Otkrijte Dominikansku Republiku
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Otkrijte Dominikansku Republiku

Dominikanska Republika iskustva

Dominikanska Republika je destinacija koja očarava svojom lepotom, bogatom kulturom i prirodnim blagom. Smještena na ostrvu Hispanjola u Karipskom moru, ova zemlja nudi raznovrsna iskustva, od prelepih plaža do bujnih planinskih lanaca. Bez obzira da li tražite avanturu, odmor na plaži ili kulturno iskustvo, Dominikanska Republika ima nešto za svakoga.

Plaže iz snova

Dominikanska Republika poznata je po svojim beskrajnim peščanim plažama i tirkiznom moru. Destinacije poput Punta Kane, Puerto Plata i Bavaro plaže,  nude posetiocima kristalno čiste vode i beli pesak koji mami da se zaroni u relaksaciju. Plaže su idealne za sunčanje, plivanje, jedrenje na dasci ili jednostavno uživanje u osvežavajućim koktelima na obali. Ono što je bitno znati jeste da su svi hoteli smešteni na svojim predivnim privatnim plažama i da su svi sadržaji uključeni u cenu all inclusive aranžmana.

Jedna od najpopularnijih plaža u DOminikanskoj Republici, plaža Bavaro

Avantura u prirodi

Za ljubitelje prirode, Dominikanska Republika nudi obilje mogućnosti za istraživanje. Nacionalni parkovi poput Nacionalnog parka Los Haitises i Nacionalnog parka Del Este nude spektakularne pejzaže, netaknutu prirodu i bogatstvo divljih životinja. Posetioci mogu istraživati ​​pećine, šetati kroz tropske šume, posmatrati ptice ili se diviti prelepim vodopadima. Planinski lanac Cordillera Central pruža izazovne staze za planinarenje i nezaboravne poglede na okolinu. 

Bogata kultura i istorija Dominikanskre Republike

Dominikanska Republika je domaćin bogate istorije i raznovrsne kulture. Posetioci mogu istraživati ​​kolonijalne gradove poput Santo Dominga, prvog evropskog grada u Novom svetu, i posmatrati uticaje španske kolonijalne arhitekture. Upoznajte se sa dominikanskom muzikom, plesom i kuhinjom, koja je kombinacija španske, afričke i tajnoindijske kulinarske tradicije.

Dominikanska Republika, plaža u Punta Cani.

Luksuzni hoteli i aranžmani po pristupačnim cenama

Za one koji traže luksuz i udobnost, Dominikanska Republika nudi neke od najprestižnijih odmarališta i spa centara na Karibima. Odmor u luksuznom kompleksu pruža sve što vam je potrebno za potpuno opuštanje i uživanje. Uživajte u širokom spektru usluga, od tretmana u spa centru do vrhunskih restorana i aktivnosti na vodi. Dominikanska Republika je all inclusive destinacija, što znači da su turistima svi sadržaji hotela dostupni bez doplata. 

Dominikanska Republika je destinacija koja ima mnogo toga da ponudi posetiocima svih profila. Od prelepih plaža do avanturističkih aktivnosti u prirodi i bogate kulture, ova zemlja će vas očarati svojom raznovrsnošću i lepotom. Bez obzira na to da li putujete solo, sa partnerom ili porodicom, putovanje u Dominikansku Republiku će ostaviti nezaboravan utisak i učiniti da se ponovo vraćate.