Kemer Hoteli Iskustva
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Kemer najbolji hoteli za porodice

Kemer Letovanje

Dragi naši putnici, ovom prilikom predstaljamo vam neke od najboljih hotela za porodično letovanje u Kemeru. Možda će se neko zapitati zašto baš Kemer? Odgovor je vrlo jednostavan – Kemer ima najbolju klimu za odmor sa decom i najnižu vlažnost vazduha u Antalijskoj regiji, što je bitan faktor kada birate gde ćete provesti dugo očekivano letovanje. Sam grad Kemer i okolna mesta kao što su Goynuk, Tekirova, Beldibi i drugi su smešteni u podnožju planinskog venca Taurus zahvaljujući kojem je vlažnost vazduha znatno niža u odnosu na, samo 40 km udaljenu, Antaliju. Blizina antalijskog aerodroma (Fraport TAV Antalya Airport) je takođe bitan faktor zašto baš Kemer treba da bude izbor za leto 2022. U celoj Antalijskoj regiji postoji veliki broj smeštajnih objekata svih kategorija i za sve tipove gostiju, a ovom prilikom izdavajamo nekoliko najpopularnijih hotela za porodična letovanja. 

Mirada Del Mar 5*

Hotelski kompleks je smešten u mestu Goynuk, u gustoj borovoj šumi na samoj obali mora. Udaljen je 40 km od centra Antalije i 13 km od centra Kemera. Hotel ima svoju plažu dugu 600 metara na kojoj su svi sadržaji uključeni u cenu. Na njoj se nalazi veliki bar u kome možete uživati tokom celog dana. Ova plaza je nosilac plave zastave, a podeljena je na dva dela − jedan sa sitnim peskom i drugi sa krupnijim šljunkom. Voda je prozirno čista  i sa sigurnošću možemo reći da je ova plaža možda i najbolja od svih hotelskih plaža u ovom delu Antalijske regije. 

Hotel raspolaže sa standardnim sobama, komfort sobama kao i porodičnim apartmanima. Za putovanje sa decom savetujemo odabir veće sobe uz simboličnu razliku u ceni. Sve sobe su potpuno renovirane i prilagođene za boravak do 4 odrasle osobe. U sklopu hotela postoji vodeni park sa toboganima, veliki broj barova, nekoliko bazena (od kojih je jedan u opuštajućoj zoni hotela na kome gotovo uvek da nema nikog). Ovaj deo kompleksa okružen borovima, sa prirodnom hladovinom, idealno je mesto za odmor tokom najtoplijeg dela dana. Nedaleko od opuštajuće zone nalazi se i mini zoološki vrt koji najmlađi gosti hotela redovno posećuju.

 

Hotel Mirada del Mar Kemer

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive. Hrana je relativno dobrog kvaliteta i na raspolaganju vam je više od internacionalnih jela tokom svakog glavnog obroka ili užine. Za decu postoji dečiji meni u svim restoranima, kao i snek bar u sklopu igraonice. Sva pića su dostupna u većini barova tokom celog dana, flaširana su ili se služe u staklenom posuđu. Izbor hrane i pića je na visokom nivou tokom celog dana. 

Rixos Premium Tekirova 5*

Ovaj hotel nalazi se na oko 2 km od centra mesta Tekirova, oko 17 km od centra Kemera, odnosno 60 km od centra Antalije. Hotel ima svoju 550 m dugu peščano-šljunkovitu plažu sa plavom zastavicom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne naplaćuju. Baby Beach je plaža posebno namenjena deci i opremljena tako da mogu da se bezbedno igraju i plivaju u moru. Ovaj hotel ima jednu od najboljih plaža u celoj regiji. 

Hotel u ponudi ima standardne sobe, deluks sobe, porodične apartmane kao i apartmane koji imaju sopstveni izlaz na bazen. Sve sobe su luksuzno i moderno nameštene pa samim tim najbolje je odabrati sobu prema sopstvenim potrebama i ne gubiti mnogo vreme na razmišljanje.

Rixos Premium Tekirova

Hotel raspolaže brojnim barovima, bazenima, mestima za rekreaciju, zelenim engleskim travnjacima, botaničkom baštom i mnogim drugim sadržajima koji će vaš boravak u hotelu učiniti nezaboravnim. Za decu hotel poseduje Rixy Kids Club, bioskop, igralište, vodeni park, nekoliko dečijih bazena, igraonicu na otvorenom i slično. 

Usluga u hotelu je All Exclusive All Inclusive koja je identična u svim Rixos hotelima u Turskoj. Hrana je izvrsnog kvaliteta i na raspolaganju vam je više od 30 internacionalnih jela tokom svakog  glavnog obroka ili užine. Za decu postoji dečiji meni u svim restoranima, kao i dečiji restoran u sklopu Rixi kluba. Sva pića su flaširana, kako za odrasle tako i za decu. Izbor hrane i pića je najvišem mogućem nivou. Svi Rixos hoteli imaju “Fresh Bar” gde možete uzeti sveže ceđene sokove koji su uključeni u cenu.

Rixos Sungate 5*

Ovaj hotel nalazi se u mestu Goynuk na oko 7 km udaljenosti od centra centra Kemera, odnosno 40 km od centra Antalije. Hotel ima svoju 1800 m dugu peščano-šljunkovitu plažu sa plavom zastavicom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne naplaćuju. Baby Beach je plaža posebno namenjena deci i opremljena tako da mogu da se bezbedno igraju i plivaju u moru. Želimo naglasiti da ovaj hotel nema plažu na visokom nivou, već se za ulazak u vodu koriste očišćeni sprudovi. I ako ćete na mnogim mestima pročitati da hotel ima izuzetno lepu plažu, savetujemo da ovaj hotel zaobiđete ukoliko vam je plaža najvažnija prilikom odabira hotela. Sve ostalo u hotelu je na izuzetno visokom i luksuznom nivou. 

Hotel u ponudi ima standardne sobe, deluks sobe, porodične apartmane kao i apartmane koji imaju sopstveni izlaz na bazen. Sve sobe su luksuzno i moderno opremljene pa samim tim najbolje je odabrati sobu prema sopstvenim potrebama i ne gubiti mnogo vreme na razmišljanje.

Roxos Sungate Hotel Kemer

Hotel raspolaže brojnim barovima, bazenima, mestima za rekreaciju, zelenim engleskim travnjacima, botaničkom baštom i mnogim drugim sadržajima koji će vaš boravak u hotelu učiniti nezaboravnim. Za decu hotel poseduje Rixy Kids Club, bioskop, igralište, aqua park, nekoliko dečijih bazena, igraonicu na otvorenom…

Usluga u hotelu je All Exclusive All Inclusive koja je identična u svim Rixos hotelima u Turskoj. Hrana je izvrsnog kvaliteta i na raspolaganju vam je više od 30 internacionalnih jela tokom svakog glavnog obroka ili užine. Za decu postoji dečiji meni u svim restoranima, kao i dečiji restoran u sklopu Rixi kluba. Sva pića su flaširana, kako za odrasle tako i za decu. Izbor hrane i pića je na javišem mogućem nivou. Svi Rixos hoteli imaju “Fresh Bar” gde možete uzeti sveže ceđene sokove koji su uključeni u cenu.

Mirage Park Resort 5*

Ovaj hotel nalazi se u mestu Goynuk na oko 8 km od centra centra Kemera, odnosno 40 km od centra Antalije. Hotel ima svoju 500 m dugu šljunkovitu plažu sa plavom zastavicom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne naplaća+uju. Hotelski kompleks se sastoji iz glavne zgrade i aneksa. Naša preporuka je glavna zgrada zbog blizine resorana i plaže. Hotel je okružen predivnim zelenilom, odmah po izlazu iz kompleksa nalazi se veliki broj prodavnica i suvenirnica. 

 

Mirage Park Resort Kemer

Hotel u ponudi ima standardne sobe, superior sobe i nekoliko porodičnih apartmana. Sve sobe su moderno opremljene sa balkonom. Namenjene su za boravak dve odrasle osobe i dvoje dece. 

Hotel raspolaže brojnim barovima, bazenima, mestima za rekreaciju, zelenim engleskim travnjacima i drugim sadržajima za decu i odrasle. Boravak u ovom hotelu odaje osećaj luksuza u kom god delu kompleksa se nalazili.

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive koja je na visokom nivou. Hrana je izvrsnog kvaliteta i na raspolaganju vam je više internacionalnih jela tokom svakog glavnog obroka ili užine. Za decu postoji dečiji meni u svim restoranima. Sva pića su flaširana kako za odrasle tako i za decu. Izbor hrane i pića je na najvišem mogućem nivou. Jednostavno uživaćete u ukusima ovog kompleksa u svakom smislu te reči.

Nirvana Dolce Vita (ex Amara Dolce Vita) 5*

Ovaj hotel nalazi se u mestu Tekirova na oko 18 km od Kemera, na samoj obali mora. Sagrađen je 2006. a renoviran 2017. godine. Hotel ima svoju privatnu peščano-šljunkovita plažu. Bar na plaži, ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Ovaj luksuzni hotel ima glavni i 10 a’la carte restorana (plaćaju se), dijetalni meni, 11 barova, 4 spoljašnjih i 2 unutrašnja bazena (korišćenje Aqua Therapy bazena se naplaćuje), 15 vodenih tobogana, teren za mini fudbal, stoni tenis, streličarstvo, pikado, 4 teniska terena, bežični internet u lobiju, internet kafe, diskoteku, igraonicu,  a organizuje časove igranja, uživo muziku, karaoke, animacije, Za decu hotel nudi: dečiji restoran, dečije bazene, igralište, mini zoo park, mini klub, klub za tinejdžere. Ovaj hotelski kompleks je jedan od najprodavanijih u Srbiji proteklih 5 godina. Odnos cene i kvaliteta je odličan i putnici mu se često vraćaju. Preporučujemo ga porodicama sa decom zbog komfora koji pružaju standardne sobe, kao i sadržaja celog kompleksa koji je prilagođen svim generacijama.

 

Nirvana Dolce Vita Hotel Kemer

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive koja je na visokom nivou. Hrana je izvrsnog kvaliteta i na raspolaganju vam je više internacionalnih jela tokom svakog glavnog obroka ili užine. Za decu postoji dečiji meni u svim restoranima. Pića uključena u all incusive koncept su točena ili flaširana u zavisnosti od bara ili restorana u kom se nalazite. Sva pića su domaće prozivodnje uz dodatak nekoliko stranih poznatih brendova. 

 

Ponudu svih hotela i aranžmana za letovanje u Turskoj 2022 možete pronaći klikom ovde.