), salon , internet prostor, restoran, taverna, bar, bar na plaži, bazen sa morskom vodom, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani na plaži i pored bazena, peškiri za plažu,  pristanište za male čamce, dečije igralište i parking. Wi Fi internet je besplatan u javnim prostorijama. Gosti hotela mogu koristiti sve usluge (plažu, Wi-Fi internet, spa, restoran, plažni bar) hotela Adrina Resort & Spa 5* koji se nalazi na udaljenosti od oko 150 metara.

Usluga: Polupansion, doručak i večera se služe po principu samoposluživanja.

Napomena: Hotel je izgrađen je u skladu očuvanja životne sredine i zelenila i tradicionalne arhitekture ostrva Skopelos.

 

Skopelos Holidays Hotel 5*

LOKACIJA: Skopelos, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi na 1.5 kilometara od glavnog grada Skopelosa, u divnom okruženju sa puno zelenila. Od plaža Stafilos i Velanio hotel se nalazi na oko 2km. Hotel ima organizovani prevoz od hotela do grada Skopelosa, koji je besplatan za goste hotela. 

Skopelos Holidays Hotel 5*

Plaža: Jedna od najposećeniih plaža ostrva Skopelos koja je dobila ime po kralju Stafylosu. Okružena borovom šumom i kristalno čistim morem ova plaža se sastoji od kombinacije šljunka i peska. Ukoliko koristite javni prevoz, autobuska stanica je udaljena 500m od plaže do koje vodi uređena staza.

Sobe: Sve sobe imaju klimu, balkon, kupatilo (tuš ili kada), sobne papuče i bademantile, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, besplatan Wi-Fi internet, mini frižider, sef. Dečiji krevetac se dobija na zahtev.Standardne sobe (19-25m2) mogu biti sa pogledom na vrt ili more. U standardnu sobu se mogu smestiti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. 

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela se nalazi recepcija, restoran, otvoren bazen sa ležaljkama i suncobranima, bar pored bazena, spa centar (sauna i salon za masažu, uz doplatu), fintnes sala, parking.

Usluga: Noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera - švedski sto, samoposluživanje).

Napomena: Jedan od najluksuznijih hotel na ostrvu, preporuka za sve putnike koji planiraju da iznajme automobile tokom boravka.