Grčka Lutraki Letovanje

Cena od 565 eur / po osobi

Lutraki letovanje na 10 ili 11 noćenja. Polasci direktnim čarter letovima iz Beograda.

Više o letovalištu Lutraki

Lutraki je veoma popularno letovalište medju turistima sa naših prostora. Lutraki je ujedno i banja, a ime je dobio po reči Lutro što u grčkom prevodu znači kupatilo. U neposrednoj blizini se nalazi veliki broj izvora vode, turskih kupatila, sauna i različitih tretmana. Do prelepe grčke obale i tirkiznog mora vas deli kratak čarter let do Atine odakle imate transferom do Lutrakija. Udaljenost od Atine je nepunih 100km. Lutraki predstavlja jedan od najlepših primorskih gradića u Grčkoj. Smešten je u Korintskom zalivu u podnožju planine Gerania, na mestu gde je odlično pozicioniran za putnike koji vole aktivan odmor i žele da se upoznaju sa bogatom istorijom koju ovaj grad nudi. 

 

Lutraki istorijski deo grada, areholosko nalaziste i amfiteatar zvani Epideurus Lutraki.

 

Peloponez je arhiv planetarne istorije, čak iz doba neolita, mikenskog perioda, Rimljana, Spartanaca, turske vladavine i ostalih. On je smešten na jugu Grčke, a od ostatka kopna je odvojen Korintskim kanalom, koji je prokopan 1893. godine. Kanal je doprineo tome da se skrati plovidba oko Peloponeza za čak 700km. Zanimljivo je da su četiri poluostrva u obliku javorovog lista – Mani, Epidaurus, Argolida i Mesenija od kopna odvojena sa nekoliko mostova, od kojih je najinteresantniji most Rio Antirio, koji je ujedno i najmoderniji a izgradjen je 2004. godine.

Šta obići tokom letovanja u Lutrakiju

U neposrednoj blizini Lutrakija možete posetiti Mikenu, Epidaurus, Spartu, Olimpiju Tirins, Nafpilion ili Atinu. Mnogo je razloga zašto da posetite Atinu, a neki od glavnih su svakako ti što je upravo ovaj grad kolevka demokratije, zatim zabava, odlična hrana i ljubazni ljudi, spomenici drevne Grčke civilizacije stare tri milenijuma, zatim brojni lokaliteti i bogati muzeji. Mikena kao srce Peloponeza je bila jedan od najvažnijig centara grčke civilizacije, Epidaurus koji je poznat još iz drevnih vremena odavno privlači brojne turiste i većina njih ostane bez daha kada prvi put ugleda antičko pozorište. Veliki je izbor fakultativnih izleta iz Lutrakija, na vama je samo da organizujete vreme i posetite što više zanimljivosti.

 

Laguna u blizini lutrakija, povezana sa morem podvodnim tunelom.

 

Lutraki plaže

Ukoliko volite da odmarate na plaži i da se kupate u čistom moru, Lutraki vas neće ostaviti ravnodušnim. Poseduje plavu zastavicu za kvalitet i čistoću. More je veoma čisto i prozirno, a u okolini se nalazi veliki broj divljih, skrivenih plaža do kojih morate doći brodićem. Nezaobilazna je i poseta Vouliagmeni lagune, koja je okružena nestvarnom prirodom.Takodje, dobar deo se nalazi u prirodnom hladu, a tu je odmah i beach bar u kome možete da napravite pauzu za ručak ili kafu. 

 

Najlepša plaza u Lutrakiju Porto Heli, tirkizna obala i beli pesak.

 

Glavna gradska plaža je šljunkovita i duga 4 km, dok su okolne plaže mirnije i sačinjene od sitnog, finog peska. Jedna od najlepših plaža je Simos, koja je okružena drvećem a more je veoma čisto i mirno, te je pogodno za plivanje. U neposrednoj blizini se nalaze ostaci drevnog grada za koji se veruje da je Oinoe. Preporučujemo da posetite i Porto Heli plažu, Alipi i Marati koje su veoma lepe i popularne medju gostima koji rado posećuju Lutraki.

 

Gradska plaža u mesku Lutraki u Grčkoj.

 

Noćni život u Lutrakiju

Ako ste ljubitelj noćnog života, u Lutrakiju se nalazi širok izbor restorana, barova, klubova i taverni u koje možete izaći na večeru ili u provod. Ovde se nalazi i jedan od najpopularnijih kazina u Grčkoj, te možete okušati sreću na nekoj od igara. 

Aranžmani za Lutraki

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs ili telefona: +381 11 2120301

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD – ATINA

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Let za Atinu JU512 (oko 1:45). Transfer do hotela. Smeštaj u izabran hotel. Noćenje.

DAN 2-PRETPOSLEDNJI DAN: ATINA

Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

POSLEDNJI DAN: ATINA – BEOGRAD

Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd JU513. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Cene i uslovi

TERMIN PUTOVANJA:

Datum polaska:Od 22.06.2023. 
Datum povratka:Od 02.07.2023. u zavisnosti od izabranog trajanja programa
Broj dana / broj noćenja: 10 noći/11 dana; 

CENA ARANŽMANA: 

Prikazana je cena aranžmana po osobi u EUR.  

NAZIV HOTELA:

11 dana / 10 noćenja

Excelsior 3*

Od 565 €

Mantas Sea Side Boutique Hotel 3*

Od 719 €

Pappas Hotel 3*

Od 829 €

Achillion Hotel 4*

Od 565 €

Hotel Paolo 4*

Od 649 €

Mantas Hotel 4*

Od 705 €

Club Hotel Casino Loutraki 5*

Od 1095 €

Ramada Loutraki Poseidon Resort 5*

Od 955 €

Cena aranžmana obuhvata:

 • Prevoz putnika direktnim čarter letom na relaciji Beograd – Atina – Beograd.
 • Grupni transfer autobusom od aerodroma do izabranog hotela u odlasku i povratku.
 • 10  noćenja u izabranom smeštajnom objektu na bazi odabranih usluga.
 • Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.
 • Aerodromske takse za redovnu liniju u iznosu od 55,58 evra za odrasle i decu od 2 do 12 godina. Deca do dve godine ne plaćaju aerodromske takse. Sve navedene aerodromske takse podložne su promenama i uplacuju se u poslovnicama agencije u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje.
 • Usluge predstavnika Organizatora putovanja i troškove organizacije putovanja.

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 € za hotele sa 5*; 3 € za hotele sa 4*; 1,5 € za hotele sa 3*; 0,5 € za hotele sa 2*,studija i apartmane. Boravišne takes se plaćaju na licu mesta prilikom prijave ili odjave iz smeštajnog objekta.
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 • Individualni troškovi putnika i fakultativni izleti.

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 30% cene aranžmana, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 15 dana pred polazak na putovanje. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, Master Card i Dina, kao i čekovima građana.

COVID–19 USLOVI PUTOVANJA U GRČKU:

Za ulazak u Grčku od 01.05.2022. više ne postoje nikakve restrikcije.

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana. Promotivne i niže tarife avio karata nisu refundabilne, te se u slučaju storniranja vrši samo povraćaj aerodromskih taksi.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.

NAPOMENE:

 • Posrednik putovanja je YOUR WAY putnička agencija
 • Organizator putovanja poseduje licencu OTP 151/2021, kategorije A
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

Smeštaj

Ramada Loutraki Poseidon Resort 5*

LOKACIJA: Lutraki, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: U nestvarnom ambijentu, okružen zelenilom, nadomak gradića Lutraki, smešten je hotel Ramada Loutraki Poseidon Resort. Hotel je bungalovskog tipa, gde se smeštajne jedinice kaskadno ređaju do šljunkovite uvale u kojoj je smešten.

Ramada Loutraki Poseidon Resort 5*

Plaža: Nekoliko manjih šljunkovitih uvala u kojima su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela.

Sobe: Sve sobe sadrže kupatilo sa toaletnim priborom, fenom za kosu i bade mantilima, LCD TV, klima uređaj, telefon, sef, mini-bar (uz doplatu). Bungalovi su namenjeni za smeštaj dve do tri odrasle osobe, ili dvoje odraslih i dvoje dece (mlađe dete deli ležaj sa roditeljima). U svakoj sobi postoji francuski ležaj ili dva standardna kreveta, dok je  treći ležaj pomoćni ili sofa na razvlačenje.

Hotelski sadržaj: Od trenutka kada je preuzet od strane lanca Ramada hotel je u nekoliko navrata delimično renoviran. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, Nafsika a-la-carte restoran, taverna, lobi bar, bar kod bazena, spoljašni bazen, spoljašnji bazen za decu, unutrašnji bazen, mini-klub, wellness & spa centar, tereni za košarku i tenis. U okviru hotela postoji besplatna Wi-Fi internet konekcija. Mnogi sadržaji zajednički su sa sadržajima hotela Wyndham Poseidon Resort, koji je nalazi u istom kompleksu.

Usluga: All inclusive-doručak,ručak,večera i užina – obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Napomena: Kristalno čisto more i bujno zelenilo stvaraju neverovatno ugodan osećaj. Odlična lokacije sa koje se lako stiže do brojnih istorijsko-arheoloških znamenitosti.

 

Hotel Paolo 4*

LOKACIJA: Lutraki, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Idealno je lociran u srcu Lutrakija na samo 50 metara od obale mora. Duž šetališta i u neposrednoj blizini hotela nalaze se brojni restorani, kafići, taverne i prodavnice. Od međunarodnog aerodroma u Atini udaljen je oko 100 kilometara

Hotel Paolo Lutraki

Plaža: Nalazi se na samoj obali par koraka udaljen od gradske peskovito-šljunkovite plaže. Korišćenje ležaljki i suncobrana je dozvoljeno uz konzumaciju jednog pića na plaži, a besplatne ležaljke I suncobrani su dostupni na delu plaže koja se nalazi uz plažu hotela Mantas.

Sobe: Sve sobe u svom sastavu imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen za sušenje kose, klima uređaj, SAT TV, sef(uz doplatu), telefon, balkon ili terasu. Površine su 16m2 opremljene sa 2 kreveta uz mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja namenjene za 2-3 osobe ili 2 odrasle osobe I dvoje dece.

Hotelski sadržaj: U okviru hotela nalazi se restoran u kome se služi doručak , recepcija, servis za pranje veša, kao I parking, Wifi je dostupan u celom hotelu.

Usluga: Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona, služi se po principu švedskog stola (samoposluživanje). Večera se služi u hotelu Mantas koji je udaljen oko 150 metara od hotela Paolo.

Napomena: Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u centru grada i na samoj obali. U neposrednoj blizini se nalazi niz restorana i barova, prodavninca suvenira i ostalih zanimljivih sadržaja.

 

Excelsior 3*

LOKACIJA: Lutraki, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se na samom početku šetališta uz more, u blizini parka i poznatog spa centra Lutrakija. Od Atine i međunarodnog aerodroma udaljen je oko 85 km.

Excelsior 3*

Plaža: Nalazi se dvadesetak metara od šljunkovite plaže. Korišćenje ležaljki i suncobrana gostima je na raspolaganju uz konzumaciju pića.

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 33 smeštajne jedinice. Sve sobe su moderno opremljene i u svom sastavu imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen za sušenje kose, klima uređaj, SAT TV, sef (uz doplatu), telefon, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U okviru hotela nalazi se restoran u kome se služe obroci, lobi bar, kafe sa baštom, TV kutak. Wi-Fi je dostupan i besplatan u celom hotelu.

Usluga: Noćenje sa doručkom ili polupansion - obroci se služe po principu švedskog stola. Večera se služi u hotelu Central 3*, koji je 300 m od hotela.

Napomena: Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, na samoj obali, a opet u neposrednoj blizini niza restorana i barova i prodavnica.

 

Achillion Hotel 4*

LOKACIJA: Lutraki, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Idealno lociran, na poznatom šetalištu uz more, hotel Achillion u neposrednoj je blizini brojnih kafića, restorana i prodavnica. U centru je mesta, a od međunarodnog aerodroma je udaljen oko 85 kilometara.

Achillion Hotel 4*

Plaža: Hotel je odmah preko puta gradske, šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste na Big Blue plaži koja se nalazi ispred hotela Mantas Sea Side. Mantas Sea Side je od hotela Achillion udaljen oko 350m.

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 52 sobe sa pogledom na more (direktno ili bočno) ili ulicu. Sve sobe imaju klima uređaj, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, mini-frižider, telefon, SAT TV, Wi-Fi internet konekciju, balkon ili terasu. Sobe sa pogledom na more su prostrane i pogodne za smeštaj četvoročlane porodice, dok sobe sa bočnim pogledom na more preporučujemo, pre svega, parovima.  

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela je glavni restoran i lounge bar u kojima gosti mogu uživati u obrocima i širokom izboru različitih alkoholnih i bezalkoholnih pića. Gostima je na raspolaganju i soba za druženje u okviru koje se nalaze razne društvene igre, mini-biblioteka, TV sa satelitskim programima.

Usluga: Usluga je na bazi polupansiona, a obroci se služe po principu švedskog stola. Večera je u hotelu Mantas 4** koji je 180 m od hotela.

Napomena: Osvežene sobe, dobra lokacija i pogled na more čine ovaj hotel dobrim izborom za odmor.

 

Mantas Hotel 4*

LOKACIJA: Lutraki, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Odlično lociran, na svega 30 metara od početka šoping zone i 150 metara od plaže i početka šetališta, hotel Mantas je u blizini brojnih restorana i kafića. Od Atine i međunarodnog aerodroma udaljen je 85 kilometara.

Mantas Hotel 4*

Plaža: Hotel je na 150 metara od šljunkovite plaže. Za svoje putnike, na ovom delu plaže, agencija Big Blue je obezbedila besplatne ležaljke i suncobrane.  

Sobe: Sve sobe imaju fen za kosu, klima uređaj, kupatilo, mini-frižider, sef, telefon, satelitsku televiziju, besplatnu Wi-Fi internet konekciju i terase.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela je mali bazen na krovu, lobi bar, restoran, lift, besplatni Wi-Fi, recepcija sa dvadesetčetvoročasovnim radnim vremenom, sef. Gosti se u periodu od 11:00 do 18:00h mogu bez doplate poslužiti kafom, čajem i kolačima.

Usluga: Polupansion. Doručak i večera su na bazi švedskog stola.

Napomena: Idealno pozicioniran hotel. Mimo lokacije, tu je i predusretljiva usluga ljubanzih domaćina, te je ovaj hotel jako popularan na srpskom tržištu.

 

Mantas Sea Side Boutique Hotel 3*

LOKACIJA: Lutraki, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Na samoj plaži, nedaleko od centra mesta Lutraki i brojnih kafića, restorana i prodavnica koji se nižu duž obale. Od međunarodnog aerodroma u Atini udaljen je 85 km. U okolini Lutrakija postoji mnoštvo interesantnih arheoloških, ali i drugih zanimljivosti koje vredi posetiti. Naravno, ističu se Korintski kanal i antički teatar Epidaurus, ali svakako vredi pomenuti Svetilište boginje Here ili Plavo jezero.

Mantas Sea Side Boutique Hotel 3*

Plaža: Deo plaže zakupljen od strane naše agencije je ispred hotela. Plaža je šljunkovita, a ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sobe: Sve sobe imaju klima uređaj, mini-frižider, sef, direktnu telefonsku liniju i satelitsku televiziju, fen za kosu. U svim sobama gostima su na raspolaganju i terase.

Hotelski sadržaj: U okviru hotela nalazi se atraktivni restoran na krovu, lobi bar, recepcija sa dvadesetčetvoročasovnim radnim vremenom, lift, a gosti mogu uživati i u besplatnoj Wi-Fi internet konekciji. Takođe, bez doplate, na raspolaganju su kafa, čaj i kolači u periodu od 11:00h do 18:00h.

Usluga: Polupansion. Doručak i večera su na bazi švedskog stola. Večera se služi u restoranu hotela Mantas koji je udaljen oko 100 m od hotela Mantas Sea Side.

Napomena: Zbog idealne pozicije preporučuje se svim tipovima gostiju.

 

Pappas Hotel 3*

LOKACIJA: Lutraki, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Hotel je udaljen 3 km od centra mesta Lutraki, gde se mogu pronaći brojni prodavnice, kafići, restorani i drugi sadržaji namenjeni zabavi. U okruženju je ispunjenom zelenilom i predstavlja idealan izbor za miran odmor.

Pappas Hotel 3*

Plaža: Hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži.

Sobe: Sve sobe imaju: kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, terasu, SAT TV, sef, frižider. Namenjene su za smeštaj dve do tri osobe – dva standardna kreveta ili francuski krevet, treći krevet je pomoćni. Superior sobe su renovirane i modernije opremljene. Doplata za pogled more iznosi 4 evra po osobi dnevno, a za superior sobu 8 evra po osobi dnevno.

Hotelski sadržaj: Recepcija sa dvadesetčetvoročasonvim radnim vremenom, suvenirnica, internet kutak, spoljašnji bazen, lobi bar, bar na plaži, restoran, a la carte restoran, malo dečje igralište, privatni parking, besplatna Wi-Fi internet konekcija, sef na recepciji. Ležaljke i suncorani na plaži su besplatni.

Usluga: All inclusive light. Doručak i večera - švedski sto. Ručak - set meni. Molimo klijente da na linku ispod pogledaju šta podrazumeva all inclusive light koncept.

Napomena: Mnoštvo zelenila, opuštajuće okruženje i činjenica da je na samoj plaži, hotel Pappas idealno je rešenje kako za parove, tako i za porodice sa decom.

 

Club Hotel Casino Loutraki 5*

LOKACIJA: Lutraki, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se u Lutrakiju, na 2 km od centra ovog šarmantnog gradića i brojnih kafića, restorana i prodavnica. Specifično arhitektonsko rešenje korišćeno prilikom izgradnje hotela čini da građevina podseća na brod sa palubama. 

Club Hotel Casino Loutraki 5*

Plaža: Hotel je na peščano-šljunkovitoj plaži, a ležaljke i suncobrani su besplatni za goste.

Sobe: Hotel ima 275 moderno opremljenih soba i sve imaju kupatilo sa tušem ili kadom (toaletni pribor), klima uređaj, SAT TV, sef, besplatni bežični internet.
Executive sobe sa pogledom na planinu su savremenog dizajna, toplih boja, a kupatilo je u mermeru i sa velikim ogledalima. Većina nema terasu i prozori su zaključani iz bezbednosnih razloga. Veličine su od 23 m² do 27 m² i namenjene su za smeštaj dve do tri osobe - francuski krevet ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj. Deluxe sobe su veličine 40 m² i imaju veličanstveni pogled na more. Namenjene su za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece - francuski krevet i sofa na razvlačenje. Deluxe sobe imaju terasu.

Hotelski sadržaj: Recepcija sa dvadesetčetvoročasovnim radnim vremenom, podzemni parking, nekoliko barova, glavni restoran, dva a la carte restorana, spoljašnji bazen, bazen za decu, prelepi vrt ispunjen stablima palmi i maslina, spa centar sa teretanom (uz doplatu), kazino, večernja animacija za odrasle, mini-klub za decu, mogućnosti za sportove na vodi, prodavnica, suvenirnica, besplatna bežična internet konekcija.

Usluga: Polupansion - obroci se služe po principu švedskog stola.

Napomena: Luksuzan hotel sa prostranom plažom i dobrom uslugom. U sklopu hotela se nalazi najveći kazino u ovom delu Evrope.