Šta videti i obići prilikom putovanja u Vijetnam
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Nezaboravno putovanje u Vijetnam

Vijetnam Aranžmani

Vijetnam, zemlja bogate kulture, spektakularnih pejzaža i istorijskih blaga, postaje sve popularnija destinacija među putnicima. Sanjate li i Vi o avanturističkom putovanju punom raznolikosti? Putovanje u Vijetnam nudi iskustvo koje kombinuje staru tradiciju i moderni sjaj koji ne ostavljaju ravnodušnim ni najiskusnije putnike. Saznajte više o čarima ove zemlje i zašto bi aranžmani za Vijetnam trebalo da budu vaš sledeći izbor.

Istražite kulturne bisere

Vijetnam je dom nekih od najpoznatijih svetskih kulturnih bisera. Posetite čuveni grad Hanoj sa svojim hramovima, uličnim tržnicama i živopisnim kolonijalnim građevinama. Ne propustite Halong zaliv, UNESCO-vo mesto svetske baštine, gde ćete se diviti impresivnim stenama i tirkiznom moru.

Vijetnam Halong Zaliv. Jedna od najpopularnijih destinacija prilikom putovanja u Vijetnam

Raznolika priroda i avantura 

Priroda Vijetnama je raznolika i spektakularna. Od živopisnih pirinčanih terasa do bujnih džungli, ova zemlja nudi nezaboravne pejzaže. Avanturisti će uživati u istraživanju planina Sapa, susretu s plemenima i trekingu kroz prirodu. Ne propustite čaroliju obližnjih reka poput Mekonga.

Priroda Vijetnama - pejzaži pirinčanih polja na severu Vijetnama

Bogatstvo ukusa i arome

Vijetnamska kuhinja je prava poslastica za sve gurmane. Uživajte u svežim aromama uličnih štandova, probajte poznate Pho nudle i druga lokalna jela. Očekuje vas paleta ukusa od slatkastih do začinjenih, pružajući nezaboravno iskustvo gurmanske avanture. Izobilje morske hrane i mesa u kombinacijama sa raznim vrstama pirinča prija svim čulima. Bilo da ste gurman ili ne Vijetnam je destinacija gde ćete uživati u hrani po izuzetno pristupačnim cenama.

Povratak u istoriju

Posetom Vijetnamu imate priliku da istražite njegovu bogatu istoriju. Posetite Ho Ši Minov grad (nekadašnji Sajgon) i otkrijte istorijske spomenike kao što su Ku Či tajni tuneli. Poseta starom gradu Hoi Anu, sa svojim istorijskim građevinama, takođe je neizostavno iskustvo. Raznolikost ove zemlje kroz istoriju je ogromna, pa će Vas svaki obilazak iznenaditi na neki novi način.

Ho Chi Minh city u Vijetnamu je grad koji obavezno morate posetiti. Kontrasti ovog grada će vas vratiti u prošlost, ali istovremeno uživaćete u čarima i neboderima sadašnjosti

Pružite sebi luksuz vijetnamskih plaža

Nakon svih avantura, opustite se na prelepim vijetnamskim plažama. Ostrvo kao što je Phu Quoc nudi savršen sitan pesak i tirkizno more, idealno za uživanje i relaksaciju u nekom od lluksuznih hotela.

Vijetnam putovanje nudi bogatstvo iskustava za svakog putnika. Vijetnam aranžmani vam omogućavaju da istražite očaravajuće gradove, prirodne lepote i obogatite svoje znanje o istoriji i kulturi. Planirajte svoje putovanje u Vijetnam i doživite sve što ova čarobna zemlja ima da ponudi.