Almaza Bay Letovanje

Cena od 690 eur / po osobi

Almaza letovanje na 7 ili 10 noćenja. Polasci 2 puta nedeljno.

ALMAZA BAY LETO 2024 -FIRST MINUTE PONUDA

Almaza Bay - Rajski kutak na obali Almaza zaliva, popularno letovalište koji mnogi nazvaju „egipatski Maldivi“

Ako sanjate o savršenom odmoru na obali Mediterana, Almaza Bay je destinacija koju ne smete propustiti. Ovaj predivan raj nalazi se duž obale čarobnog Almaza zaliva, pružajući vam nezaboravno iskustvo na egipatskoj obali Sredozemnog mora. 

Plaza hotela Jaz Almaza Beach. Perfekatan hotel za Letovanje u Almaza Zalivu.

Almaza Bay je poznata po svojoj besprekornoj lepoti i kristalno čistim vodama Almaza zaliva. Ovo mesto nudi bogatstvo mogućnosti za opuštanje i zabavu. Bez obzira da li ste zaljubljenik u sunčanje na belim peščanim plažama, ronjenje u bogatom podvodnom svetu, ili jednostavno želite da uživate u luksuznom ambijentu, Almaza Bay ima sve što vam je potrebno.

Kada se radi o smeštaju, Almaza Bay nudi raznolike opcije za svaki ukus i budžet. Luksuzni rizortovi i butik hoteli smešteni uz obalu obezbeđuju udobnost i eleganciju koju zaslužujete tokom vašeg boravka. Osim toga, bogata gastronomska scena nudi raznovrsne ukuse lokalne i internacionalne kuhinje.

Plaža u Almaza Zalivu na Mediteranskoj strani Egipta. Jedno od najlepših letovališta u Egiptu.

Aktivnosti na letovanju u Almaza zalivu

Aktivnosti u Almaza Bay nikada ne nedostaje. Pored vodenih sportova, možete istraživati obližnje prirodne lepote, uživati u šetnjama obalom zaliva ili se opustiti u luksuznim spa centrima. Za ljubitelje noćnog života, brojni barovi i klubovi će vam pružiti uzbudljive večeri pod zvezdama.

Almaza Bay je oaza mira i raskoši na obali Almaza zaliva. Ne propustite priliku da se prepustite čarima ovog jedinstvenog mesta i stvorite nezaboravne uspomene na vašem odmoru u ovom rajskom kutku Egipta.

Aranžmani za letovanje u Egiptu

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs ili telefona: +381 11 2120301

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD – ALMAZA ZALIV

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Marsa Matrouh. Transfer do izabranog hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Izabrana usluga. Noćenje. 

DAN 2-PRETPOSLEDNJI DAN: ALMAZA ZALIV

Doručak. Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje. 

POSLEDNJI DAN:  ALMAZA ZALIV - BEOGRAD

Transfer do aerodroma. Let iz Marsa Matrouh-a za Beograd. Kraj programa. 

Cene i uslovi

TERMIN PUTOVANJA:

Datum polaska:Od 01.06.2024. 
Datum povratka:Od 07.06.2024. u zavisnosti od izabranog trajanja programa
Broj dana / broj noćenja: 7 noći/8 dana; 10 noći/11 dana; 

CENA ARANŽMANA: 

Prikazana je cena aranžmana po osobi u EUR za najpovoljniji termin u sezoni.  

NAZIV HOTELA:

8 dana / 7 noćenja

11 dana / 10 noćenja

JAZ Almazino Hotel 4*

 

Od 690 €

Od 760 €

JAZ Almaza Beach Hotel 5*

 

Od 740 €

Od 910 €

JAZ Oriental Resort Hotel 5*

 

Od 740 €

Od 960 €

JAZ Crystal Hotel 5*

 

Od 820 €

Od 1070 €

JAZ Tamerina Hotel 5*

 

Od 910 €

Od 1090 €

Cena aranžmana obuhvata:

 • Avio prevoz (čarter linijom Air Serbia) na relaciji Beograd – Marsa Matrhouh - Beograd,
 • Transfer aerodrom  – hotel - aerodrom
 • 7 ili 10 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom aranžmanu
 • Pripadajuće avio takse
 • Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.
 • Usluge predstavnika u Egiptu
 • Troškovi organizovanja putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Putno zdravstveno osiguranje, može se uzeti neposredno pre putovanja u agenciji Your Way.
 • Egipatska viza je trenutno 25$ samo za državljane zemalja (među kojima je i Srbija) koji vize mogu kupiti na licu mesta, na aerodromu u Hurgadi. Svi putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu.
 • Fakultativne izlete i individualne troškove
 • Ostale nepomenute usluge

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 40% cene aranžmana, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 15 dana pred polazak na putovanje. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, Master Card i Dina, kao i čekovima građana.

NAPOMENE:

 • Popusti za decu važe u pratnji minimum dve odrasle osobe, osim ako je drugačije naznačeno u cenovniku.
 • Pomoćni ležajevi u sobama u kojima je moguć smeštaj za više od dve osobe mogu biti i fotelja ili sofa na razvlačenje i manjih dimenzija od standardnog ležaja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvezdica u našoj brošuri hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj egpatskoj kategorizaciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Agencija proslediće Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, restorana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.
 • Sve sobe u svim hotelima u Egiptu u ponudi agencije su klimatizovane. Međutim, sistem klimatizacije je različit i zavisi od politike hotela i sezone. U pojedinim  hotelima sobe nisu klimatizovane 24 časa dnevno. Hotelijeri zadržavaju pravo da u zavisnosti od vremenskih uslova klimatizaciju ograniče na određeni broj sati dnevno.
 • Određeni broj hotela ima u ponudi sobe sa pogledom na more po posebnoj ceni ili uz odgovarajuću doplatu. Samo u tim hotelima  agencija može garantovati smeštaj u sobi sa pogledom na more. U drugim hotelima takve sobe se dobijaju na upit i ne mogu se garantovati. Treba imati u vidu i činjenicu da su za hotele u Egiptu birana takva arhitektonska rešenja i oblici (lučni ili trouglasti) da što više soba bude okrenuto ka moru. Samim tim, sobe za koje je naglašeno da imaju pogled na more, u većini slučajeva imaju bočan pogled na more, ne direktan. Sobe sa francuskim ležajem postoje u određenom broju hotela i njihovo dobijanje se ne može garantovati. Određeni broj hotela u svom sastavu ima deo soba u okviru glavne zgrade, drugi deo u klubu ili aneksu. Ako je cenovnikom naglašena lokacija sobe, onda je ona garantovana, ako nije, onda se ona ne može garantovati i važi pravilo „Run of house“, odnosno recepcija određuje lokaciju sobe prema raspoloživosti u trenutku stizanja gostiju.
 • Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 15h prvog dana, a napuštanje soba poslednjeg dana najkasnije do 10h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon definisanog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.
 • U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela po hotelskim terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
 • U slučaju kasnog večernjeg leta i stizanja u hotel nakon završene večere, većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknađuje obrok poslednjeg dana. U slučaju ranog jutarnjeg leta i polaska iz hotela pre početka doručka, većina hotela u tom slučaju ne služi doručak i ne nadoknađuje obrok poslednjeg dana. Sadržaj All Inclusive usluge, različit je od hotela do hotela i gosti počinju sa korišćenjem usluge od momenta prijave u hotel, a završavaju sa uslugom All Inclusiva prilikom odjavljivanja iz sobe.
 • Dress code je obavezan za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šortsu, formalan način oblačenja).
 • Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti.
 • Vreme trajanja transfera od aerodroma Hurgada do hotela, zavisi i od broja putnika koji imaju transfer do različitih hotela u istoj regiji. Transfer od aerodroma Hurgada do hotela u mestu Marsa Alam traje oko 3 sata.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu i dužan je da prilikom prijave na putovanje u prodajnom mestu dostavi broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne ceni validnost putne isprave, ne snosi odgovornost za validnost iste i nije odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak. U slučaju ne dobijanja vize smatra se da je putnik odustao od putovanja, a troškovi na ime odustanka se naplaćuju prema Opštim uslovima putovanja.
 • Vremena letova su preliminarna i podložna su izmenama u zavisnosti od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u letnjoj sezoni mogu biti otežani. Vreme leta se potvrđuje dva dana pred put i o njemu se putnici potom i obaveštavaju. Vreme leta za povratak se putnicima saopštava od strane predstavnika lično, putem oglasne table ili pisane poruke najčešće jedan dan pre povratka. Molimo putnike da sva vremena provere u agenciji ili sa agencijskim predstavnikom. Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak aranžmana računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj aranžmana poletanje iz Egipta. Agencija je u obavezi da ova poletanja obavi u danima navedenim u programu. U broj dana naveden u programu su uračunati prvi (dan polaska) i poslednji dan (dan povratka). Svi datumi polaska i povratka su upisani u tabelama cenovnika. Na letovima ne postoje klase sedišta kao na redovnim linijama. Nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu.
 • Dokumentacija za putovanje (vaučeri i avio karte) preuzima se u agenciji, 2 dana pre datuma polaska.
 • Putnici mogu nositi do 23kg prtljaga koji se predaje prilikom čekiranja i jednu torbu kao ručni prtljag. U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, manikir setovi i drugi oštri metalni predmeti, kao ni bilo koja vrsta tečnosti, što je propisano pravilima reda i poslovanja svih avio kompanija. Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštećen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, prema međunarodnim ili domaćim propisima i važećim uzansama.
 • Osoblje avio-kompanije ima pravo da po sopstvenoj proceni ne dozvoli ukrcavanje trudnici, osim ako ona ima potvrdu od lekara kojom se potvrđuje da je sposobna za let avionom. Te potvrde imaju rok važenja, pa na to treba obratiti pažnju kako prilikom polaska na put, tako i prilikom povratka.
 • Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta u organizaciji ino-partnera
 • Predstavnici i autobusi za transfer agencije čekaju putnike na aerodromu u Egiptu i imaju oznake agencije radi lakšeg prepoznavanja. Propisi predstavnicima ne dozvoljavaju okupljanje grupe u aerodromskoj zgradi, tako da se putnici sačekuju neposredno po izlasku iz zgrade ili na parkingu. Zbog velikog broja hotela i putnika, ponekad nije moguće da predstavnik sve putnike isprati do recepcije. Predstavnik obilazi sve hotele u roku od 48 časova po dolasku. Na oglasnoj tabli, putem info pisma, ili na drugi način predstavnik će ostaviti svoj broj telefona i informisati putnike o vremenima info-sastanaka i izleta. U slučaju bilo kakvog problema mole se putnici da o tome obaveste predstavnika na prvom info-sastanku ili telefonom prvih dana boravka, da bi se na to moglo reagovati. Reklamacije zbog problema za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
 • Air Cairo: Aranžman je rađen na bazi minimum 50 putnika po smeni i 100 putnika po avionu. U slučaju nedovoljnog broja prodatih mesta na redovnoj liniji avio kompanije Air Cairo, neke vanredne situacije, avio kompanija i agencija zadržavaju pravo otkaza putovanja o čemu su dužne da putnika obaveste minimum 5 dana pre polaska. Air Serbia: Minimalan broj za realizaciju putovanja je 100 putnika. Za polaske u kojima je prijavljen manji broj putnika od minimalno predviđenog, organizator putovanja ima pravo prebacivanja putnika na direktan let ili preko drugih aerodroma.U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja o čemu je dužna da putnika obavesti minimum 5 dana pre polaska.
 • Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena na monetarnom tržištu ili promene tarifa prevoznika.
 • Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena na monetarnom tržištu ili promene tarifa prevoznika.
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Agencija zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.
 • Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu agencije, kao i u katalogu agencije ogganizatora koji je sastavni deo ovog programa.

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

WWW.YOURWAY.RS

Smeštaj

JAZ Almazino Hotel 4*

LOKACIJA: Hotel Jaz Almazino se nalazi na severnom mirnom delu egipatske mediteranske obale.
LINK HOTELA
JAZ Almazino Hotel 4*

Plaža: Prelepa plaža sa bistrom  tirkiznom bojom nalazi se na samo 700m od hotela, do koje se moze stici shuttle busom. Koristi se deo plaze hotela Jaz Oriental. Bar na plazi je ukljucen u all inclusive, dok bar na bazenu u okviru Jaz Orientala nije ukljucen u cenu

Sobe: Hotel Almazino ima ukupno 96 soba. Superior sobe pogled basta ili bazen, veličine su 27 m2. Svaka soba sadrži: sef, LCD TV, mini bar, kupatilo, fen, aparat za pripremu kafe i čaja, klima uređaj, terasu ili balkon, telefon. Dečiji krevetac na zahtev.

Hotelski sadržaj: Hotel u svom sadržaju poseduje: glavni restoran i nekoliko A' la carte restorana (Morgana, Makai Tukai , Sofra, Corallo), bazen, odbojka na pesku, tenis, masaže, doktor, usluge pranja i peglanja. Za decu tu je dečiji klub (igralište, bazen, razne aktivnosti u toku dana). 

Usluga: All Inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola ili kao set meni.

Napomena: Dobar izbor za povoljan odmor i za sve koji žele da budu smešteni na samoj obali mora. Preporuka je za mlade ljude.

 

JAZ Almaza Beach Hotel 5*

LOKACIJA: Jaz Almaza Beach nalazi se na oko 37 km od aerodroma Marsa Matrouh.
LINK HOTELA
JAZ Almaza Beach Hotel 5*

Plaža: Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži gde gosti mogu koristiti ležaljke i suncobrane. 

Sobe: Standardne sobe- Površine su oko 27m² i sobe mogu imati pogled na bazen ili baštu. Superior sobe, površine su oko 34m², sobe mogu imati pogled na bazen ili baštu. Porodične sobe - površine su oko 43m². Sobe su sa pogledom na baštu, bazen ili more. Porodične sobe čine queen bed i dve sofe ili dva odvojena ležaja i dve sofe. Sve sobe imaju LCD TV, sef, mini bar, fen za kosu, telefon, klima uređaj, balkon. 

Hotelski sadržaj: Palm Oasis i Mashrabeya su dva glavna restotana u kojima se služe obroci, Morgana restoran, Lobby Bar, terrace bar, pool bar, beach bar, otvoreni bazeni, dva dečija bazena, zatvoreni bazeni, kids club, dečije igralište, dnevna i večernja animacija, Wi- Fi, teretana, tereni za tenis, odbojka na pesku, bilijar, stoni tenis. 

Usluga: All Inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola ili kao set meni.

Napomena: Dobar izbor za povoljan odmor i za sve koji žele da budu smešteni na samoj obali mora. Preporuka je za mlade ljude i parove.

 

JAZ Oriental Resort Hotel 5*

LOKACIJA: Hotel se nalazi na oko 37km od aerodroma Mersa Matruh. 
LINK HOTELA
JAZ Oriental Resort Hotel 5*

Plaža: Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži gde gosti mogu koristiti ležaljke i suncobrane. 

Sobe: Superior sobe - Površine su oko 40m², a mogu imati delimičan pogled na more ili na bazen.

Porodične sobe - Površine su oko 52m², a mogu imati delimičan pogled more, baštu ili bazen. Sobu čini Queen bed i dve sofe na razvlačenje. 

Sve sobe imaju klima uređaj, mini bar, LCD TV, fen za kosu, telefon, balkon. 

Hotelski sadržaj: Kholkhal glavni restoran, lobby bar, pool bar, A' la carte restorani, bazen za odrasle i decu, teretana, kids club, igralište, odbojka na pesku, košarka, fudbal, pikado, boćanje, bilijar, stoni tenis, teniski tereni, Wi- Fi.

Usluga: All Inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola ili kao set meni.

Napomena: Dobar odnos cene i kvaliteta.

 

JAZ Crystal Hotel 5*

LOKACIJA: Smešten u Marsa Matruhu na oko 37km od aerodroma.
LINK HOTELA

Jaz Crystal Almaza Bay smešten je u Marsa Matruhu, na oko 37km od aerodroma, do kog su organizovani čarter letovi. Nalazi se na obali Sredozemnog mora, gde gosti mogu koristiti suncobrane, peškire i ležaljke bez dodatne naplate. 

JAZ Crystal Hotel 5*

Plaža: Jaz Crystal Hotel smešten direktno na obali tirkizno plavog Sredozemnog mora, pravo je malo rajsko utočište. Poseduje svoju prostranu peščanu plažu, te gosti mogu koristiti ležaljke i suncobrane, bez doplate. Udobne ležaljke sa mekanim jastucima i šareni suncobrani su tu da obezbede potpunu udobnost. Možete se zavaliti na ležaljci i prepustiti se umirujućim zvucima talasa, ili se zaštititi od sunca ispod suncobrana i posmatrati kako se boje mora prelivaju pod blistavim suncem.

Plaža Jaz Crystal Almaza Bay nije samo mesto za opuštanje i sunčanje, već i pravo igralište za sve one koji vole vodene sportove i aktivnosti. Za avanturiste i ljubitelje adrenalina, tu su razne opcije kao što su vožnja skijama na vodi i džet-ski avanture. Za one koji više vole mirnije vode, ronjenje u kristalno čistim dubinama mora je nezaboravno iskustvo. 

Sobe: Jaz Crystal Hotel poseduje 263 smeštajne jedinice. Superior sobe su površine oko 40m² i mogu imati pogled na baštu ili bazen. Zovu se ,,superior” jer u okviru njih postoje povezane sobe. Porodične sobe su prostranije i njihova površina je oko 50m². Mogu imati pogled na bazen, baštu ili delimičan pogled na more. Komforne su, te su idealne za porodice sa dvoje dece. Pored standardnih kreveta, postoje 2 sofe u drugoj prostoriji, koja je odvojena vratima. U svakoj sobi je udoban Queen size krevet koji će vam obezbediti miran san. Pored toga, tu je i praktična sofa na razvlačenje. Za one koji preferiraju odvojene ležajeve, Jaz Crystal Almaza Bay ima opciju sa dva udobna odvojena kreveta.

Sobe su opremljene modernom tehnologijom. Brzi Wi-Fi će vas održavati povezanim sa svetom, a sef vam pruža sigurnost za vaše dragocenosti. U mini baru ćete pronaći osvežavajuće napitke i poslastice. Uživaćete u omiljenim programima na LCD TV-u, dok će vam klima uređaj pružati prijatnu temperaturu. 

Hotelski sadržaj: Hotel nudi raznovrsne sadržaje svojim gostima, uključujući spoljašnji i dečiji bazen. Za one koji vole aktivnosti, dostupni su: teretana, stoni tenis, boćanje, pikado, tereni za košarku, fudbal i odbojku na plaži.Ako se želite potpuno opustiti, tu su wellness usluge koje uključuju različite vrste masaža i tretmana. Takođe, na raspolaganju vam je i sauna za potpuni mir i opuštanje. Zabava je takođe deo Jaz Crystal Resorta, sa posebno organizovanim događajima u hotelskom amfiteatru. Pored toga, na raspolaganju su vam i: Corallo (A' la carte restoran), Waves glavni restoran, beach bar, lobby bar, pool bar, dnevne i večernje animacije, mini club.

Usluga: All-inclusive u hotelu Jaz Crystal obezbeđuje vam potpunu udobnost i zadovoljstvo tokom boravka, prema pravilima hotela. Ovaj koncept vam pruža širok spektar usluga, obroka i aktivnosti koje su uključene u cenu vašeg boravka. 

Napomena: Preporuka za sve tipove gostiju.

 

JAZ Tamerina Hotel 5*

LOKACIJA: Smešten u Marsa Matruhu na oko 37km od aerodroma.
LINK HOTELA

Jaz Tamerina hotel koji se nalazi u Almaza Bay-u, osvaja svojom savremenom arhitekturom, a smeštaj se nalazi na samo 500 metara od prelepe peščane plaže. Od aerodroma Marsa Matruh organizujemo direktan transfer do našeg hotela, a koji je udaljen svega 37 km. 

JAZ Tamerina Hotel 5*

Plaža: Jaz Tamerina hotel u Almaza Bay-u ima sopstvenu peščanu plažu, koja predstavlja jednu od najlepših plaža ove regije. Do nje se može stići za 5-7 minuta tj. 500m hoda ili korišćenjem hotelskog golf automobila. 

Sobe: Superior sobe mogu imati bračni ili dva singl ležaja. Sve sobe imaju pogled na bazen.

Porodične sobe mogu imati pogled na bazen ili na baštu. Vrlo su komforne za porodice sa dvoje dece. Pored kreveta koji se nalazi u spavaćoj sobi, postoje i 2 sofe u drugoj prostoriji koja je odvojena vratima. 

Hotelski sadržaj: U okviru Jaz Tamerina hotela nalaze se 2 bazena, jedan za odrasle i jedan za decu. Takođe, postoji mogućnost iznajmljivanja opreme za sportove na vodi, kao što su skijanje na vodi i surfovanje. Uz doplatu su vam na raspolaganju i teniski teren, stoni tenis, teren za fudbal, košarku i odbojku na plaži, fitness centar sa teretanom. Hotel poseduje bežični internet u javnim prostorijama, tri restorana i 4 bara.

Usluga: All-inclusive u hotelu obezbeđuje vam potpunu udobnost i zadovoljstvo tokom boravka, prema pravilima hotela. Ovaj koncept vam pruža širok spektar usluga, obroka i aktivnosti koje su uključene u cenu vašeg boravka. 

Napomena: Preporuka za sve tipove gostiju.