Najbolji hoteli za letovanje u Tunisu
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Najbolji hoteli u Tunisu

Najbolji hoteli Tunis

Dragi naši putnici, ovom prilikom predstaljamo vam neke od najboljih hotela za letovanje u Tunisu.

Letovanje u Tunisu posle dugo godina postaje pravi hit. Tunis se vraća na velika vrata, nudi fantastično more i plaže, dobar odnos cene i kvaliteta, dobra vremena letova i relativno kratko trajanje putovanja. Ukratko Tunis nudi za svakog po nešto. Od povoljnijih i pristupačnijih, do ekskluzivnih hotela.

U Tunisu postoji veliki broj smeštajnih objekata svih kategorija i za sve tipove gostiju, a ovom prilikom izdavajamo nekoliko najpopularnijih hotela. 

Thalassa Mahdia 4*

Hotelski kompleks je smešten u mestu Mahdia, udaljen oko 60 minuta vožnje od aerodroma u Monastiru. Hotel ima svoju plažu dugu 300 metara na kojoj su svi sadržaji uključeni u cenu. Plaža je izuzetno lepa, sa sitnim beli puderastim peskom i tirkiznom bojom mora. Hotel se može pohvaliti plažom kakvu nemaju ni hoteli sa daleko višom kategorijom.

Na plaži se nalazi veliki bar u kome možete uživati tokom celog dana. Ova plaža je nosilac plave zastave. Voda je prozirno čista i sa sigurnošću možemo reći da je ova plaža možda i najbolja od svih hotelskih plaža u ovom delu Tunisa. 

Hotel Thalassa Mahdia u Tunisu

Hotel raspolaže sa standardnim sobama, ukupno njih 230.  U sklopu hotela postoje sadržaji poput teretane, stolova za stoni tenis, igraonice za decu, otvoreni bazen…

Hrana u hotelu je na pristojnom nivou. Izbor više jela tokom svakog obroka.

Ukratko, ovaj hotel ima najbolji odnos cene i kvaliteta i jedan je od najprodavanih hotela. Savetujemo ga svim gostima koji žele što povoljniji odmor u hotelu sa dobrom plažom, solidnim sobama i pristojnom all inclusive uslugom.

Preporuka za parove i mlade.

 

Sol Azur Beach 4* & Bel Azur Thalasso & Bungalows 4*

Dva hotela iz naše ponude koja imaju odličan odnos cene i kvalitea. Hoteli su povezani plažom i zajedničkim sadržajima, a nalaze se u severnom delu Hamameta, 110 kilometara udaljeni od aerodoma u Monastru.

Ove hotele u odnosu na ostale izdvaja veoma povoljna cena i izuzetno lepa peščana plaža sa tirkiznom bojom mora. Zapravo plaža ova dva hotela je najbolje što vam hoteli mogu ponuditi. Nalazi se u izuzetno mirnom delu okruženom zelenilom i prirodnom hladovinom.

Okolina i plaža hotela Sol Azur i Bel Azur u Tunisu

Sobe su parcijalno renovirane 2018. godine. Nameštaj je delimično promenjen i ukoliko odsedate u ovom hotelu ne treba očekivati ništa luksuzno. Sobe su prostrane, čiste, sa renoviranim kupatilom. Pogled može biti na more ili kopno.

Hrana u hotelu je na dobrom nivou, izbor više jela uz svaki obrok. All inclusive koncept se ne može pohvalitit luksuznim pićima i hraom, ali je iznad proseka u odnosu na većinu hotela u Tunisu.

Plaža Hotela Sol Azur u Tunuisu

Oba hotela imaju dobru all inclusive uslugu, izuzetnu mirnu plažu sa predivnom bojom mora i lepo uređene sobe. Ukoliko se dvoumite između ova dva hotela, malu prednost dajemo hotelu Bel Azur zbog lepšeg položaja.

Preporuka za parove i mlade.

 

The Mirage Resort & Spa Hammamet 5*

Ovaj hotel nalazi se na oko 5 km od centra Hamameta, oko 70 km od aerodroma u Monastiru. Hotel ima svoju 500 m dugu peščanu plažu sa plavom zastavicom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne naplaćuju. Na plaži postoje dva velika bara koja koriste gosti hotela. Izbor pića je na zavidnom nivou.

Kompleks hotela Mirage Resort & Spa u Hamametu, Tunisu.

Ono što ovaj hotel izdvaja od drugih jesu veoma lepe i prostrane sobe, kao i izuzetan izbor hrane tokom svih obroka.

Sve sobe su renovirane 2020. i 2021. godine. Imaju dva odvojena dela, spavaći i deo za sedenje koji takođe može postati spavaća soba. Ove sobe su odlične za porodična letovanja, jer deca mogu biti smeštena u odvojenim prostorijama bez doplate. Sobe su moderno uređene i zadovoljavaju ukus svih gostiju.

Sobe mogu biti smeštene u glavnoj zgradi ili u bungalovima bliže plaži. Razlika je u tome što sobe u bungalovima nemaju wi-fi.

Plaža hotela Mirage u Hamametu

Ukratko, ovo je hotel za sve vrste gostiju, a naročito ga preporučujemo porodicama. Ima odličnu plažu, veliki sređen kompleks sa otvorenim bazenom i lepo uređene sobe.

Preporuka za porodice.

 

Sentido Bellevue Park 5*

Ovaj hotel nalazi se u mestu Port El Kantoui, na svega 2 kilometra od poznate istoimene luke. Udaljen je 35 km od aerodorma u Monastiru.

Hotel iz poznatog lanca Sentido na koji ne treba mnogo trošiti reči. 

Sentido Bellevue Park 5* Hotel u Tunisu

Sve sobe su renovirane 2017. godine i modenog su i lepog izgleda. Plaža hotela je peščana i lepo uređena, hrana u hotelu je na veoma visokom nivou.

Ovo je hotel za sve vrste gostiju, a naročito ga preporučujemo porodicama. Ima sve što bi trebalo jedan da ima jedan hotel visoke kategorije. Jedina mana, ukoliko se to može smatrati manom, je to što je potrebno značajno ranije rezervisati letovanje jer je hotel vrlo često raspordat.

Preporuka za porodice.

 

LTI Les Oranges Garden Villas & Bungalows 5*

Ovaj hotel nalazi se u mestu Hamamet, na svega 4 kilometra od centra grada. Udaljen je 110 km od aerodorma u Monastiru.

Prema našem mišljenju ovo je najluksuzniji koji možete rezervisati za letovanje u Tunisu.

LTI Les Oranges Garden Villas & Bungalows 5* Hotel Tunis

Hotel je otvoren 2018. godine. Sve sobe su nove, opremljene modernim nameštajem, imaju pogled na more ili veoma lepu i uređenu baštu.

Plaža hotela, kao i mnoge u Tunisu, poseduje plavu zastavu. Sitan pesak, postepeni ulazak u vodu i tirkizna boja mora su najlepši deo ovog hotela. Na plaži se nalazi bar sa odličnim izborom pića. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su dostupni uvek i ne naplaćuju se. Takođe treba naglasiti da pored samoposluživanja, na plaži ovog hotela postoje konobari koji donose piće gostima na ležaljke. 

Hrana u hotelu je na vrhunskom nivou. Ovde možete svakog dana uživati u kuhinji iz svih krajeva sveta. Ukoliko želite svežeg lososa, suši, neki od poznatih francuskih sireva ili neko drugo jelo, to je ovde uobičajeno. Svega ima u izobilju i svakog dana na meniju je preko 20 različitih jela. Za najmlađe postoji poseban deo, gde se služi hrana koja nije začinjena. Takođe postoji i bezglutenski deo, kao i deo za vegeterijance i vegane.

Ukratko ovo je hotel sa vrhunskom uslugom, lepim sobama i divnom plažom koji nikog neće ostaviti ravnodušnim. 

Preporuka svim vrstama gostiju.