Dubai Putovanje - šta videti i obići u Dubaiju
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Upoznajte čaroliju blistavog Dubaija - Nezaboravno putovanje u grad luksuza

Dubai sta obici

Dubai, metropola kontrasta, luksuza i futurističke arhitekture, postao je neodoljiva destinacija za putnike širom sveta. Planirate li nezaboravno putovanje? Dubai putovanje pruža jedinstveno iskustvo koje kombinuje tradiciju i modernost, pustinju i luksuzne trgovačke centre. Saznajte više o čarima ovog blistavog grada i zašto bi vaš sledeći odmor trebao biti upravo tamo.

Istražite gradske atrakcije

Dubai ima veliki broj atrakcija koje ostavljaju bez daha. Posetite Burdž Kalifu, najviši neboder na svetu, i uživajte u prelepom pogledu na grad sa observacione platforme. Prošetajte čuvenom tržnicom zlata - Gold Soukom, i osetite bogatstvo i raskoš. Iskusite autentičnu atmosferu načinom pustinje vožnjom džipom i posetom beduinskom kampu.

Dubai putovanje - obala, panorama, neboderi i lusksuzni hoteli

Luksuzni hoteli i savršeno putovanje

Dubai je sinonim za luksuz, a njegovi hoteli to potvrđuju. Od luksuznih hotela na obali do onih smeštenih u srcu grada, svaki gost će pronaći savršeni smeštaj bez kojoj grupi putnika pripada. Prepoznatljivi arhitektonski dragulji poput Burj Al Araba pružaju nezaboravno iskustvo. Mnogi hoteli nude savršene plaže, bazene, spa centre i fantastične restorane. Dubai je definitivno destinacija sa najvećim izborom dobrih hotela. 

Šoping raj za svačiji ukus

Za ljubitelje šopinga, Dubai je raj na zemlji. Ovde ćete pronaći ogromne tržne centre sa svetski poznatim brendovima i ekskluzivnim proizvodima. Dubai Mall, najveći tržni centar na svetu, nudi ne samo šoping već i avanturističke atrakcije poput ogromnog akvarijuma i klizališta i mnoštvo drugih sadržaja za provod dece i odraslih.

Dubai Shopping Mall

Kulinarske čarolije i svetski renomirani restorani

Dubai putovanje ne bi bilo potpuno bez istraživanja kulinarskih čuda. Grad je dom raznolikih restorana, nudeći sve od autentičnih arapskih jela do internacionalnih specijaliteta. Posetite restorane koji nose potpis svetskih poznatih kuvara i uživajte u nezaboravnom gastronomskom iskustvu.

Zabava bez granica

Dubai je centar zabave i noćnog života na Bliskom istoku. Luksuzni klubovi, živahni barovi i spektakularni noćni pogledi su neizostavan deo iskustva.

Dubai putovanje pruža savršenu ravnotežu između luksuza, kulture i avanture. Ovo je destinacija koja će vas ostaviti bez daha i pružiti nezaboravan odmor prepun iskustava koje ćete pamtiti celog života. Planirajte svoje putovanje u ovaj blistavi grad i doživite sve čarolije koje nudi.

Dubai Hoteli na Jumeriah Plazi

Aranžmani za Dubai

Naše ponude možete pronaći klikom ovde, one su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs ili telefona: +381 11 2120301